Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi halabirumutvar
Seven adam annesi kız bakıyor diye kuzu gibi beklemez. Dur anne der. Annesine dur demeyeceği buradan belli. Hayatınızı yakmayın.Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim
Bdv ne demek ? Anlamadim1.Daha 22 yaşındasın.
2.Evleneceğin kişi kaptan (yani evden günlerce uzakta olacak)
3.Kayınaile ile kalacaksın.
4.Nerede çalışacağına o karar verecek.
5.Kaçmayı düşünüyorsun.
Üzmek istemem ama yakında yeni BDV konuları açacaksınız gibi duruyor.
Bizde bir lafı var '' Ananın kestiği acımaz, elin vurduğu öldürür. '' diye. İyi düşün.
Bir derdim var başlığı. Kaçmadan önce bir bak derim. Kaçtıktan sonraki hayatını göreceksin.Bdv ne demek ? Anlamadim
Yavrum, benim kocam asgari ücretle ev açtı, kimseden ahım şahım da yardım görmedik. Anneme hizmetçi arıyorum demiyor da durumum yok diyor.Ben Ona anlayisli davrandim Suan Ev icin Durumu Yok diye , hep gelmis kapinin onune bana ulasmaya calismis , kardesim konusturmadi , oturup medeni insan gibi konusma luksu sunulmadi bana . Hep duygusal baski , bagirmalar cagirmalar , agladikca daha da bir ustume geldi Herkes .
Yavrum, benim kocam asgari ücretle ev açtı, kimseden ahım şahım da yardım görmedik. Anneme hizmetçi arıyorum demiyor da durumum yok diyor.
Annen mi çok yanlış yaptı !Dogru olabilir Ama Suan o kadar Cok Aci cekiyorum ki kime inanacagimi Ve ne yapicagimi Bilmiyorum . Annemde Cok yanlis yapti ailelerin birbirine girmesine Sebep oldu tehtidler kufurler , tukendim
zaten ayrı ev acamayacak evin sorumluluğunu alamayacak adamlar niye evlenmeye daha çok acele ediyo anlamıyorum.
durumu yoksa erteler. ama iş başka aslında. adam paranoya derecesinde kıskanç. benle evlendikten sonra annenlerde kalamazsin gündüz git akşam gel ne demek?? üstelik bu adam uzun yola gidiyo ve karısını durumum yok diye ailesiyle oturmaya zorluyo.
nerden bakarsan bak tutarsızlık konu sahibi kaçıp acı yasamadan anlamayacak
Ev açacak adam ne yapar eder açar. Adamın derdi yuva kurmak değil. Köle arıyorlar ailecek.zaten ayrı ev acamayacak evin sorumluluğunu alamayacak adamlar niye evlenmeye daha çok acele ediyo anlamıyorum.
durumu yoksa erteler. ama iş başka aslında. adam paranoya derecesinde kıskanç. benle evlendikten sonra annenlerde kalamazsin gündüz git akşam gel ne demek?? üstelik bu adam uzun yola gidiyo ve karısını durumum yok diye ailesiyle oturmaya zorluyo.
nerden bakarsan bak tutarsızlık konu sahibi kaçıp acı yasamadan anlamayacak
Zaten kendi de kabul etti konu sahibi, annesi en başından anlamış o insanların kumaşını. Ama kızını vazgeçirememiş.Annen mi çok yanlış yaptı !
Benden sana abla nasihatı ;
Kimse için ama kimse için annene böyle deme sen dersen bunu herkes söyler unutma !
ailene sahip çık bizim burda anlattıklarımızı annen de bildiği icin yaptı bunları sana.
benim de evladım olacak bende istemem kaynanana evine gitsin , kocası yokken onlara hizmet etsin.
Canın çok hizmetçilik yapmak istiyorsa annenin evin de yapabilirsin
Yazık anneciğine üzüldüm.Zaten kendi de kabul etti konu sahibi, annesi en başından anlamış o insanların kumaşını. Ama kızını vazgeçirememiş.
Bir derdim var başlığı. Kaçmadan önce bir bak derim. Kaçtıktan sonraki hayatını göreceksin.
Acı ama gerçek budur..Kayınvalideyle yaşamak için intihar etmek ha
Ulan ben aşkından öldüğüm adamı en çok ailesiyle yaşıyorum diye boşadım
Bakire değilsen sevgili gibi yaşayın
Bakireysende aceke etme
Uzmanlar 25 yaşından önce evlenmeyin diyor
25 yaşına kadar sabret o zamana
Herkesin gerçek yüzğ çıkar
Ayrıca koskoca kaptan sana ev bile tutmuyor
Ev eşyasıda almıyor
Oh bir tanede çoçuk yapar
Hem kaynanayaya hem çoçuğa yetişemez
Boşanma davası açarsın
Sakın kaynanayla yaşama
Bana kapıların altına bike sildiriyordu
Önüme getirip sinek atmıştı
İyi temizlememeişim
Onun yatak odasını diye
Ayrıca aynı evde sevişmek o kadar zorki
Rezil oluyorsun resmen
Ses bile çıkaramıyorsun hiç güzel olmuyor
Bende eşim için ölürdüm
O ailesinin boklu donlarının renklerini ayırıp yıkayıp
Ütü yapana kadar
Hadi benimkinin parası yoktu
Sizinki size hiç değer vermiyor
Asgari ücretliler bile ev diziyor sizinkine bak
Bence meslekli birini bulun
Basit bir adam
İlerde sizi çok kısıtlayacak
Üst üste çoçuk yaptırıp hayatı zehir edecek gibi
Bence burda acele eden daha fazla bu konu sahibi.. adamın durumu nasıl olmaz kaptan gayet iyi maaşı vardır Ama aylarca evde olmayacağı için ayrı eve gerek duymuyor O yokken bu kız ailesine hizmet etsin vs diye yanlarına bırakacak Ay şaka gibi ..
Ev açacak adam ne yapar eder açar. Adamın derdi yuva kurmak değil. Köle arıyorlar ailecek.