- 6 Mayıs 2024
- 3.723
- 3.888
- 48
- 29
Bakıyorum hemennkendi sitesinde söyle bir sayfa var. belki yardımcı olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyorum hemennkendi sitesinde söyle bir sayfa var. belki yardımcı olur![]()
üniversite mezunu ve 20-30 yas arıyor bir deBakıyorum hemenn
Tam sınırdayımüniversite mezunu ve 20-30 yas arıyor bir de. çalışan kızla aram iyi olsa arar sorardım ama çok hoşlanmıyoruz birbirimizden
eslerimiz yüzünden öyle bir kez oturduk
![]()
O yapay zeka degil miydi ya sanal asistan?trendtolda sanal asistanlık var. telefonla uğraşmıyorsun mesajlaşarak yardımcı oluyorsun müsterilere. bence o daha rahat. car car bütün gün konusunca insan kendi sesinden sıkılıyorbence bir bak ona
![]()
yok gercek insan olanlar var. ben daha önce expedia’da çalıştım o şekilde. ama expedia yabancı dil istiyor. (euro ödüyor amaO yapay zeka degil miydi ya sanal asistan?
Benim yabancı dil var. Güzel miydi çalışma şartları, kolay mıydı?yok gercek insan olanlar var. ben daha önce expedia’da çalıştım o şekilde. ama expedia yabancı dil istiyor. (euro ödüyor ama)sonra iste bu kız dedi ben de trendyolda asistanlık yapıyorum, müsterilerle mesajlaşma falan. ordan duydum ben de
yoksa deneyimim yok maalesef
kolay değildi cünkü tüm dünyadan otellerle ve müsterilerle görüsüyorsun. genelde teknik sorunlar için arıyorlar. ben 5-6 ay yapıp bıraktım o yüzden. türkiyede temsilcilikleri yok. bir de expedia kendi bilgisayarını vs gönderiyordu ve 15-20 gün eğitimi var bu arada. bazı şirketler bilgisayar vs göndermiyor sanırım sizde olması gerekiyor. çetrefilli işler. ben de tekrar evde çalışmayı düsünüyordum ama o zahmeti hatırladıkça yapamıyorum. almanca bilenler için çok fazla imkan var ama ben almancayı kopyayla gecebildim okulda bileBenim yabancı dil var. Güzel miydi çalışma şartları, kolay mıydı?
Teşekkür ederim bilgilendirme içinkolay değildi cünkü tüm dünyadan otellerle ve müsterilerle görüsüyorsun. genelde teknik sorunlar için arıyorlar. ben 5-6 ay yapıp bıraktım o yüzden. türkiyede temsilcilikleri yok. bir de expedia kendi bilgisayarını vs gönderiyordu ve 15-20 gün eğitimi var bu arada. bazı şirketler bilgisayar vs göndermiyor sanırım sizde olması gerekiyor. çetrefilli işler. ben de tekrar evde çalışmayı düsünüyordum ama o zahmeti hatırladıkça yapamıyorum. almanca bilenler için çok fazla imkan var ama ben almancayı kopyayla gecebildim okulda bileexpedia bayağı büyük bir sirket. türkiyede sanırım hotels kanalı daha çok biliniyor ama hepsi aslında expediaya bağlı.
Net maaştan daha iyi de olabilir primler satış başı 150-200 mü neydiNet bir maaşı yoksa biraz sıkıntılı olur ama bakarım yine teşekkür ederim![]()
Job center üzerine basvuru yapabiliyormussuzkendi sitesinde söyle bir sayfa var. belki yardımcı olur![]()
Valla helal olsun kızbuyrun.. amme hizmetiaralarında 2-3 tanesi çok iyi, ekipmanı gönderiyor vs. ama Almanca istiyor ingilizceye ek olarak. biri 40 bin, diğeri 2500 euro diye hatırlıyorum. bazıları cevirmenlik işi, bazıları müsteri temsilcisi. yabancı şirketlerin de hepsinde çalışma şartları haftada 40 saat gördüğüm kadarıyla.
İngilzice yeterlilik istiyorlar. Dijital asistan içinde geçerli mi bilmiyorum ama bir videosunu izledim ek İngilizce testi yapıyorlarmışJob center üzerine basvuru yapabiliyormussuzfull ingilizce
![]()
kız zaten yurt dısı sirketiİngilzice yeterlilik istiyorlar. Dijital asistan içinde geçerli mi bilmiyorum ama bir videosunu izledim ek İngilizce testi yapıyorlarmış
bu 86 bin veriyormus. anasını satayım keske almanca öğrendeydikValla helal olsun kız![]()
Ben 30 sksksTam sınırdayım29 yaş yaşlanıyorum
![]()
Almanca biliyorum da ingilizcem yok djdjddjdj basbayagi iyi para veriyor he ben bosa calistim kpssye 30bincik icinbu 86 bin veriyormus. anasını satayım keske almanca öğrendeydik![]()
ben ing biliyorum, sen almanca. gel beraber girelim 43-43 paylaşırızBen 30 sksks
Almanca biliyorum da ingilizcem yok djdjddjdj basbayagi iyi para veriyor he ben bosa calistim kpssye 30bincik icin
Keske hem ingilizce hem de almanca ikisi de ana dil kadar bileydik gii![]()
Kiz görüntülü acip Test ediyorlar bizi hem ingilizce hemde almanca ne kadar bildigimizi yabanci dil konusuyolarben ing biliyorum, sen almanca. gel beraber girelim 43-43 paylaşırızikimizi tek kişi gibi almazlar mı?
![]()