- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
-
- Konu Sahibi halabirumutvar
Ondan değil de '' Gemileri yaktı geldi, nasılsa gidecek yeri yok, ne yapsam yanıma kar. '' diye düşünüyorlar.@sibel38 erkeklerin kafasında kaçan kıza karşı "annesine babasına ihanet eden, bana da ihanet eder" diye bir düşünce oluşur ve asla kıymet vermezler...
Ondan değil de '' Gemileri yaktı geldi, nasılsa gidecek yeri yok, ne yapsam yanıma kar. '' diye düşünüyorlar.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ...Bende kaçarak evlendim malesef bi yanım halen buruk 10 yıldır...kaçarak evlenenlerin çoğuna ailesi yardımcı olmaz
Asla ama asla kaçmayın ayrıca gemi kaptanı günlerce eve gelmediği olur şimdi kolay geliyor ama çok zor ailenin yaptıklarını doğru bulmuyorum ama kesinlikle haklılarSelam Kizlar dugunume 4 gun kala ailem herseyden vazgecti Zaten en basindan beri istememislerdi Ve Sirf kalmayim diye razilik gostermisledi Sevdigim gemi kaptani ailesiyle yasiycaktik, aileme sey demisti Hani o yokken sabahtan Gelirim ailemin evine aksam da donerim gece kalmayim raziligi Yok diye Hani ailem istiyordu ki hafta sonlari baba evinde kalayim , Neyse Ben simdilik ogrenciyim calisma konusunda da da calisacagim ortami esim sececekti hastane veya OKul , Yalniz gelmemi istemiyor birileri olsun yanimda diye . Biz Bunlari daha onceden konusup anlastik ailem duyunca islerine gelmedi bana kizdilar Niye daha once soylemedim diye ne var ki bunda sonucta Ben yasiycam hayati ailem degil . Ailem arayip soylediginde bir bahane uydurarak aileler birbirine girdiler Cok Kotu bir sekilde . Sevdigim Biraz ortalik sakinlessin de Oyle gelip konusmak istiyordu Ama ortalik baya karisti . Beni Eve kitlediler Elimden telefonu aldilar kardesim sirtimdan vurdu hep kiskirtti Annemi ailemi , sevdigime ulasmayi denedim hep intihara bile kalkistim fazla ustume gelindi Evde Ben aglayarak Herkes dahada ustume geldi Cok zor gunler yasadim Onlarin gibi konusmaya basladigimda yani bittigini soyledigimde bana degistiler telefonumu verdiler . O kadar ortalik karisiyor Ve bana a bak sevseydi Gelirdi diye psikolojimi bozdular , oysaki o hep gelmis kapima geceleri Ve beni aksam uzeri de Gormus kapinin onunde Ben Ona inaniyorum . Suan oda aci cekiyor bende Aci cekiyorum . Ailelerimiz Bize Yardim etmediler baska Kiz mi Yok baska erkek mi Yok diyip duruyorlar , kardesim bile bana Yardim etmedi sevdigimle konusabilmem icin . Kizlar Cok Kotu durumdayim Onu Cok seviyorum Ve Cok aci cekiyoruz ikimizede Yazik o demisti bana Ona ulasmaya calistigimda kacalim diye . Annem hep tehtid etmis Hani beni kacirirsia kopekler kan yalar diye , Evde iken de Babam beni oldurecegini soyluyordu kacarsam Onu Cok seviyorum Ona Cok guveniyorum kacarsam ailem beni Affetmez , Boyle aci cekerek ya Canima kiyacam Yada kacicam ne yapicagimi Bilmiyorum . Pazartesi almanyaya gidicek ailesiyle biz Yurt disinda yasiyoruz Zaten . Kizlar bu arada 22 yasindayim yani Oyle Cocuk sanmayin Onu Cok seviyorum bana kimse destek cikmadi ailemden hep aglattilar .
bir sureligine ailesiyle yasiycaktik , dediklerinizde hakisiniz ama inanin ki ici icimi yiyor annesi simdiden ona birilerini bakmaya baslamis oda aci cekiyor hala seviyor sna bir kere daha sorucam dedi zamani gelince geliyon mu yoksa evleniyorum diye . icimde kocaman bir bosluk var bu durumda ne yapicagimi bilmiyorum ailemi de uzmek istemedim yoksa en basta kacardim buralara gelinmezdi ya ailemin yaninda durup belkide hayatimin pismanligini yasiycam bisey yapamadim diye yada onun pesinden gidicem Allah bilir ya iyi oluruz ya kotuNe iş yapacağına nişanlın mı karar veriyor?
Annesiyle yaşamaya mahkum mu ediyor?
Kendi ailene gitmene daha şimdiden mi karışıyor?
Otur bir düşün ablacım sakince, annenin evinde bir tabak kaldırmaya üşenirsin el bebek gül bebek büyütmüşlerdir. Gidip kaynanana hizmetçilik edeceksin eğriye eğri doğruya doğru konuşalım..
