Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasinIster kabul edin ister etmeyin doğalari bu ...erkekler babaligi ancak ogrenebir ...annelik oksitosin hormonu yüzünden bizde doğamizda var...yadsimaniz kabul etmemeniz bu gerçeği degistirmez...konu sahibine değişik bakış açısı sağlayıp lohusa bir kadına daha da üzüntü vermek yerine olayın doğası ile cevap verdim ...bu benim zihniyetim değil aldığım eğitimin de sonucu bildiğim bir gerçek...
Gerçekten öyle der gibi olmuş babalığı öğrenememek ne demek tabii ki karısına destek olacak yanında olacak bunun mantıklı açıklaması olamazErkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin
Şaka mı bu?? Bu süper fikirleriniz için kaynak belirtir misiniz? Erkekler resmen sperm verir ötesine karışmaz der gibi bi şi bu damızlık mı bu adamlarsizin gördükleriniz bu şekilde ÖKÜZ olabilir ama lütfen normalleştirmeyin bunu!! Hayır bi de hangi bilimsel verilerle yazdınız 4 yaşı??
Şaka mı bu?? Bu süper fikirleriniz için kaynak belirtir misiniz? Erkekler resmen sperm verir ötesine karışmaz der gibi bi şi bu damızlık mı bu adamlarsizin gördükleriniz bu şekilde ÖKÜZ olabilir ama lütfen normalleştirmeyin bunu!! Hayır bi de hangi bilimsel verilerle yazdınız 4 yaşı??
Erkeklerden bahsediliyorsa mantık ve duygusallık aramamak gerekiyor ve evet maalesef annelik hemen olan babalık sonradan oluşan birşeyGerçekten öyle der gibi olmuş babalığı öğrenememek ne demek tabii ki karısına destek olacak yanında olacak bunun mantıklı açıklaması olamaz
Bence köyde rahat rahat dışarı çıkardınız. Köy hayati, bahar geldi, hava, güneş, oh miss. Durmayın siz de gidin. Keşke benim de gidecek bir yerim olsaKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Eşinizin yaptığı bencillik asıl, nerde görülmüş yeni doğmuş bebekle anneyi yalnız bırakıp tatile gitmek. Bu millet karantinayı 'oo tatil hadi gezek' diye anladı herhalde. Siz de evde kalın eşiniz de kalsın. Herkes tatil diye bir yerlere kalmaya gitse nerde kaldı tam kapanma? Eşinize sert bir dille evde tek kalamayacağınızı, herhangi bir yere de gitmeyeceğinizi söyleyin. Hala gitmek istiyorsa kapıyı kapatın ardından açmayın tekrar. Kalsın anasının yanında bundan sonra.Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
O hormonlar nedense bizim okuzlere ait bir cok ulkede erkekler gayette guzel bakiyorlar bebeklerine cocuklarina onlarin hormonu yok herhaldeEvet kesinlikle bende anlayamıyorum biride çıkmış demişki hepsi böyle yok hormonlardan vırt zırt kabullenmek lazım. Ya toplumumuzda bunları bitirmeye çalışmalıyız ne kabullenmesi yahu birde kendince bilimsel açıklamasını yapmış. Neymiş kabullenmeliymiş lohusa kadın üzülürmüş şimdi mutluluktan göbek atıyordu zaten 15 günlük bebeğe tek başına bakacağı, kocasının baba vasfı taşımadığını öğrendiği, bebeği sanki tek başına yapmış gibi hissettiği için.
Bende canım bende anlamıyorum bu erkekler neden sorumluluktan uzak tutulur, çıkıntıları var diye bizden üstün gibi davranılmaları gerektiğini anlamıyorum
Evet kesinlikle bende anlayamıyorum biride çıkmış demişki hepsi böyle yok hormonlardan vırt zırt kabullenmek lazım. Ya toplumumuzda bunları bitirmeye çalışmalıyız ne kabullenmesi yahu birde kendince bilimsel açıklamasını yapmış. Neymiş kabullenmeliymiş lohusa kadın üzülürmüş şimdi mutluluktan göbek atıyordu zaten 15 günlük bebeğe tek başına bakacağı, kocasının baba vasfı taşımadığını öğrendiği, bebeği sanki tek başına yapmış gibi hissettiği için.
Bende canım bende anlamıyorum bu erkekler neden sorumluluktan uzak tutulur, çıkıntıları var diye bizden üstün gibi davranılmaları gerektiğini anlamıyorum
Şu sözü söylemezdim,aklını mı yitirdin 15 günlük bebekle bana bu teklifte bulunuyorsun derdim.Şaka gibi,insan bırakıpta nasıl gider minicik bebeğini sırf keyfi bir sebep için.istiyorsan sen git dedim
Bazıları kolayına gelmeyi bırak bunun doğru olduğuna inanmak için bütün enerjisini harcıyor hani bazen kolaya kaçmak da diyemiyoruz maalesef. Garip bir zihniyet çözemiyorum.Cünkü öküzlüklerini signeye cekmek, kendi haklarini savunmaktan daha kolay geliyor.
Yok canım olur mu onlar erkek değil o halde (!). Erkek adam dediğin hizmet edilmeyi bekler, kırmızı hali serilmelidir önüne, her dediği yapılmalıdır(!).O hormonlar nedense bizim okuzlere ait bir cok ulkede erkekler gayette guzel bakiyorlar bebeklerine cocuklarina onlarin hormonu yok herhalde
Böyle diyerek sorumsuz erkeklerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin