Nikah Kizlar kacmayi dusunuyorum

halabirumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
212
79
26
Selam Kizlar dugunume 4 gun kala ailem herseyden vazgecti Zaten en basindan beri istememislerdi Ve Sirf kalmayim diye razilik gostermisledi Sevdigim gemi kaptani ailesiyle yasiycaktik, aileme sey demisti Hani o yokken sabahtan Gelirim ailemin evine aksam da donerim gece kalmayim raziligi Yok diye Hani ailem istiyordu ki hafta sonlari baba evinde kalayim , Neyse Ben simdilik ogrenciyim calisma konusunda da da calisacagim ortami esim sececekti hastane veya OKul , Yalniz gelmemi istemiyor birileri olsun yanimda diye . Biz Bunlari daha onceden konusup anlastik ailem duyunca islerine gelmedi bana kizdilar Niye daha once soylemedim diye ne var ki bunda sonucta Ben yasiycam hayati ailem degil . Ailem arayip soylediginde bir bahane uydurarak aileler birbirine girdiler Cok Kotu bir sekilde . Sevdigim Biraz ortalik sakinlessin de Oyle gelip konusmak istiyordu Ama ortalik baya karisti . Beni Eve kitlediler Elimden telefonu aldilar kardesim sirtimdan vurdu hep kiskirtti Annemi ailemi , sevdigime ulasmayi denedim hep intihara bile kalkistim fazla ustume gelindi Evde Ben aglayarak Herkes dahada ustume geldi Cok zor gunler yasadim Onlarin gibi konusmaya basladigimda yani bittigini soyledigimde bana degistiler telefonumu verdiler . O kadar ortalik karisiyor Ve bana a bak sevseydi Gelirdi diye psikolojimi bozdular , oysaki o hep gelmis kapima geceleri Ve beni aksam uzeri de Gormus kapinin onunde Ben Ona inaniyorum . Suan oda aci cekiyor bende Aci cekiyorum . Ailelerimiz Bize Yardim etmediler baska Kiz mi Yok baska erkek mi Yok diyip duruyorlar , kardesim bile bana Yardim etmedi sevdigimle konusabilmem icin . Kizlar Cok Kotu durumdayim Onu Cok seviyorum Ve Cok aci cekiyoruz ikimizede Yazik o demisti bana Ona ulasmaya calistigimda kacalim diye . Annem hep tehtid etmis Hani beni kacirirsia kopekler kan yalar diye , Evde iken de Babam beni oldurecegini soyluyordu kacarsam Onu Cok seviyorum Ona Cok guveniyorum kacarsam ailem beni Affetmez , Boyle aci cekerek ya Canima kiyacam Yada kacicam ne yapicagimi Bilmiyorum . Pazartesi almanyaya gidicek ailesiyle biz Yurt disinda yasiyoruz Zaten . Kizlar bu arada 22 yasindayim yani Oyle Cocuk sanmayin Onu Cok seviyorum bana kimse destek cikmadi ailemden hep aglattilar .

Kıyamam yaa çok üzüldüm durumunuza.. Allah yardımcınız olsun ama size ne gidin ne de gitmeyin diyebilirim nerde mutlu olacağınıza inanıyorsanız orda kalın.. umarım herşey en kısa zamanda düzelir

Problemlemisin ailen kötülüğünü ister mi?
22 yaşında ne acele
Evden kaçarak kayınvalide ile yaşamak için can atan da seni görüyorum.
Kendi aileni mumla ararsın.
17 gün sonra düğünüm var bu son bayramım boğazımda kocaa bir yumruk var
Kaçma aileni yüzüstü bırakma elaleme karışmak öyle kolay mı

ailesiyle yasiycaktik, aileme sey demisti Hani o yokken sabahtan Gelirim ailemin evine aksam da donerim gece kalmayim raziligi Yok diye Hani ailem istiyordu ki hafta sonlari baba evinde kalayim , Neyse Ben simdilik ogrenciyim calisma konusunda da da calisacagim ortami esim sececekti hastane veya OKul , Yalniz gelmemi istemiyor birileri olsun yanimda diye .

Bunlar razı olunacak şeyler değil. Saçmalmayın.