Annen babanın tavrı evet hoş değil ama başka türlü ikna edemiyorlar sanırım seni. Hayatının hatasını yaparsın. Babanın boynunu yere bükersin. Sevdiğim dediğin adam seni sevse hayatına bu kadar karışmaz anamla yaşayacaksın demez zaten. Aklını başına topla. Anneni babanı asla üzme..
dogru ama inan ki ici icimi yiyor ya ileride keske o zaman br sey yapipta onun pesinden gitseydim diye Allah bilir daha kotu veya daha iyi olur bilmiyorum ben ona cok inandim ve sevdim .Kızım delirdin mi? Kendi öz ailen senin kötülüğünü ister mi? Beni odaya kapattılar diyorsun orada işine kadar eşin seçecek. Kayınvalideyle yaşayacaksın kısıtlamanın dibini göreceksin. Üstelik yaşında küçük okuyorsun acelen ne? Zannediyor musun ki kaçınca her şey güllük gülistanlık olacak. Arkanda ailen olmayınca da ezecekler belki nereden biliyorsun.
Hep böyle kandırırlar zaten. İmzayı attıktan sonra olur o ömür boyu. Asıl kaçarsan hayatının pişmanlığını yaşayacaksın. Kaynana hizmet ettirecek sabah akşam, yarım saat totonu yere koysan suç olacak, görümcen varsa o yatacak onun yerine de sen koşacaksın, onun çeyizini bile sana işletecekler, kocan tuvalete de gitsen rapor isteyecek. İşyerinde bir erkeğe günaydın desen yandın. Bak, senden umudu kesip yeni köle bakmaya başlamışlar bile.bir sureligine ailesiyle yasiycaktik , dediklerinizde hakisiniz ama inanin ki ici icimi yiyor annesi simdiden ona birilerini bakmaya baslamis oda aci cekiyor hala seviyor sna bir kere daha sorucam dedi zamani gelince geliyon mu yoksa evleniyorum diye . icimde kocaman bir bosluk var bu durumda ne yapicagimi bilmiyorum ailemi de uzmek istemedim yoksa en basta kacardim buralara gelinmezdi ya ailemin yaninda durup belkide hayatimin pismanligini yasiycam bisey yapamadim diye yada onun pesinden gidicem Allah bilir ya iyi oluruz ya kotu
Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdimaileniz haklı. peri masalı değil gerçek dünyada yaşıyosunuz.
sevmek, dozunda kiskanmak başka sey. anormallik derecesinde kıskanıp hayatı zehir edip seviyorum bahanesi altına saklanmak başka şey.
sizin gözünüz daha acilmadigindan kacirmayim bu kızla evleneyim modunda sevdiginiz kişi. adam olsa ben hataliyim ayrı ev açıyorum, kızınız yetiskin nasıl istiyosa öyle çalışsın, karar alsın der.
gel kaçalım demez. Almanya'da birlikte oturmak Türkiye'de fazla mi burda okuya okuya bana mı öyle geldi acaba.
çok saçma şeyler nisanlinizin talepleri
Seferleri genellikle hep 4 Ay oliyor 4 Ay denizde 3 Ay EvdeAsla ama asla kaçmayın ayrıca gemi kaptanı günlerce eve gelmediği olur şimdi kolay geliyor ama çok zor ailenin yaptıklarını doğru bulmuyorum ama kesinlikle haklılar
Yakinlastigimiz oldu ama bakireyim . Ben Hic bir zaman maddiyata onem veren bir insan olmadim , ileride kendi evimiz icin bir sureligine ailesiyle yasamayi Kabul ettim , Kolay olmayacagini biliyordum fedakarlik yapmadan rahats ulasamayacagimiza inandim . Annesi Gercekten Iyi bir insana benziyor hep Anneme diyordu ki bana kizi gibi davranir . Sevdigim diyordu herzaman kimse bana haksizlik yapmaz diye ... Simdi kalkmis bana diyo ki Bi kere daha sorucak ya gel Yada evleniyorum diye . Kalbim Ve mantigim birbirine karisti .Kayınvalideyle yaşamak için intihar etmek ha
Ulan ben aşkından öldüğüm adamı en çok ailesiyle yaşıyorum diye boşadım
Bakire değilsen sevgili gibi yaşayın
Bakireysende aceke etme
Uzmanlar 25 yaşından önce evlenmeyin diyor
25 yaşına kadar sabret o zamana
Herkesin gerçek yüzğ çıkar
Ayrıca koskoca kaptan sana ev bile tutmuyor
Ev eşyasıda almıyor
Oh bir tanede çoçuk yapar
Hem kaynanayaya hem çoçuğa yetişemez
Boşanma davası açarsın
Sakın kaynanayla yaşama