Amin cnm isteyen herkese nasip olsun. Çok şükür gaz olayı eskisi gibi değil uykusuda iyi tek sıkıntı kucak delisi :) birde bu atak haftaları oluyormus tamda onu yaşıyoruz bu ay :))
Kucak delisi olmsysnmi var birak olsun geri gelmiyo bu gunler tadini cikar oglum bes yasinda bir dizimde oglum diger kolumda kizim oturuoz geziyoz ne yapalım kucuk bile anlsekrn buugune yok denilmiyo
Allahım esirgesin maşallah darısı bize olsun inşallahValla çok hızlı geçti 4 aylık olucaz teyzesi :)
Allahım esirgesin maşallah darısı bize olsun inşallah
Çok hafif var sankiSlm kizlar siljk cizgi var sizde goruyomusunuz
Slm kizlar siljk cizgi var sizde goruyomusunuz
Merhaba canım evet hatırladım :) bak çok beklemeden rabbim nasip etmiş. Allah bağışlasıntrkn0709 meraba canım hatırladın mı ben de aralık annesiydim ama kalp atışını alamadigimiz için aranızdan ayrıldım. Sonra geçen sene eylülde hamile olduğumu öğrendim şükür mayıs annesi oldum oğlum 6,5 aylık oldu.
Hayırlı olsun maşallah ikinci bebegin yolda rabbim sağsalim kucağına almayi nasip etsin. Ben de oğlum bir yaşına girdiğinde 2. bebek için çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Senin nasıl zor geçiyor mu gerçi daha yenisiniz inşallah kolay geçer. Seni takip edicem bildilendir ara sıra benim gibi hemen 2. yi düşünenleri
Şükür çok beklemedim canım maşallah oğlun kocaman olmuş eee abi olacak artık rabbim kolay hamilelik versin bulantı zor tabi. Ama her zorluğa değiyor bebegini kucağına aldin mı. Burayı aktif kullanıyorsun galiba burdan yazarım canım merak ettiğimi.Merhaba canım evet hatırladım :) bak çok beklemeden rabbim nasip etmiş. Allah bağışlasınValla bulantılar bazen çok sağlam tutuyor birde sürekli uyuma isteği oluyor oğlum uyuyunca bende hemen uyuyorum. Valla biz istiyorduk normalde ama doğumdan beri hiç adet olmadım doktor bu süt hormonu ile çok zor demişti ki dedikten 15 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim :). Benim oğlumda 31 Aralıka 1 yaşına girecek kısmetse. Mutlaka yazarım seninde aklına takılan birşey olursa yaz mutlaka dönüş yaparım
Şükür çok beklemedim canım maşallah oğlun kocaman olmuş eee abi olacak artık rabbim kolay hamilelik versin bulantı zor tabi. Ama her zorluğa değiyor bebegini kucağına aldin mı. Burayı aktif kullanıyorsun galiba burdan yazarım canım merak ettiğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?