Nikah Kizlar kacmayi dusunuyorum

Seferleri genellikle hep 4 Ay oliyor 4 Ay denizde 3 Ay Evde
4 ay azımsanacak bir şey değil ki kaldı ki aileni karşına almaya değmez hayatın boyunca sıkıntılı süreçler yaşamaktansa (ailenle ki emin ol aynı evde yaşayınca hayat iki kişilik oluyor kv kp illa sıkıntı olur )
Ayrıca her düğün olduğunda içerlenirsin çok hikaye var böyle kaçıp mutlu olan duymadım
ailen hatalı olabilir ama yine de kaçma seni seviyorsa aileni ikna etmeye çalışsın

Aferin sana.tabi koşa koşa gidersin ama iki gün sonra mutsuzum diye de koşa koşa babanın evine geri dönmeye çalışırsın

Millet aile apartmanında bile oturamazken sen kocanın ailesiyle oturacaksın.bunun ne demek olduğunu biliyo musun

Koca bulunur anne baba bulunmaz aklını başına alırsın umarım

Bak 25 yaş evlilik için belirlenmiş bilimsrl bir yaş

24 yaşına kadar ergeniz biz

En ufak darbede yıkılıp pes edebiliriz 25 yaşına kadar

Bende 21 yaşımda gittim ailesiyle yaşamaya başladım

Ailesinin donlarını ütülerini

Bağırtılarını çektim

Annemle ufak bir şey oldu anneme düşman oldular

Eski eşim çoçuk yapayılımda bana bir ömür muhtaç kal dedi

Anneci bir erkekti annesinin bir surat asışı bile o günlük günü rezil ederdi

Acele etme

Seviyorsa adam gibi ailenin karlısına çıkar ailenin gönlünü alır

Ha o 4 ay kv kp gözüne gelmiyor ya asıl pişmanlığı çoöuk olunca yaşarsın ve hala 22 yaş çok genç bir yaş ben 23 yaşında evlendim şimdi 25 im keşke 4-5 yıl sonra evlenseydim diyorum sorumluluk almak gerçekten zor şöyle düşün Canın yemek yapmak istemiyor ama kp kv için yemek yapmak zorundasın aynı evde rahat giyinemezsğn onların problemi sizin sizin onların olur ki cinsel hayat bile olmaz o ne öyle yalnız kalmak en iyisi
Başka evliliklere bak bu kk da o kadar çok hikaye var ki oku hepsini ve öyle karar ver

Sakın yapma . En iyi kayınvalideyle bile aynı evde olmazzzz olmazzz bak daha annenle anlaşamıyorsun kv ile nasıl anlaşacaksın? Şuan sana toz pembe geliyor şöyle düşünüyorum da bende senin anne babanın yerinde olsam bende istemezdim evlenmeni o adamla. Evet tavırları ve tutumları yanlış ama haklılar.
Aklını başına topla derim
Kv hizmetçisi olacaksın
Ev temizle
Yıka
Topla
Kaldır
İstediğin zaman uyuyamazsın
İstediğinde uyanamazsın
Misafirlere sen hizmet edeceksin
Kahvaltı , yemek , ütü , çamaşır
Yapmadığın gün suratlar asılacak.
ayaklarını uzatıp tv izleyemeyeceksinnn
Aman bugün de bulaşıklar kalsın diyemeyeceksin
Bornozunla keyif yapamayacaksın
Bacak bacak üzerine atıp oturamayacaksın
Halsiz olman yasak
Hasta olman mümkün değil
Arkadaşların gelemeyecek
Sen gidemeyeceksin istediğin zaman
Buyur sana istediğin hayat bak.

Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim

burda bizim sana verdigimiz akılin bize ne faydasi var ne zararı. bu kadar kişi ve ailen yanılıyo olamaz. lütfen başını yakma. Allah yolunu açık etsin de. madem o gelip benim dediğim şekilde ailenle muhatap olmuyo ailesinin dediği kizla evlenmeyi düşünüyo. sen de kacayim mi diye düşünme aileni dinle.

elle tutulur yanı yok adamın. bagnaz hastalıklı ruhlu birisi. sevdiğin için farkedemiyosun

Peki ne kadar sure Evli kaldiniz ? Inan ki korkularim var Herkes bana sirt cevirirse ezilirim bunuda gectim babamin yuzunu kara cikarmak bu beni maf ediyor , korkularimi Ve Ayni zamanda sevgim Ayni agirlikta . Olanlardan Sonra daha da Karsilikli oturup konusamadik , Benimde sucum oldu ki Yoksa gelip ailemle konusurdu Ben Onu tanidigimda hep dua ettim Onu bana Hayirli kilsin diye nasibim diye Kabul ettim . Simdi Butun Bunlar olunca aklimi kaybetmemek munkun degil

Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim
Yavrum gözünü aç gözünü. Sen olmasan da olur onun için. Anasına hizmetçi, kendisine cariye olsun da kim olursa olsun. Daha göremediysen sana diyecek şeyim kalmadı.

