Gebeliğe Hazırlık Polikistik over sendromu, trioid ve hamilelik acill yardım lazım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım ama daha bir sene bile evli değilsiniz bu kadar yıpratmayın kendinizi evliliğinizin tadını çıkarın en güzel zamanlarınızı heba etmeyin bence.
bende 2 senedir evliyim iki kez kimyasal geçirdim. en basından beri hep cocuk istedik, ama yıpratıcı sürec o yüzden simdiki aklım olsa ilk zamanlarımı hep cocuk düsünüp heba etmezdim.
Evet, psikolojimi alt üst ettiler ben şimdi düşünmüyorum ama eşim ve ailesi ısrarla istiyor, sanki onlar doğurup bakacak, ilk gebeliğim kimyasal zaten, kimse geçmiş olsun bile demedi, kendine bakmıyon dedi halbuki beni o kadar çok üzdüler ki hep ağlıyordum

Bu ultrason canım benim bahsettiğim hsg farklı ameliyathane ortamında çekiliyor
Öyle bişey yapmadılar, sadece bunları yaptılar, bende anlamadım valla, cuma günü tekrar trioid kontrolüm var, polikistik için sadece ultrason ve kan tahlili yaptılar, ikisi tarafta da polikistik çıktı, ilaç felanda yazmadı, çocuğun uzun süre olmaz dedi,

Cevap veriyorum, kötü gelin belliyorlar, sülaleyi toplayıp evime geliyorlar, Allah'a havale ediyorum dedim diye kaynım beni dövecekti.
Peki siz eşinizden gerçekten emin misiniz? Eşiniz çocuk vermeye değecek birisi mi? Yerinizde olsam sizi koruyaman ailesine saydırmayan sevdirmeyen birisi için çocuk yapmayı düşünmezdim bir süre

Back
X