Bir ara yaptım o işi olursa ona sa okeyim nasılsa dönemsel istiyorumherkese aynı seyi söylüyorum ama “call center”
trendtolda sanal asistanlık var. telefonla uğraşmıyorsun mesajlaşarak yardımcı oluyorsun müsterilere. bence o daha rahat. car car bütün gün konusunca insan kendi sesinden sıkılıyorBir ara yaptım o işi olursa ona sa okeyim nasılsa dönemsel istiyorum
Aaa süpermiş ona nerden başvurabilirim acaba olur bak butrendtolda sanal asistanlık var. telefonla uğraşmıyorsun mesajlaşarak yardımcı oluyorsun müsterilere. bence o daha rahat. car car bütün gün konusunca insan kendi sesinden sıkılıyorbence bir bak ona
o kadar bilmiyorum bizim burda bi kız çalışıyordu ama hiç sormadım yani nasıl başvurdun diyeAaa süpermiş ona nerden başvurabilirim acaba olur bak bu
Tamam canım çok sağol bu bilgi için aklıma hiç gelmemiştio kadar bilmiyorum bizim burda bi kız çalışıyordu ama hiç sormadım yani nasıl başvurdun diyeinternette falan illa ki bilgi vardır
Yaaa nerden basvuruyoruz onu hemen bakiyorumtrendtolda sanal asistanlık var. telefonla uğraşmıyorsun mesajlaşarak yardımcı oluyorsun müsterilere. bence o daha rahat. car car bütün gün konusunca insan kendi sesinden sıkılıyorbence bir bak ona
inş bulursunuzYaaa nerden basvuruyoruz onu hemen bakiyorum
Asgariden yüksek işte asdfgh benim alanımda çalışmaya kalksam asgari teklif ediyorlar bende çalışmıyorum ahahainş bulursunuzmaası öyle aman aman değil bu arada 20-25 arası sanırım. ama olsun ona da sükür
Kızzz bulursan bana da attttYaaa nerden basvuruyoruz onu hemen bakiyorum
Bana da fikir oldu teşekkürler. Google amcadan araştırmaya gidiyorum şart ve koşullarıtrendtolda sanal asistanlık var. telefonla uğraşmıyorsun mesajlaşarak yardımcı oluyorsun müsterilere. bence o daha rahat. car car bütün gün konusunca insan kendi sesinden sıkılıyorbence bir bak ona
hadi bulursanız bana yemek ısmarlarsınızBana da fikir oldu teşekkürler. Google amcadan araştırmaya gidiyorum şart ve koşulları
Kiz bulamadim kariyer nette baktimm aksama bilgisayardan bakarim rahat rahatKızzz bulursan bana da atttt
20-25 arasi miggg kiz sen ne diyiseeninş bulursunuzmaası öyle aman aman değil bu arada 20-25 arası sanırım. ama olsun ona da sükür
Ahaha ısmarlarız yemek sepetinden adresinehadi bulursanız bana yemek ısmarlarsınız
Gayet güzel bence evden çalışılması için. Bi göz atayım dedim bulamadım amainş bulursunuzmaası öyle aman aman değil bu arada 20-25 arası sanırım. ama olsun ona da sükür
Net bir maaşı yoksa biraz sıkıntılı olur ama bakarım yine teşekkür ederimCheck up satanlar var prim usulü ona bakın isterseniz
Bana da fikir oldu teşekkürler. Google amcadan araştırmaya gidiyorum şart ve koşulları
Kiz bulamadim kariyer nette baktimm aksama bilgisayardan bakarim rahat rahat
20-25 arasi miggg kiz sen ne diyiseen17 binden iyidir ya insallah bulurum yoksa arkadasina bi yoklar misiniz bizi yönlendirsin
Kızlar bulan atıyor hemenGayet güzel bence evden çalışılması için. Bi göz atayım dedim bulamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?