Nikah Kizlar kacmayi dusunuyorum

Tamamını okumadım kaçmaktan kastın kocaysa otur oturduğun yerde sevgilikle evlilik aynı değil aileni arkana almadan asla evlenme arkasız kalırsan yaşantın çok zor olabilir abla tavsiyesi

Îs cigrigindan cikti kardesim Annemi kiskirttiyo annemde babami gun almaha gittigimizde bile kardesim yine kiskirtmisti ne yapicagimi Bilmiyorum
Bence once kardesinden kurtul 😂😂

Dediğiniz de var tabi, hatta başka şeylerde var.

Bu mesajda bu hafta kendi annesi ile birlikte Mersin'de eşi tarafından öldürülen kadına ait
Gercek mi bu kaptanim
bir sureligine ailesiyle yasiycaktik , dediklerinizde hakisiniz ama inanin ki ici icimi yiyor annesi simdiden ona birilerini bakmaya baslamis oda aci cekiyor hala seviyor sna bir kere daha sorucam dedi zamani gelince geliyon mu yoksa evleniyorum diye . icimde kocaman bir bosluk var bu durumda ne yapicagimi bilmiyorum ailemi de uzmek istemedim yoksa en basta kacardim buralara gelinmezdi ya ailemin yaninda durup belkide hayatimin pismanligini yasiycam bisey yapamadim diye yada onun pesinden gidicem Allah bilir ya iyi oluruz ya kotu
Hep oyle olur bir sure derler buyuk bir kavga olmayana kadar analarinin kucaklarindan ayrilmazlar
Seferleri genellikle hep 4 Ay oliyor 4 Ay denizde 3 Ay Evde
Ne yaptin sonuc ne

Eşinin ailesiyle ilk zamanlar gülüük gülüstanlık yaşarsınn ama en fazla 5 ay çekebilirsin. İlerde de ah kafam neden yaptım ettim diye pişman olursunz.. Aileni dinle ne olursa olsun.

Seven adam annesi kız bakıyor diye kuzu gibi beklemez. Dur anne der. Annesine dur demeyeceği buradan belli. Hayatınızı yakmayın.

Ne o öyle köle mi alıyor, eşmi alıyor belli değil. Sunduğu teklifler çok güzelmiş gibi bir de seni sıkıştırıyor şaka gibi
+1

Ben senelerce gemide calisdim canim ve gemi hayati hic sandigin gibi degil. Ordaki adamlar hem evlerinde hemde gemide sevgilileri var. Kiyma kendine. Otur evinde. Bi kac ay aci cekersin, sonra alisirsin sonra da unutursun
Hayat her türlü devam ediyor.
Bir kaptanin maasi okadar cok ki, Adam seni kandiriyor. Ben resepsyonda calisdigim Halde 14 bin alirken sen bir kaptanin ne kazandigini kendin düsün. Ve bir kaptan her türlü gemide dikkat ceken dir. Heleki genc ise. Tabi ne Tür gemi ne sirketi nasil bir kitle bilmem ama benim kendi tecrübelerim bunlar.

Kendine edersin
Etme!
Evet, kaptan adam paraya para demiyordur.
Hic düşme bu isin pesine, bahsettigi sartlarda yaşanmaz @sibel38

Ben anlamıyorum gercekten. O kim ki benım ailemde kalıp kalmamama karısacak?
Bır de aılesıyle yasayacaksın. Basında da olmayacak. Cok buyuk cesaret gercekten. Baska bır aıleyle esın olmadan yasayacaksın.
Esın heralde 3-4 ayda bır gelecek.kardes ıyı mısın?
Suan ask goze perdelerı ındırmıs cok bellı.

Aıleye karısan erkekten gram hayır gelmez net!

Bak 25 yaş evlilik için belirlenmiş bilimsrl bir yaş

24 yaşına kadar ergeniz biz

En ufak darbede yıkılıp pes edebiliriz 25 yaşına kadar

Bende 21 yaşımda gittim ailesiyle yaşamaya başladım

Ailesinin donlarını ütülerini

Bağırtılarını çektim

Annemle ufak bir şey oldu anneme düşman oldular

Eski eşim çoçuk yapayılımda bana bir ömür muhtaç kal dedi

Anneci bir erkekti annesinin bir surat asışı bile o günlük günü rezil ederdi

Acele etme

Seviyorsa adam gibi ailenin karlısına çıkar ailenin gönlünü alır
+1
23 yaşa kadar (23 de dâhil) ergenlik dönemi sayarız. Bu yaslara kadar alinan kararlar pek isabetli olmaz, fikirler degisecegi için kararlar da degismeye musaittir.

burda bizim sana verdigimiz akılin bize ne faydasi var ne zararı. bu kadar kişi ve ailen yanılıyo olamaz. lütfen başını yakma. Allah yolunu açık etsin de. madem o gelip benim dediğim şekilde ailenle muhatap olmuyo ailesinin dediği kizla evlenmeyi düşünüyo. sen de kacayim mi diye düşünme aileni dinle.

elle tutulur yanı yok adamın. bagnaz hastalıklı ruhlu birisi. sevdiğin için farkedemiyosun
+1

X