Hayır. Mantıksız bi karar. Kaçmak başlı başına yanlış, ama seçtiğiniz kişide doğru kişi değil. Ne demek eş ailesi ile yaşamak, kendi ailende gece kalmana izin vermemek. Onun istediği yerde çalışmak falan.
ayrıca 22 yaş ta çoook büyük bi yaş değil.

Kıyamam yaa çok üzüldüm durumunuza.. Allah yardımcınız olsun ama size ne gidin ne de gitmeyin diyebilirim nerde mutlu olacağınıza inanıyorsanız orda kalın.. umarım herşey en kısa zamanda düzelir
Îs cigrigindan cikti kardesim Annemi kiskirttiyo annemde babami gun almaha gittigimizde bile kardesim yine kiskirtmisti ne yapicagimi Bilmiyorum

Şu bi arada yaşama işini düşünün derim.. yaşınız çok genç.. kayınvalideyle yaşamak çok sıkıntılı.. sevdiğiniz olacak kişiyle bi konuşun bu konuyu.. benden bi abla tavsiyesi aşk sevgi bi yere kadar.. aynI eve büyüklerle girince aşk sevgi uçup gidiyo.. sonra hüsrana uğrama canım.. Rabbim bu mübarek günlerde hakkında en hayırlı olan meyse onu versin inşAllah

Ailenin tavrı biraz yanlış olmuş şöyleki bu evliligin olamayacagini daha uygun sekilde anlamanin saglamalilardi. Onlarında sorun cozme yontemi bu olsa gerek.Fakat ne olursa olsun asla ailene sirtini donme ve sakin kaçma hiçbirşeyde canina kiymaya degmez hayata bir kere geldin.Emin ol o cok sevdiğin adam bile belki iki gun uzulur gidem can senin canin gidem hayat senin hayatın olur.Her kötü gün belki biraz zorlar biraz uzun surer ama elbet gecer.

Ailemin evi 20 dk lik yol Sadece . Ve Ben Annemi anaannemde kaldigini Gormedim nede Annem kizim bak ilerde bende de kalirsin falan dememisti Hic Kabul ettigimde
Sen iyi misin ? Bal olsa kaynanayla yaşanmaz.. yaşanmıyor.. kaçp mutsuz olup aileni me haklı çıkartcan sen? Ayrıca o ne öyle nerde çalşcama kocam izin verecek falan .. Bide tasma taksın istersen sana değer vermio boşu boşunü aileni kendine düşman etme.. koca gider aile kalr.. ayrıca 22 yaşında çocuksun.. ben 26 yaşmda olmama rağmen 22 yaşımda yaptığım saçmalara pişmanlık duyuyorum Allahım ne kadar cahilmişim diye..

Çok seviyorsan, aileni ikna etmeye çalışın. Böyle kaçarak herşey sadece daha da kötü olur. Sonra yanında ne ailen olur, nede seviyorum diyen adam.

Ailenin tavrı her ne kadar yanlış da olsa haklılar. Adam gidecek aylarca gelmeyecek. Sen de anasının danasının hizmetini göreceksin. Çok seviyorsa daha iyi şartlar sunsun. Ayrı ev olayından başlayabilir mesela. 22 yaşında kocaman kadınsan kocanın yokluğunda başına bekçi tayin etmesini nasıl kabul ediyorsun? Allah 'ım.

Ne iş yapacağına nişanlın mı karar veriyor?
Annesiyle yaşamaya mahkum mu ediyor?
Kendi ailene gitmene daha şimdiden mi karışıyor?

Otur bir düşün ablacım sakince, annenin evinde bir tabak kaldırmaya üşenirsin el bebek gül bebek büyütmüşlerdir. Gidip kaynanana hizmetçilik edeceksin eğriye eğri doğruya doğru konuşalım..
Annen babanın tavrı evet hoş değil ama başka türlü ikna edemiyorlar sanırım seni. Hayatının hatasını yaparsın. Babanın boynunu yere bükersin. Sevdiğim dediğin adam seni sevse hayatına bu kadar karışmaz anamla yaşayacaksın demez zaten. Aklını başına topla. Anneni babanı asla üzme..

"Aşk kafaya girince akıl seyahate çıkarmış" sözü sende tam tecelli etmiş...

kesinlikle aileni dinle büyük ihtimal kaçarsan mutsuz olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…