Nikah Kizlar kacmayi dusunuyorum

Sen kararını vermişsin. Allah yolunu açık etsin 2 ay sonra okuruz burda kv ile konularını o zaman sevdiğin yanında olduğu halde neler oluyor görürsün
Eline telefon alıp kk ya girmeye vakti kalacak mı bakalım? Belki telefon bile vermeyecek kocası?

22 yaşında çocuk değilim demişsin ama çocuksun
Aileler birbirine girmiş madem sen kendi aileni tamamen silip o aile ile yaşamayı nasıl göze alırsın ? Onlar sana rahat verir mi saniyorsun?
Valla kaçmayı kafaya koymuşsun kaç da gör gününü
Bu küçücük yaşta evlenip eş ailesiyle yaşama motivasyonunu merak ediyorum ben

Aynen öyle ama sevdiği yanında olacakmış. Adam başkasıyla evlenmeyi düşünecek kadar sevmiyor aslında arkadaşı.
Yanında da olmayacak ki. Adam kaptanmış. Kaynanası olacak yanında. Ne saadet.

Zaten biraz aklı varsa '' Karar ver, ben ona göre başkasına bakacam'' diyen adamdan buz gibi soğur.

Yanında da olmayacak ki. Adam kaptanmış. Kaynanası olacak yanında. Ne saadet.

Zaten biraz aklı varsa '' Karar ver, ben ona göre başkasına bakacam'' diyen adamdan buz gibi soğur.
Diyecek birşey yok genç Kızlar bu şekilde kör kütük aşık olup ailesini silecek kadar Gözleri kara oluyor. Aşk da değil saplantı takıntı bana göre. Huyu düzgün insana aşık olunur.
huyu düzgün
Ailesi düzgün
KendiSine saygısı olan insana

dogru ama inan ki ici icimi yiyor ya ileride keske o zaman br sey yapipta onun pesinden gitseydim diye Allah bilir daha kotu veya daha iyi olur bilmiyorum ben ona cok inandim ve sevdim .
Bak arkadaşım sen adamı sevdiğin için sana verilen sinyalleri objektif göremiyorsun. Seni annen kadar düşünmeyecek bir kadınla yaşayacaksın. Sana karışacak eleştirecek. En iyisi bile imada bulunacak iğneleme yapacak. E adam desen denizci sık sık ayrı kalacaksınız. Senin anne babana nazın geçer kusurun olsa gözlerine batmaz. Sence ailen neden istemiyor gitmeni? Allah aşkına aklını başına topla kardeşim. Zaten yaşın küçük. Bekle okulun bitsin maddi özgürlüğünü al eline. Çalışacağın işi, gezeceğin yeri, giyeceğine kıyafeti, süreceğin ruju kimseye sorma. Güçlü bir kadın ol!

Hala varmı ya böyle kaçmalar falan.
Sen kendine güveniyormusun, düşün kaçtın sonra pişman oldun, ailene dönemezsin.. kendi ayaklarının üzerinde durabilecek kapasiten varsa ve onun sana olan duygularından eminsen kaç kız hayatının en büyük adrenalini olsun. Kaçarsan inşallah mutlu olursunuz.
Haaa kaçmazda kalırsan sana söz veriyorum, 1 sene sonra yeni sevgili yapsan bu kişinin adını bile hayırlamayacaksın. Çünkü yaşın buna müsait.

Eş ailesiyle yasamayacak olsan git derdim. Ama sıkıntı çekeceğin çok belli. Sana rahat vermezler esin yokken. Zaten çalışacağın yere de o karar verecekmiş bu da büyük kısıtlama. Her iki taraf da seni mutsuz eder.

Sakın ama sakın ailenizi, hele babanızı ezip gitmeyin, sakın ola ki onun başını öne eğdirtmeyin.
Baba, Anne rızası olmadan yapılan evlilikler hep hüsran, hep hüsran... Ailenizi ezip geçmeyin. Çünkü onları ezip, size hiç değer vermeyen bu kişiye giderseniz asla mutlu olamazsınız. Ve size hep "sen kendi ayaklarınla bize geldin" diyerek eziyet edip duracaklar. Malesef hep de haklı olacaklar çünkü siz tek, onlar birsürü kişi olacaklar. Asla ama asla kv'nin kızı falan olmayacaksınız, hep "Gelin" olacaksınız. Hele eğitiminize devam etmeyi falan unutun...
Bir yanınız buruk kalacak hep. Annenizin babanızın doğum günlerinde, Anneler gününde, Babalar gününde pişmanlıktan kahrolacaksınız. Daha 22 yaşında bir çocuksunuz, kızım olacak yaştasınız. Lütfen acele etmeyin. Daha ne güzel aşklar sevgiler bulur sizi. Kendisi 4 ay evde olmayacak ve siz onun ailesinin evinde hizmetçilik yaparak, ağlayarak, pişmanlıkla burnunuzu silerek tuvaletlerini banyolarını temizleyeceksiniz.
Bekleyin lüften, acele etmeyin. Hayat sizi daha güzel bir nasiple ödüllendirir. Bırakın bu zor kişiyi.. Arkanıza bakmadan, yolunuza devam edin.

