Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Ohoo, benim esime babalik yapiyor diye "cocuk bakici" diye isim takanlar oldu. Millet o kadar alisik ki ilgisiz baba modeline, ilgilenen baba görünce gariplerine gidiyor. Heleki bez degistiren baba 🤯 Alismislar tabi cocugu kadina yikilmasina
Burda bir üye vardı, '' Ben ev işi yapacak adamı bilerek seçmedim. '' diye dolanıyordu. Kimlere anlatıyoruz.

Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
4 yaşına gelmiş, hazır yetişmiş çocuğu herkes sever. İçim şişti valla. Paşa beylerimiz eğer isterlerse askere giderlerken falan sevsinler. 4 yaş çok erken.

Bu kadar emin o hormonu taşımaz nasıl oluyor. İnsan olup olmamakla alakalı bu durum

Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !

Bu mesajın neresinden tutsak elimizde kalıyor. 🤦‍♀️

Madde madde yazacağım artık.
1) Erkeklerde de oksitosin hormonu salgılanır, üremeyi ve sperm hareketini kolaylaştırır. Yok diye birşey yok, aşk hormonu denmesinin bir sebebi var. Bütün cinsel işlevlerde kullanıyorlar.
2) Oksitosinin en önemli işlevleri ağrı eşiğini yükselterek anneyi doğumda rahatlatmak, doğum sırasında rahmin kasılmasını sağlamak, doğum sonrasında kanamayı azaltmak ve sütün gelmesini sağlamaktır. Bu yüzden doğum yaklaştıkça çok ama çok artar. Kadınlarda daha yüksek seviyeye çıkması çok normal, daha çok işimize yarıyor. 😊

Buradaki hata bir hormon seviyesine bakarak hemen erkeklerden baba olmaz diyip sorumsuzluğun göz ardı edilmesi.
15 günlük bebeğin bakımını akıl etmek için illa kadın olmak gerekmiyor insan olmak yeterli.

Ohoo, benim esime babalik yapiyor diye "cocuk bakici" diye isim takanlar oldu. Millet o kadar alisik ki ilgisiz baba modeline, ilgilenen baba görünce gariplerine gidiyor. Heleki bez degistiren baba 🤯 Alismislar tabi cocugu kadina yikilmasina
Maalesef. Çocuk bakımı hep kadınların üstünde ve bu normallesmis

Valla biyoloji dersini cok severdim ilgiyle dinlerdimde ama bu soylediklerinizi hic hatirlamiyorum bu soylediklerinizi hormonlara biyolojiye degilde merhametsiz vicdansiz olmalarina baglayalim bence

Kalpte var ama ilkel insanlar değiliz dmi hipotalamusla yönetilen 🥰 eşimi övüp göklere çıkarmycgm ama ben şuna inanıyorum,ben deki annelik ne ise eşimde ki babalık aynısı hatta bazı yönlerden beni bile geçer diyorum. Sırf zamanla öğrenir sever diyorsnz ya ondan anlatyrm.

Biyoloji bilgisi 11. Sınıfta kalınca böyle oluyor demek ki 😉

Burda bir üye vardı, '' Ben ev işi yapacak adamı bilerek seçmedim. '' diye dolanıyordu. Kimlere anlatıyoruz.
Kadinlari anlamak cok zor,. Erkek ev isi yapip da orgu örüp, dikis yapmayacak oysa. Erkekten beklenen normal insanin hayatta kalmasi icin yapmasi gereken seyler, temizlik, yemek vs.

Kalpte var ama ilkel insanlar değiliz dmi hipotalamusla yönetilen 🥰 eşimi övüp göklere çıkarmycgm ama ben şuna inanıyorum,ben deki annelik ne ise eşimde ki babalık aynısı hatta bazı yönlerden beni bile geçer diyorum. Sırf zamanla öğrenir sever diyorsnz ya ondan anlatyrm
Lutfen oyle demeyin olamaz ogrenmis sevmis olamaz arkadas soylemis bilimsel yaklasmis olaya zaten biyoloji derside mi gormediniz siz 11. Sinif

Kadinlari anlamak cok zor,. Erkek ev isi yapip da orgu örüp, dikis yapmayacak oysa. Erkekten beklenen normal insanin hayatta kalmasi icin yapmasi gereken seyler, temizlik, yemek vs.
En iyi terziler genelde erkektir. Eve temizlik için şirket çağırdığım dönem üç erkek geliyordu. Yani ev işi de yapar, temizlik de, dikiş nakış da eğer isterse.

