Nikah Kizlar kacmayi dusunuyorum

@sibel38 erkeklerin kafasında kaçan kıza karşı "annesine babasına ihanet eden, bana da ihanet eder" diye bir düşünce oluşur ve asla kıymet vermezler...
Ondan değil de '' Gemileri yaktı geldi, nasılsa gidecek yeri yok, ne yapsam yanıma kar. '' diye düşünüyorlar.

Ondan değil de '' Gemileri yaktı geldi, nasılsa gidecek yeri yok, ne yapsam yanıma kar. '' diye düşünüyorlar.

Dediğiniz de var tabi, hatta başka şeylerde var.

Bu mesajda bu hafta kendi annesi ile birlikte Mersin'de eşi tarafından öldürülen kadına ait

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ...Bende kaçarak evlendim malesef bi yanım halen buruk 10 yıldır...kaçarak evlenenlerin çoğuna ailesi yardımcı olmaz

Son düzenleme:
Asla ama asla kaçmayın ayrıca gemi kaptanı günlerce eve gelmediği olur şimdi kolay geliyor ama çok zor ailenin yaptıklarını doğru bulmuyorum ama kesinlikle haklılar

Rica ederim oturun ailenizi dinleyin kaçıp da kusura bakmayın rezil durumların içine düşmeyin. Uzaktan davulun sesi hoş gelir derler sizinki de biraz o hesap olmuş.kayınvalideyle yaşadım o yüzden rahatça söyleyim size asla evde rahat olamayacaksınız her açıdan. Kendinize ait alan aramaya başlayacaksınız özeliniz zaten olmayacak. Iyi düşünün iyi karar verin. Kaçtım geri geldim çocuğum oldu çocuğum aileme problem oldu o yüzden bi anlık karar vermeyin. Hayırlısı olsun hakkınızda

Şu yaşadığın sıkıntının 10 katına da katlanabilir misin? Kaçarsan yaşayarak öğrenirsin.

Aileni dinle, adamın sana sunduğu hayat hayat değil, hicbir aşk bu fedakarliklara değmez. Madem yeterince büyük olduğunu düşünüyorsun, nasıl bir hayat istediğine karar ve o yönde taleplerde bulun, birinin sana şart dayatmasına izin verme, şartları sen belirle.

Kızım delirdin mi? Kendi öz ailen senin kötülüğünü ister mi? Beni odaya kapattılar diyorsun orada işine kadar eşin seçecek. Kayınvalideyle yaşayacaksın kısıtlamanın dibini göreceksin. Üstelik yaşında küçük okuyorsun acelen ne? Zannediyor musun ki kaçınca her şey güllük gülistanlık olacak. Arkanda ailen olmayınca da ezecekler belki nereden biliyorsun.

bir sureligine ailesiyle yasiycaktik , dediklerinizde hakisiniz ama inanin ki ici icimi yiyor annesi simdiden ona birilerini bakmaya baslamis oda aci cekiyor hala seviyor sna bir kere daha sorucam dedi zamani gelince geliyon mu yoksa evleniyorum diye . icimde kocaman bir bosluk var bu durumda ne yapicagimi bilmiyorum ailemi de uzmek istemedim yoksa en basta kacardim buralara gelinmezdi ya ailemin yaninda durup belkide hayatimin pismanligini yasiycam bisey yapamadim diye yada onun pesinden gidicem Allah bilir ya iyi oluruz ya kotu

dogru ama inan ki ici icimi yiyor ya ileride keske o zaman br sey yapipta onun pesinden gitseydim diye Allah bilir daha kotu veya daha iyi olur bilmiyorum ben ona cok inandim ve sevdim .

Hep böyle kandırırlar zaten. İmzayı attıktan sonra olur o ömür boyu. Asıl kaçarsan hayatının pişmanlığını yaşayacaksın. Kaynana hizmet ettirecek sabah akşam, yarım saat totonu yere koysan suç olacak, görümcen varsa o yatacak onun yerine de sen koşacaksın, onun çeyizini bile sana işletecekler, kocan tuvalete de gitsen rapor isteyecek. İşyerinde bir erkeğe günaydın desen yandın. Bak, senden umudu kesip yeni köle bakmaya başlamışlar bile.

aileniz haklı. peri masalı değil gerçek dünyada yaşıyosunuz.

sevmek, dozunda kiskanmak başka sey. anormallik derecesinde kıskanıp hayatı zehir edip seviyorum bahanesi altına saklanmak başka şey.

sizin gözünüz daha acilmadigindan kacirmayim bu kızla evleneyim modunda sevdiginiz kişi. adam olsa ben hataliyim ayrı ev açıyorum, kızınız yetiskin nasıl istiyosa öyle çalışsın, karar alsın der.

gel kaçalım demez. Almanya'da birlikte oturmak Türkiye'de fazla mi burda okuya okuya bana mı öyle geldi acaba.
çok saçma şeyler nisanlinizin talepleri

Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim

Kayınvalideyle yaşamak için intihar etmek ha

Ulan ben aşkından öldüğüm adamı en çok ailesiyle yaşıyorum diye boşadım

Bakire değilsen sevgili gibi yaşayın

Bakireysende aceke etme

Uzmanlar 25 yaşından önce evlenmeyin diyor

25 yaşına kadar sabret o zamana

Herkesin gerçek yüzğ çıkar

Ayrıca koskoca kaptan sana ev bile tutmuyor

Ev eşyasıda almıyor

Oh bir tanede çoçuk yapar

Hem kaynanayaya hem çoçuğa yetişemez

Boşanma davası açarsın

Sakın kaynanayla yaşama

Bana kapıların altına bike sildiriyordu

Önüme getirip sinek atmıştı

İyi temizlememeişim
Onun yatak odasını diye

Ayrıca aynı evde sevişmek o kadar zorki

Rezil oluyorsun resmen

Ses bile çıkaramıyorsun hiç güzel olmuyor

Bende eşim için ölürdüm

O ailesinin boklu donlarının renklerini ayırıp yıkayıp

Ütü yapana kadar

Hadi benimkinin parası yoktu

Sizinki size hiç değer vermiyor

Asgari ücretliler bile ev diziyor sizinkine bak

Bence meslekli birini bulun

Basit bir adam

İlerde sizi çok kısıtlayacak

Üst üste çoçuk yaptırıp hayatı zehir edecek gibi

Yakinlastigimiz oldu ama bakireyim . Ben Hic bir zaman maddiyata onem veren bir insan olmadim , ileride kendi evimiz icin bir sureligine ailesiyle yasamayi Kabul ettim , Kolay olmayacagini biliyordum fedakarlik yapmadan rahats ulasamayacagimiza inandim . Annesi Gercekten Iyi bir insana benziyor hep Anneme diyordu ki bana kizi gibi davranir . Sevdigim diyordu herzaman kimse bana haksizlik yapmaz diye ... Simdi kalkmis bana diyo ki Bi kere daha sorucak ya gel Yada evleniyorum diye . Kalbim Ve mantigim birbirine karisti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…