Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar neler oluyor anlamaya çalışıyorum, bu mevzu neden farklı bir hal aldı?
Savcılık denmiş, biz üyelerin bilgilerini resmî şikayet olup savcılık talep etmezse vermiyoruz, bilgileri sizlerle paylaşmamız kanunen yasak zaten.
Ortada hakaret varsa yasal haktır suç duyurusunda bulunursunuz ama bunu topikte polemik haline de getirmeyin rica ediyorum, varsa hakaret şikayet et butonuna basarsınız inceleriz, yapılması gereken bir işlem varsa da yaparız.
Bu arada bir bilgi 19 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği "Bilal'e anlatır gibi anlatmak" deyimine yasak getirdi, bu yasak sanırım tüm sosyal medya mecralarını bağlayıcı nitelikte.
Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi
Benim eşim iki oğlumda da elim , ayağım , süt sağım yardımcım , bebek taşıyıcım vs her şeyim oldu . Annesi gelmedi, benim annem de 1 hafta kaldı gitti . Akraba yok zaten . Biz de beraber bakıp büyüttük. Öyle zamanla sever de hiç olmadı . Test çubuğundaki ikinci çizgiden beri sever oğullarını . Erkekte o hormon yokmuş benimki ne o zaman Yapmayın böyle şeyler . Sonra gerçek zannedecek bazı kadınlar . Evlenmesini bilen çocuğu yapan adam hiç bilmiyorsa da karısının ağzının içine bakmalı . Kaldırıp , yatırmalı . Salata yapmalı mis gibi . Çorba kaynatmalı . Şerbet yapmalı . Bezi çöpe atmalı . Kıyafetleri dolaptan alıp gelmeli . Anne uyurken bakabildiği kadar bebeğe bakmalı ki süt olsun . Gerekirse eşini tuvaletten kaldırsın . Çünkü sezaryenle kalkmak biraz zor oluyor .Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Yapma
Artık sınırlar dahilindesin
Dün tüm adliye AYM bireysel başvuru yapıyormuş nöbetçi mahkeme önü kuyruk olmuş kapanma öncesi
Herkeste benzer bir karar yol uzun
Çok haklısınız gerçekten . Bu konu beni de her zaman rahatsız etmiştir . İlk Veli toplantımda bundan da bahsedeceğim.O birazda kadinlarin suçu. Pembik gelin olma hevesi. "Burasi x'in mutfagi" diyen stickerler. Evi tamamen pembe yapmalari,.. Hele ilk evlendiklerinde adamin meyvesine kadar soymalari, adam hiçbir is yaptirmamalari ve bundan onur duyan. Bunu arkadas ortaminda paylasan, hatta esleri is yapan arkadaslarini küçümseyen "baksana ben hem sabah ona kahvalti yapiyorum hem söyle böyle" diye övünen.
Sonra çocuk oluyor ve o yeni pembik heves gidiyor. Ve evet o zaman sistem çöküyor, ona ragmen yinede devam etmek istiyorlar. Oysaki bastan kurallar belli olsa hersey daha kolay olurdu. Ama ne oluyor zaten bebek hayati alt üst ediyor. Sonra erkekten (dogal olarak) daha fazla sorumlulukta bekleniliyor çünkü kadin tasiyamiyor yanliz basina, ve sonrasi patlama tabiki.
Keske kizlara ev isi degilde, kendini degerli görme ögretilseydi.
Hımmm sanırım sizde şey oldu , bazı çocuklarda da var bu huy , cevap veremedim , elime koz geçti kullanayım durumu . Annenize de söyleyin bari , benim fikrimin ne kadar yanlış olduğunu anlattılar , çok kırıldım , incindim deyinBütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi
Konunun uzmanı bir akademisyen olarak söylüyorum, evet o hormon bizde var ama kadınını ve bebeğini koruma içgüdüsü de erkekte var. Anaçlık duygusuna ihtiyacı yok. Testosteronu da iş görür.Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Ayrıca oksitosin erkekte de var. Cinsel ilişki sonrası 2 cinsiyette de salgılanır ve bağlılık duygusu oluşturur. Yani adam çocuğu yaptıysa bırakıp gitmemesi gerekir.Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Ayrıca oksitosin erkekte de var. Cinsel ilişki sonrası 2 cinsiyette de salgılanır ve bağlılık duygusu oluşturur. Yani adam çocuğu yaptıysa bırakıp gitmemesi gerekir.
Annelik hissi veren östrojen.
Kitaba tekrar bakın
Bakmayın ben de yazdığımın yarısı kadar bile sakin kalamaz pasif agresif girerdim adama böyle bi durumda kalsam. İğnelenmekten kevgire dönmüştü var olmayan sevgili eşim.Böyle sözler afedersiniz ama dallamalara Fransızca gibi gelir...Bu kadar lafı zaten aklında tutamaz ki
Arkada kalan internet explorer gibi oldum di miAblam konu oralari geceli cok oldu tam olarak su gerceklesti konuda:
Bayram ziyareti --> bebek --> babalik --> oksitosin --> biyoloji --> PAU isletme --> Bilal Erdogan --> savcilik
Bilinc akisi mi desem ne desem beyin firtinasinda bile akla gelmeyecek baglantilar oldu bu konuda. Son sayfalara bakin derim.
Valla canım koca taşlar yontuluyor da insanoğlu yontulmuyorKaba saba bi kaya parçasından zarif bi heykel yontabilen insanlık inanıyorum ki birlikte bebek büyütmeyi seçtiği insanı da empati ve sağduyu ile yontabilir.
Çoğul gebeliğiniz mi vardı?Benim eşim hala babalığı kabul edemiyor
Çok kıskanıyor onlarla hayatı paylaşmama.çocuklarla oynarım gezerim yerim içerim çok sabırlıyımdır.ama o yapamıyor 30 dkda pes ediyor.maalesef çocuk olmadan bunu göremiyorsunuz.keşke babalık okulu olsa bizde ona göre kendimizi hazırlasak.
Ama beni çok sever hiç şiddet olmadı .bütün kavgalarımız çocuk üzerine bence eğitimle ilgili.kendi ailesinden görmemiş babalığı aile olmayı o yüzden çocuk olunca afallıyorlar
Bu adamdan birden fazla çocuk doğurması çok tuhaf yaçocukları mı kıskanıyor ?
psikoloğa siz değil eşiniz gitti umarım ? zira bir erkeğin çocuğunu kıskanması normal değil.