Nikah Kizlar kacmayi dusunuyorum

Tamamını okumadım kaçmaktan kastın kocaysa otur oturduğun yerde sevgilikle evlilik aynı değil aileni arkana almadan asla evlenme arkasız kalırsan yaşantın çok zor olabilir abla tavsiyesi

nerde yaşıyorsunuz ? kayinvalideyle yaşamak mı kaldı aileniz bu konuda haklı evet tabirinizle kaçın ama ikinizin yalnız yaşayacağı bir yere.

Îs cigrigindan cikti kardesim Annemi kiskirttiyo annemde babami gun almaha gittigimizde bile kardesim yine kiskirtmisti ne yapicagimi Bilmiyorum
Bence once kardesinden kurtul

Dediğiniz de var tabi, hatta başka şeylerde var.

Bu mesajda bu hafta kendi annesi ile birlikte Mersin'de eşi tarafından öldürülen kadına ait
Gercek mi bu kaptanim
Hep oyle olur bir sure derler buyuk bir kavga olmayana kadar analarinin kucaklarindan ayrilmazlar
Seferleri genellikle hep 4 Ay oliyor 4 Ay denizde 3 Ay Evde
Ne yaptin sonuc ne

Eşinin ailesiyle ilk zamanlar gülüük gülüstanlık yaşarsınn ama en fazla 5 ay çekebilirsin. İlerde de ah kafam neden yaptım ettim diye pişman olursunz.. Aileni dinle ne olursa olsun.

+1

Evet, kaptan adam paraya para demiyordur.
Hic düşme bu isin pesine, bahsettigi sartlarda yaşanmaz @sibel38

Konu sahibi Allah size akıl fikir versin gözleriniz kör olmuş resmen. 22 yaşında ne bu acele evlilik için üstelik aileni silip atacaksın öyle mi? Sakın ama sakın bunu yapma ileride çok pişman olursun.
+1

Ben anlamıyorum gercekten. O kim ki benım ailemde kalıp kalmamama karısacak?
Bır de aılesıyle yasayacaksın. Basında da olmayacak. Cok buyuk cesaret gercekten. Baska bır aıleyle esın olmadan yasayacaksın.
Esın heralde 3-4 ayda bır gelecek.kardes ıyı mısın?
Suan ask goze perdelerı ındırmıs cok bellı.

Aıleye karısan erkekten gram hayır gelmez net!

+1
23 yaşa kadar (23 de dâhil) ergenlik dönemi sayarız. Bu yaslara kadar alinan kararlar pek isabetli olmaz, fikirler degisecegi için kararlar da degismeye musaittir.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…