Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Sizde ailenizi çağırın napacak o zaman merak ettim bı diyin

Geçenlerde vefat eden yıldırım akbulut geldi aklıma ne hoşgörülü hazımlı adammış...

Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi

Siz siyasi görüşünüzü mü yazdınız ben göremedim.
Çok mühim bir şahsiyetmisiniz herkes siyasi görüşünüzü biliyor falan mı sanıyorsunuz?
Burada ne sizinle ne okuduğunuz okulla ne bilinmeyen siyasi görüşünüzle dalga geçen olmamış.
Ha illede şikayet edicem diyorsanız edin tabi işgüzarlığınızla hakim dalga geçer altı üstü.

Benim eşim iki oğlumda da elim , ayağım , süt sağım yardımcım , bebek taşıyıcım vs her şeyim oldu . Annesi gelmedi, benim annem de 1 hafta kaldı gitti . Akraba yok zaten . Biz de beraber bakıp büyüttük. Öyle zamanla sever de hiç olmadı . Test çubuğundaki ikinci çizgiden beri sever oğullarını . Erkekte o hormon yokmuş benimki ne o zaman Yapmayın böyle şeyler . Sonra gerçek zannedecek bazı kadınlar . Evlenmesini bilen çocuğu yapan adam hiç bilmiyorsa da karısının ağzının içine bakmalı . Kaldırıp , yatırmalı . Salata yapmalı mis gibi . Çorba kaynatmalı . Şerbet yapmalı . Bezi çöpe atmalı . Kıyafetleri dolaptan alıp gelmeli . Anne uyurken bakabildiği kadar bebeğe bakmalı ki süt olsun . Gerekirse eşini tuvaletten kaldırsın . Çünkü sezaryenle kalkmak biraz zor oluyor .
Eşinin gaz sancısı olunca gitsin sıcak su torbası getirsin .
11. Sınıf biyoloji konusuna da gelince , herkes sayısal okumuyor . Sözelciler var dilciler var , hiç okumayanlar vaaaarrr . Ama anne baba olmak duyguda değilse de emekte eşit olmalı .

Yapma

Artık sınırlar dahilindesin

Dün tüm adliye AYM bireysel başvuru yapıyormuş nöbetçi mahkeme önü kuyruk olmuş kapanma öncesi

Herkeste benzer bir karar yol uzun

Yok ben artik en ufak elestiri bile yapmiyorum zaten kimseye, yarginin "chilling effect" dedigi sey zaten bende mevcuttu yurt icindeyken de yurt disindayken de.

Aslinda burda da elestiri bile yapmadim cok ciddiyim sadece merak ettim, kararin detaylarini, hakaret sucunu ve kamuya mal olmus kimse kavramini ve bunlarin kisilik hakkinin sinirlarina etkisini nasil yorumladiklarini, ayni zamanda soylemin etki alanini nasil degerlendirdiklerini (aile icinde, kahvehanede, kisisel Facebookta, TVde hakaret etmenin farkli farkli sonucu olur der ya doktrinde)... Bu konu sonucta birden fazla hukuk dalinin konusu, kisilik haklari- TMK, hakaret sucu- TCK, ifade ozgurlugu acisindan insan haklari hukuku, anayasa hukuku ve hatta karsilastirmali hukuk acisindan bile tartisilir. Avukatligi birakmis ve senelerdir karar marar okumayan hicbir sey takip etmeyen bir insan olarak sadece merak ettim.

Elestiri zaten yapmam kendi kisisel sorunlarim disinda bir seyi onemsemiyorum cok uzun suredir.

Çok haklısınız gerçekten . Bu konu beni de her zaman rahatsız etmiştir . İlk Veli toplantımda bundan da bahsedeceğim.

Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi
Hımmm sanırım sizde şey oldu , bazı çocuklarda da var bu huy , cevap veremedim , elime koz geçti kullanayım durumu . Annenize de söyleyin bari , benim fikrimin ne kadar yanlış olduğunu anlattılar , çok kırıldım , incindim deyin
Kimse sizinle alay etmedi . Fikrinizin traji komik olduğunu söyledi. Benim whiterose bacımı kk’da üzmüşler der artık avukatınız . Eyyyy üye sen kim oluyorsun da der artık hakim / hakime

Konunun uzmanı bir akademisyen olarak söylüyorum, evet o hormon bizde var ama kadınını ve bebeğini koruma içgüdüsü de erkekte var. Anaçlık duygusuna ihtiyacı yok. Testosteronu da iş görür.
Ayrıca beyni de mi yok adamın? 15 günlük bebek ve lohusa kadın bırakıp gidilir mi? Kadın bebeği sokakta mı yaptı da beyimiz bırakıp gidiyor?
Sorumluluk duygusu başka bir şey ve onun hormonlarla alakası yok.
Ben olsam o köye giderse o adamı terk ederim. Ben lohusayken yanımda olmayan kocaya ihtiyacım yok benim. Hiç olmasın.

Başta niye git dediniz onu anlamıyorum? Eşiniz çocuk, baba olacak adam değil. Geçmiş olsun.

Ayrıca oksitosin erkekte de var. Cinsel ilişki sonrası 2 cinsiyette de salgılanır ve bağlılık duygusu oluşturur. Yani adam çocuğu yaptıysa bırakıp gitmemesi gerekir.
Annelik hissi veren östrojen.
Kitaba tekrar bakın

Ablam konu oralari geceli cok oldu tam olarak su gerceklesti konuda:

Bayram ziyareti --> bebek --> babalik --> oksitosin --> biyoloji --> PAU isletme --> Bilal Erdogan --> savcilik

Bilinc akisi mi desem ne desem beyin firtinasinda bile akla gelmeyecek baglantilar oldu bu konuda. Son sayfalara bakin derim.

Böyle sözler afedersiniz ama dallamalara Fransızca gibi gelir...Bu kadar lafı zaten aklında tutamaz ki
Bakmayın ben de yazdığımın yarısı kadar bile sakin kalamaz pasif agresif girerdim adama böyle bi durumda kalsam. İğnelenmekten kevgire dönmüştü var olmayan sevgili eşim.

Amaa bunun ne bana ne adama ne bebeğe bi faydası olurdu tabi. O yüzden insan olarak ne kendimizden ne karşımızdakinden ümidi kesmemek lazım diye düsünüyorum. İletişim kanallarını açık tutmak; saldırmadan suçlamadan ama kendi duygu ve düsüncelerimizden de feragat etmeden anlamak ve anlatmak lazım.

Kaba saba bi kaya parçasından zarif bi heykel yontabilen insanlık inanıyorum ki birlikte bebek büyütmeyi seçtiği insanı da empati ve sağduyu ile yontabilir.

Ha tabi kişisel tavsiyem yontmakla uğraşmayın yontulmuşunu hazır alın; hele ki bi ömür geçirmeye, birlikte bi insan yetiştirmeye karar verdiyseniz.

Ama konu sahibi oraları çoktan geçmiş, içindeki heykeltıraşa güvenmiş olacak ki evde kurulumunu yapacağı pek de işlevsel olmayan bi model seçmiş. Durum henüz kaldır at ver bi hurdacıya hayrını görsün, evde kapladığı yere yazık seviyesinde de değil. O yüzden eksikleri biraz tadilat, biraz tamiratla kendisi tamamlayacak.

Size gidelim demesi ayrı saçmalık. 15 günlük çocukla yollara mı düşeceksiniz?
Erkekler çok anlayışsız malesef.
Bırakın gitsin, kafa dinlersiniz

9 aydır beklediği evladını bırakıp 6 aydır görmediği ailesine koşmak da nedir? Normal zamanlardaki düşkünlüğünü düşünmek bile istemem. Gitmemeli.. 40ı çıkmayan lohusa yalnız bile bırakılmaz. Kaynanan da bir çift laf etmiyor mu oğluna.

Arkada kalan internet explorer gibi oldum di mi
Anacım ben hepsini nasıl takip edeyim o işler beni aşar. Bildiğim konuda konuşurum gerisine karışmam

Kaba saba bi kaya parçasından zarif bi heykel yontabilen insanlık inanıyorum ki birlikte bebek büyütmeyi seçtiği insanı da empati ve sağduyu ile yontabilir.
Valla canım koca taşlar yontuluyor da insanoğlu yontulmuyor

Bebek doğduğunda yaptıklarını yazmıştınız zaten kusura bakma ama eşin tam bir odun

Çoğul gebeliğiniz mi vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…