Eş ailesiyle yasamayacak olsan git derdim. Ama sıkıntı çekeceğin çok belli. Sana rahat vermezler esin yokken. Zaten çalışacağın yere de o karar verecekmiş bu da büyük kısıtlama. Her iki taraf da seni mutsuz eder.
Dogru olabilir Ama Suan o kadar Cok Aci cekiyorum ki kime inanacagimi Ve ne yapicagimi Bilmiyorum . Annemde Cok yanlis yapti ailelerin birbirine girmesine Sebep oldu tehtidler kufurler , tukendim

Dogru olabilir Ama Suan o kadar Cok Aci cekiyorum ki kime inanacagimi Ve ne yapicagimi Bilmiyorum . Annemde Cok yanlis yapti ailelerin birbirine girmesine Sebep oldu tehtidler kufurler , tukendim
Bak hala annem yanlış yaptı diyor. Annen bizim gördüklerimizi gördü. Kim ister kızının kayın aile ile bir evde yaşamasını? Kim istemez kızının ayrı bir evinin olmasını? Adam sana '' Kararını ver, yoksa başkası ile evleneceğim. '' demiş, hala annem yanlış yaptı diyorsun. Bu adamın ailesine hizmetçi, kendisine cariye aradığını anla diye daha ne desin sana? Annen anlamış o adamın ve ailesinin kumaşını, seni korumuş. Öyle annen var yat kalk dua et. Herkes anneden yana o kadar şanslı olmuyor.

Sakın ama sakın ailenizi, hele babanızı ezip gitmeyin, sakın ola ki onun başını öne eğdirtmeyin.
Baba, Anne rızası olmadan yapılan evlilikler hep hüsran, hep hüsran... Ailenizi ezip geçmeyin. Çünkü onları ezip, size hiç değer vermeyen bu kişiye giderseniz asla mutlu olamazsınız. Ve size hep "sen kendi ayaklarınla bize geldin" diyerek eziyet edip duracaklar. Malesef hep de haklı olacaklar çünkü siz tek, onlar birsürü kişi olacaklar. Asla ama asla kv'nin kızı falan olmayacaksınız, hep "Gelin" olacaksınız. Hele eğitiminize devam etmeyi falan unutun...
Bir yanınız buruk kalacak hep. Annenizin babanızın doğum günlerinde, Anneler gününde, Babalar gününde pişmanlıktan kahrolacaksınız. Daha 22 yaşında bir çocuksunuz, kızım olacak yaştasınız. Lütfen acele etmeyin. Daha ne güzel aşklar sevgiler bulur sizi. Kendisi 4 ay evde olmayacak ve siz onun ailesinin evinde hizmetçilik yaparak, ağlayarak, pişmanlıkla burnunuzu silerek tuvaletlerini banyolarını temizleyeceksiniz.
Bekleyin lüften, acele etmeyin. Hayat sizi daha güzel bir nasiple ödüllendirir. Bırakın bu zor kişiyi.. Arkanıza bakmadan, yolunuza devam edin.
Dediginizde haklisiniz Ama iste Gonul Her ne kadar zorluklari bilsem de , Sirf Babam icin duraksiyorum , dunyada yapa Yalniz kalicagim farkindayim calicak bir kapimin olmayacagini ezilecegimi vurdukca vuracaklarini ... Ama bir yandan da Icim yaniyor o kadar Cok Sevdim halen seviyorum o kadar hayal kurduk hazirliklar hatiralak yasanmisliklar .. Hersey o kadar zoruma gidiyor ki . Hic bir zaman gozum yukseklerde olmadi el Bebek gul Bebek buyudum Ama iste Ben Ona inandim zorluk cekmeden rahatliga kavusamayacagimizi kabullenmistim , Annem bir yandan gecmemesi icin tehtidler yagdirip Ondan Sonra bana bak sevseydi Gelirdi demesi , herkesin olaylari kendi Yonune cekip anlatmasi .. kimseye guvencim kalmadi

Sonra bana bak sevseydi Gelirdi demesi ,
Seven adam kapıdan bacadan girer canım. Annen haklı. Seven adam '' Kararını ver, yoksa başkası ile evleneceğim '' demez. Sevseydi, ayrı ev açardı. Sevseydi güvenirdi, kısıtlamazdı.