Biraz arastirmayla erkekte de o hormonun olabilecegini ogrenmis olurdunuz...
Esiniz sizinle evlenirken cocuklarini sildi diye butun erkekler boyle olacak diye bir kural yok
O kadar doğru bir yere parmak bastınız ki, bu konu sahibesinin eski mesajlarını hatırlıyorum.Yeni evlendiği eşi konu sahibesini çocuklarından üstün tutuyor diye seviniyordu.Kendi bulunduğu konum hoşuna gittiği için erkeklerin böyle olduğunu, böyle olması gerektiğini düşünüyor.

Erkekleri kadina bagimli yetistiren yine kadinlar. Ev isinden bi haber yetistiriyorlar, onun faturasi sonra cikiyor. Bir akrabagim esini bir sene önce kanserden kaybetti. Adam kendine yemek yapamiyor resmen. Kizlari yapip getiriyordu, ama yasaklardan dolayi olmuyor simdi. Yani erkek cocuklarini pasam modunda yetistirerek en büyük zarari veriyorlar aslinda.

O kadar doğru bir yere parmak bastınız ki, bu konu sahibesinin eski mesajlarını hatırlıyorum.Yeni evlendiği eşi konu sahibesini çocuklarından üstün tutuyor diye seviniyordu.Kendi bulunduğu konum hoşuna gittiği için erkeklerin böyle olduğunu, böyle olması gerektiğini düşünüyor.
Kendi çocukları var mı bilmiyorum ama umarım boşanmaz bu hanımefendi. İşi zor aksi halde.

En iyi terziler genelde erkektir. Eve temizlik için şirket çağırdığım dönem üç erkek geliyordu. Yani ev işi de yapar, temizlik de, dikiş nakış da eğer isterse.
Oyle de, erkeklerden dikis yapsin diye beklemiyoruz. Iyi kotu yemek yapabilsin, bulasiklarini yerlestirsin, evi supursun yeter. Hayatta kalmak icin evde kadinin eline bakmasin illa. Onu bile beceremeyenler var 🤦Kadin hasta oldu mu, sistem cokuyor.

Bencil olan eşiniz, net!

Gidecekse dönmesin de bir zahmet. Döndüğünde virüslü gelip size bulaştırmayacağı ne malum?

Oyle de, erkeklerden dikis yapsin diye beklemiyoruz. Iyi kotu yemek yapabilsin, bulasiklarini yerlestirsin, evi supursun yeter. Hayatta kalmak icin evde kadinin eline bakmasin illa. Onu bile beceremeyenler var 🤦Kadin hasta oldu mu, sistem cokuyor.

O birazda kadinlarin suçu. Pembik gelin olma hevesi. "Burasi x'in mutfagi" diyen stickerler. Evi tamamen pembe yapmalari,.. Hele ilk evlendiklerinde adamin meyvesine kadar soymalari, adam hiçbir is yaptirmamalari ve bundan onur duyan. Bunu arkadas ortaminda paylasan, hatta esleri is yapan arkadaslarini küçümseyen "baksana ben hem sabah ona kahvalti yapiyorum hem söyle böyle" diye övünen.

Sonra çocuk oluyor ve o yeni pembik heves gidiyor. Ve evet o zaman sistem çöküyor, ona ragmen yinede devam etmek istiyorlar. Oysaki bastan kurallar belli olsa hersey daha kolay olurdu. Ama ne oluyor zaten bebek hayati alt üst ediyor. Sonra erkekten (dogal olarak) daha fazla sorumlulukta bekleniliyor çünkü kadin tasiyamiyor yanliz basina, ve sonrasi patlama tabiki.

Keske kizlara ev isi degilde, kendini degerli görme ögretilseydi.

X