Bunlarin farkindayim Ama iste Sevdigim yanimda oldugu surece fazla zorlanmam diye dusundum Asil skinti o sefere gittiginde basliyacaginin farkindaydim

Bunlarin farkindayim Ama iste Sevdigim yanimda oldugu surece fazla zorlanmam diye dusundum Asil skinti o sefere gittiginde basliyacaginin farkindaydim

asıl sıkıntı sen hakliyken o "benim anneme karşı gelmeyeceksin annem ne derse o" dedigi zaman başlayacak.

hakliyken, haksızlığa ugramisken suçlu ilan edilip kötü muameleye maruz kalmak istiyosan kaç.

aynı evde yasamadan kimsenin gerçek yüzünü göremezsin.

Aradığın cevap işte kendin yazmıssin yavrucuğum sevgi değil bu evlenirken tekrar sorcakmis hırs yapmayim sakın aileni dinle sakın ablam sakın seviyorum deyip gitme değmez hepsi sana dönecek bunların kaynananın sana huzur verceginimi sanıyorsun sadece sevgi yetmiyor ohic fedakar değil sana bir ev bile tutamıyor kapına gelmesi sevgisini ifade etmiyor ailenle orta yolu bulmak varken kapıya git gel nolcakkki sevseydi fedakar olurdu eğer gidersen onunla ömür boyu fedakar olmayı göze al perişan olursun
Aileni dinle sakın sevginin arkasına düşme

Kuzenim de aynı eş ailesiyle yaşadı, tek başına hiç bir yere gidemez gelemez. Büyük sıkıntılar yaşanıyor. Ailenin bi bildiği var ki itiraz ediyorlar. Yaşın da gayet küçük. Şu an sana her şey normal gelebilir ama ilerde anlarsın. Aileni ezme sakın pişman olursun

Şuan hersey sana toz pembe geliyor. Herşey kolay geliyor. Yaparım ederim diyorsun ama yapamazsın. Kimse annen gibi davranmaz sana kimse annen gibi olmaz. İstediği kadar iyi olsun. Bir yerden sonra artık durmak istemezsin. Durumu yoksa ozaman şuan neden evleniyor. Bekleyin aceleniz ne. Küçük olsun tek oda olsun ama siz olun sadece. Eğer oda gerçekten sevmiş olsaydı seni, ne yapar eder aileni ikna ederdi. Hemen annesi kız bakmazdı ona emin ol. Ailen senin asla kötülüğünü istemez. Kardeşin de sana kötülük yapıyor sanıyorsun ama o dışarıdan baktığında olmadığını anladığı için senin üzülmeni istemediği için karşı koyuyor emin ol. Aklını başına al bence ve aileni dinle.

1 sene evli kaldım, annemin yanına dönecek yüzüm olmadığı için sabretrim

Baktım, eş kişisi çoçuk yapayımda bir ömür muhtaç kal diyor

Dayanamadım, eş kişiside kötüydü ama aşıktım, ailesine dayanamıyordum

Pis donlarını görmek, ter kokulu eşyalarını seçip renklerini ayıklamak

Saatlwrce ayakta ütü yapmak

İşkence gibiydi

Her kadın kendi evinin sultanı olmalı
Hele ilk zaman geç uyanıyorum diyo demediklerini bırakmadılar

Kanser olacaktım üzüntüden

Sana ayrı ev diznedikleri sürece

Kaçmayı düşündüğün eve yani aile evine koşa koşa geleceksin eminim buna

Aşık olacak kadar duygusalız ama zulme boyun asla eğmeyiz

Çünkğ gönlümüze sadık insanlarız biz kullandırmayız kendimizi

Bak bugğn kaç 3 ay sonra koşa koşa gelirsin

Evlendikten 3 yıl içinde denge oturmadan çoçuk yapmayın diyorlar

Madem kaçmayı düşünüyorsun olurda o duruma gelirsen 3 aylık iğneler var koruyu onlardan kullan 3 sene çoçuk düşğnme

Sakın öylebir hata yapma birbirinize Bu kadar asiksaniz ayrı bir ev tutun ailenin de ici rahatlasın zaten böylesi olması gereken tanımadığın insanlarla aile olmak için mi bu telaş acele

Ailenin rızasını (onayını demiyorum rızasını) almadığın hiçbir evliliği yürütemezsin, ben bunu bilir bunu söylerim. Kaçarak ailene saygı duymadığını, onların fikirlerini önemsemediğini belli edeceksin sevgiline ve ailesine. Sen ailene saygı duymuyorsun, adamlar sana neden saygı duysunlar, senin fikirlerini önemsesinler? Sürekli seni geçiştirmeye yönelik davranacaklar, ailenin senin arkanda olmadığını bilmelerinin getirdiği bir rahatlık olacak. Kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün. Sen o aileden geldiğin için o aileyle birsin, dolayısıyla ailene vereceğin değer senin değerini de belirleyecektir.

Daha evlenince kayınvalideyle aynı evde yaşama vs. konularına gelmedim bile. Bu da ayrı bir falso zaten. Şu an sana durum "Ehahahağ biz birbirimizi seviyoruz kiiğğğ aşkın önünde kimse duramaaazz" diye toz pembe dizi gibi geliyor olabilir ama anasından habersiz çay bile içemediğin, eşinin de süt dökmüş kedi gibi anasının ağzına baktığı noktaya gelince (-ki gelecek) ne aşkın kalır ne sevgin kalır.

Sen kararını vermişsin. Allah yolunu açık etsin 2 ay sonra okuruz burda kv ile konularını o zaman sevdiğin yanında olduğu halde neler oluyor görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…