Bak hala annem yanlış yaptı diyor. Annen bizim gördüklerimizi gördü. Kim ister kızının kayın aile ile bir evde yaşamasını? Kim istemez kızının ayrı bir evinin olmasını? Adam sana '' Kararını ver, yoksa başkası ile evleneceğim. '' demiş, hala annem yanlış yaptı diyorsun. Bu adamın ailesine hizmetçi, kendisine cariye aradığını anla diye daha ne desin sana? Annen anlamış o adamın ve ailesinin kumaşını, seni korumuş. Öyle annen var yat kalk dua et. Herkes anneden yana o kadar şanslı olmuyor.
KV ile yasiycagimizi en basindan biliyordu Butun Bunlari bilmesine ragmen dugune 4 gun kala yapti Bunlari inan ki daha onceden de yapti Sonra Tamam dedi anlayis gosterdi tam nikaha 4 gun kala Bunu yaparak dunyami basima yikti . O kadar Tamam dedi turkiyeye gidip alisveris yaptik herseyi hazirladik son Anda caydi , bir yandan gelipte konusmamasi icin tehtidler Ondan Sonra bana bak sevseydi Gelirdi demesi , herkesin olaylari kendi yonune cekip anlatmasi . Tukendim Herkes Kendisini hakli gosteriyor

Seven adam kapıdan bacadan girer canım. Annen haklı. Seven adam '' Kararını ver, yoksa başkası ile evleneceğim '' demez. Sevseydi, ayrı ev açardı. Sevseydi güvenirdi, kısıtlamazdı.
Ben Ona anlayisli davrandim Suan Ev icin Durumu Yok diye , hep gelmis kapinin onune bana ulasmaya calismis , kardesim konusturmadi , oturup medeni insan gibi konusma luksu sunulmadi bana . Hep duygusal baski , bagirmalar cagirmalar , agladikca daha da bir ustume geldi Herkes .

KV ile yasiycagimizi en basindan biliyordu Butun Bunlari bilmesine ragmen dugune 4 gun kala yapti Bunlari inan ki daha onceden de yapti Sonra Tamam dedi anlayis gosterdi tam nikaha 4 gun kala Bunu yaparak dunyami basima yikti . O kadar Tamam dedi turkiyeye gidip alisveris yaptik herseyi hazirladik son Anda caydi , bir yandan gelipte konusmamasi icin tehtidler Ondan Sonra bana bak sevseydi Gelirdi demesi , herkesin olaylari kendi yonune cekip anlatmasi . Tukendim Herkes Kendisini hakli gosteriyor
Hadi samimi olalım; başından beri hiç istemedi annen, hep seni vazgeçirmeye çalıştı '' Ev üstüne ev olmaz'' dedi,' 'Bu adam aylarca gelmeyecek' ' dedi,' 'Kayın aile seni hizmetçi edecek' 'dedi,' 'Bu adam aileci arkanda durmaz'' dedi. Ama kızına dinletemedi. Yalan mıyım?

1.Daha 22 yaşındasın.
2.Evleneceğin kişi kaptan (yani evden günlerce uzakta olacak)
3.Kayınaile ile kalacaksın.
4.Nerede çalışacağına o karar verecek.
5.Kaçmayı düşünüyorsun.

Üzmek istemem ama yakında yeni BDV konuları açacaksınız gibi duruyor.

Ben Ona anlayisli davrandim Suan Ev icin Durumu Yok diye , hep gelmis kapinin onune bana ulasmaya calismis , kardesim konusturmadi , oturup medeni insan gibi konusma luksu sunulmadi bana . Hep duygusal baski , bagirmalar cagirmalar , agladikca daha da bir ustume geldi Herkes .
Neden bu adama toz kondurmuyorsun? Evlenince tuvalete girsen rapor isteyecek, okulu falan da unut, ailesi hizmet bekler. '' Kararını ver, yoksa başkası ile evleneceğim'' diye tehdit de etmiş. Daha ne yapması lazım?

X