- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
-
- Konu Sahibi halabirumutvar
4 ay azımsanacak bir şey değil ki kaldı ki aileni karşına almaya değmez hayatın boyunca sıkıntılı süreçler yaşamaktansa (ailenle ki emin ol aynı evde yaşayınca hayat iki kişilik oluyor kv kp illa sıkıntı olur )Seferleri genellikle hep 4 Ay oliyor 4 Ay denizde 3 Ay Evde
Yakinlastigimiz oldu ama bakireyim . Ben Hic bir zaman maddiyata onem veren bir insan olmadim , ileride kendi evimiz icin bir sureligine ailesiyle yasamayi Kabul ettim , Kolay olmayacagini biliyordum fedakarlik yapmadan rahats ulasamayacagimiza inandim . Annesi Gercekten Iyi bir insana benziyor hep Anneme diyordu ki bana kizi gibi davranir . Sevdigim diyordu herzaman kimse bana haksizlik yapmaz diye ... Simdi kalkmis bana diyo ki Bi kere daha sorucak ya gel Yada evleniyorum diye . Kalbim Ve mantigim birbirine karisti .
Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim
Peki ne kadar sure Evli kaldiniz ? Inan ki korkularim var Herkes bana sirt cevirirse ezilirim bunuda gectim babamin yuzunu kara cikarmak bu beni maf ediyor , korkularimi Ve Ayni zamanda sevgim Ayni agirlikta . Olanlardan Sonra daha da Karsilikli oturup konusamadik , Benimde sucum oldu ki Yoksa gelip ailemle konusurdu Ben Onu tanidigimda hep dua ettim Onu bana Hayirli kilsin diye nasibim diye Kabul ettim . Simdi Butun Bunlar olunca aklimi kaybetmemek munkun degilBak 25 yaş evlilik için belirlenmiş bilimsrl bir yaş
24 yaşına kadar ergeniz biz
En ufak darbede yıkılıp pes edebiliriz 25 yaşına kadar
Bende 21 yaşımda gittim ailesiyle yaşamaya başladım
Ailesinin donlarını ütülerini
Bağırtılarını çektim
Annemle ufak bir şey oldu anneme düşman oldular
Eski eşim çoçuk yapayılımda bana bir ömür muhtaç kal dedi
Anneci bir erkekti annesinin bir surat asışı bile o günlük günü rezil ederdi
Acele etme
Seviyorsa adam gibi ailenin karlısına çıkar ailenin gönlünü alır
Yavrum gözünü aç gözünü. Sen olmasan da olur onun için. Anasına hizmetçi, kendisine cariye olsun da kim olursa olsun. Daha göremediysen sana diyecek şeyim kalmadı.Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim
Sakın yapma . En iyi kayınvalideyle bile aynı evde olmazzzz olmazzz bak daha annenle anlaşamıyorsun kv ile nasıl anlaşacaksın? Şuan sana toz pembe geliyor şöyle düşünüyorum da bende senin anne babanın yerinde olsam bende istemezdim evlenmeni o adamla. Evet tavırları ve tutumları yanlış ama haklılar.
Aklını başına topla derim
Kv hizmetçisi olacaksın
Ev temizle
Yıka
Topla
Kaldır
İstediğin zaman uyuyamazsın
İstediğinde uyanamazsın
Misafirlere sen hizmet edeceksin
Kahvaltı , yemek , ütü , çamaşır
Yapmadığın gün suratlar asılacak.
ayaklarını uzatıp tv izleyemeyeceksinnn
Aman bugün de bulaşıklar kalsın diyemeyeceksin
Bornozunla keyif yapamayacaksın
Bacak bacak üzerine atıp oturamayacaksın
Halsiz olman yasak
Hasta olman mümkün değil
Arkadaşların gelemeyecek
Sen gidemeyeceksin istediğin zaman
Buyur sana istediğin hayat bak.
Bunlarin farkindayim Ama iste Sevdigim yanimda oldugu surece fazla zorlanmam diye dusundum Asil skinti o sefere gittiginde basliyacaginin farkindaydimSakın yapma . En iyi kayınvalideyle bile aynı evde olmazzzz olmazzz bak daha annenle anlaşamıyorsun kv ile nasıl anlaşacaksın? Şuan sana toz pembe geliyor şöyle düşünüyorum da bende senin anne babanın yerinde olsam bende istemezdim evlenmeni o adamla. Evet tavırları ve tutumları yanlış ama haklılar.
Aklını başına topla derim
Kv hizmetçisi olacaksın
Ev temizle
Yıka
Topla
Kaldır
İstediğin zaman uyuyamazsın
İstediğinde uyanamazsın
Misafirlere sen hizmet edeceksin
Kahvaltı , yemek , ütü , çamaşır
Yapmadığın gün suratlar asılacak.
ayaklarını uzatıp tv izleyemeyeceksinnn
Aman bugün de bulaşıklar kalsın diyemeyeceksin
Bornozunla keyif yapamayacaksın
Bacak bacak üzerine atıp oturamayacaksın
Halsiz olman yasak
Hasta olman mümkün değil
Arkadaşların gelemeyecek
Sen gidemeyeceksin istediğin zaman
Buyur sana istediğin hayat bak.
Palavra. Dünya iyisi de olsa, annen gibi olmaz.Annesi Gercekten Iyi bir insana benziyor hep Anneme diyordu ki bana kizi gibi davranir
Bunlarin farkindayim Ama iste Sevdigim yanimda oldugu surece fazla zorlanmam diye dusundum Asil skinti o sefere gittiginde basliyacaginin farkindaydim
Aradığın cevap işte kendin yazmıssin yavrucuğum sevgi değil bu evlenirken tekrar sorcakmis hırs yapmayim sakın aileni dinle sakın ablam sakın seviyorum deyip gitme değmez hepsi sana dönecek bunların kaynananın sana huzur verceginimi sanıyorsun sadece sevgi yetmiyor ohic fedakar değil sana bir ev bile tutamıyor kapına gelmesi sevgisini ifade etmiyor ailenle orta yolu bulmak varken kapıya git gel nolcakkki sevseydi fedakar olurdu eğer gidersen onunla ömür boyu fedakar olmayı göze al perişan olursunSimdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim
1 sene evli kaldım, annemin yanına dönecek yüzüm olmadığı için sabretrimPeki ne kadar sure Evli kaldiniz ? Inan ki korkularim var Herkes bana sirt cevirirse ezilirim bunuda gectim babamin yuzunu kara cikarmak bu beni maf ediyor , korkularimi Ve Ayni zamanda sevgim Ayni agirlikta . Olanlardan Sonra daha da Karsilikli oturup konusamadik , Benimde sucum oldu ki Yoksa gelip ailemle konusurdu Ben Onu tanidigimda hep dua ettim Onu bana Hayirli kilsin diye nasibim diye Kabul ettim . Simdi Butun Bunlar olunca aklimi kaybetmemek munkun degil
Sakın öylebir hata yapma birbirinize Bu kadar asiksaniz ayrı bir ev tutun ailenin de ici rahatlasın zaten böylesi olması gereken tanımadığın insanlarla aile olmak için mi bu telaş aceleSelam Kizlar dugunume 4 gun kala ailem herseyden vazgecti Zaten en basindan beri istememislerdi Ve Sirf kalmayim diye razilik gostermisledi Sevdigim gemi kaptani ailesiyle yasiycaktik, aileme sey demisti Hani o yokken sabahtan Gelirim ailemin evine aksam da donerim gece kalmayim raziligi Yok diye Hani ailem istiyordu ki hafta sonlari baba evinde kalayim , Neyse Ben simdilik ogrenciyim calisma konusunda da da calisacagim ortami esim sececekti hastane veya OKul , Yalniz gelmemi istemiyor birileri olsun yanimda diye . Biz Bunlari daha onceden konusup anlastik ailem duyunca islerine gelmedi bana kizdilar Niye daha once soylemedim diye ne var ki bunda sonucta Ben yasiycam hayati ailem degil . Ailem arayip soylediginde bir bahane uydurarak aileler birbirine girdiler Cok Kotu bir sekilde . Sevdigim Biraz ortalik sakinlessin de Oyle gelip konusmak istiyordu Ama ortalik baya karisti . Beni Eve kitlediler Elimden telefonu aldilar kardesim sirtimdan vurdu hep kiskirtti Annemi ailemi , sevdigime ulasmayi denedim hep intihara bile kalkistim fazla ustume gelindi Evde Ben aglayarak Herkes dahada ustume geldi Cok zor gunler yasadim Onlarin gibi konusmaya basladigimda yani bittigini soyledigimde bana degistiler telefonumu verdiler . O kadar ortalik karisiyor Ve bana a bak sevseydi Gelirdi diye psikolojimi bozdular , oysaki o hep gelmis kapima geceleri Ve beni aksam uzeri de Gormus kapinin onunde Ben Ona inaniyorum . Suan oda aci cekiyor bende Aci cekiyorum . Ailelerimiz Bize Yardim etmediler baska Kiz mi Yok baska erkek mi Yok diyip duruyorlar , kardesim bile bana Yardim etmedi sevdigimle konusabilmem icin . Kizlar Cok Kotu durumdayim Onu Cok seviyorum Ve Cok aci cekiyoruz ikimizede Yazik o demisti bana Ona ulasmaya calistigimda kacalim diye . Annem hep tehtid etmis Hani beni kacirirsia kopekler kan yalar diye , Evde iken de Babam beni oldurecegini soyluyordu kacarsam Onu Cok seviyorum Ona Cok guveniyorum kacarsam ailem beni Affetmez , Boyle aci cekerek ya Canima kiyacam Yada kacicam ne yapicagimi Bilmiyorum . Pazartesi almanyaya gidicek ailesiyle biz Yurt disinda yasiyoruz Zaten . Kizlar bu arada 22 yasindayim yani Oyle Cocuk sanmayin Onu Cok seviyorum bana kimse destek cikmadi ailemden hep aglattilar .
Sen kararını vermişsin. Allah yolunu açık etsin 2 ay sonra okuruz burda kv ile konularını o zaman sevdiğin yanında olduğu halde neler oluyor görürsünBunlarin farkindayim Ama iste Sevdigim yanimda oldugu surece fazla zorlanmam diye dusundum Asil skinti o sefere gittiginde basliyacaginin farkindaydim