Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Erkekler baba olmayı ortalama 4 yılda ogreniyormus o da kesin öğrenir diye birsey yok...çocuk gerçekten aslında sadece annenin ama siz lohusasiniz hersey olabilir ondan gitmemeli ...yoksa çocuktan daha birsey anlamasını bekleyip gereksiz üzülmeyin...eger giderse de siz de evladinizla hijyenik ortamın tadini çıkarın...ınsallah size hastalik tasimasin

Şaka mı bu?? Bu süper fikirleriniz için kaynak belirtir misiniz? Erkekler resmen sperm verir ötesine karışmaz der gibi bi şi bu damızlık mı bu adamlar sizin gördükleriniz bu şekilde ÖKÜZ olabilir ama lütfen normalleştirmeyin bunu!! Hayır bi de hangi bilimsel verilerle yazdınız 4 yaşı??

Gerçekten öyle der gibi olmuş babalığı öğrenememek ne demek tabii ki karısına destek olacak yanında olacak bunun mantıklı açıklaması olamaz

erkekler 4 yılda öğrenebiliyor ve o da kesin değilse ilahi adalete olan inancımı bile yitiririm ben. ne yani kadın mı her yükü çekecek ?
böyle şeylere inanan ve savunan insanlar yüzünden zaten erkekler beyin gelişimlerini çocuklukta bırakıp asla büyümüyorlar.
ve dediğiniz gibi böyle şeyleri normalleştirmeye çalışan çok fazla kadın var. en çok da kadınların bunlara inanmasına üzülüyorum.

Bütün kocalar aynı bırak gitsin döndüğünde fırsat buldukça sokarsın lafı inceden ince bir daha sizi bırakıp balkona bile çıkamaz

Gerçekten öyle der gibi olmuş babalığı öğrenememek ne demek tabii ki karısına destek olacak yanında olacak bunun mantıklı açıklaması olamaz
Erkeklerden bahsediliyorsa mantık ve duygusallık aramamak gerekiyor ve evet maalesef annelik hemen olan babalık sonradan oluşan birşey

Son düzenleme:
Erkekler cocuklarini sahiplenmiyorlar mi? Yoksa ben hep oylelerine mi denk geldim bilmiyorum Esleri kisir ciksa bosanacak adamlar, cocuk olunca hic ustlerine alinmiyor sanki.

Bence köyde rahat rahat dışarı çıkardınız. Köy hayati, bahar geldi, hava, güneş, oh miss. Durmayın siz de gidin. Keşke benim de gidecek bir yerim olsa

Eşinizin yaptığı bencillik asıl, nerde görülmüş yeni doğmuş bebekle anneyi yalnız bırakıp tatile gitmek. Bu millet karantinayı 'oo tatil hadi gezek' diye anladı herhalde. Siz de evde kalın eşiniz de kalsın. Herkes tatil diye bir yerlere kalmaya gitse nerde kaldı tam kapanma? Eşinize sert bir dille evde tek kalamayacağınızı, herhangi bir yere de gitmeyeceğinizi söyleyin. Hala gitmek istiyorsa kapıyı kapatın ardından açmayın tekrar. Kalsın anasının yanında bundan sonra.

Bazıları erkekler baba olmayı ogrenemezmis,4 yılda ogrenirmis falan demiş.asla katılmıyorum buna.elbetteki baba olamayanlar var ama böyle genellenemez.mesela eşim baba olmak için doğmuş resmen.benim anneligimden çok o babalık yapmıştır belki.bir emzirmedigi kaldı adamın,hatta onu da biberonla yaptı.koca çocuk oldular,değişen birşey yok,adam her anını onlara adiyor.ha bu arada diğer baba olamayanlara bir örnek benim babam.adam annemle bosaninca ne aradı ne sordu ,çıktı gitti hayatımızdan boşanmadan öncede bir babaligini görmemiştik zaten,boşandıktan sonra hepten buhar oldu gitti.her iki durumu da yaşadığım için genellenemez bu durum.konu sahibine gelince nasıl sakın kalabiliyorsunuz şaşırdım dogrusu .rezillik resmen.15 günlük bebeği ve lohusa eşini bırakıp ailenin yanına gitmek.onu da geçtim ailesinin böyle birşeyi kabul etmesi daha büyük bir rezalet.oglum sen iyi misin,ne gelmesi allahaskina,yeni bebeğin oldu,otur bebeğimle ilgilen demeleri gerekirken gelmesine nasıl müsaade edebiliyorlar.ve yeni bebeği olan bir baba nasıl olurda 15 günlük bebekle lohusa karısına memlekete ailesinin yanına gitmeyi teklif edebilir?böyle birşeyi nasıl teklif eder aklım almiyor.hic mi çekinmiyor bu adam sizden.ustelik bu pandemi doneminde bebekle yollara düşüp 15 gün cumhur cemaat eve tikismak durumundayken.teklif dahi edemezse hadi bir an boş bulundu etti diyelim,alnını karislarim o adamin

eğer giderse ömür boyunca çocukla yalnız başınıza uğraşacağınız anlamına gelir bu
asıl bu günlerde zorluğa bakmaya ilgilenmeye alışmalı
sonra hayatta olmaz

O hormonlar nedense bizim okuzlere ait bir cok ulkede erkekler gayette guzel bakiyorlar bebeklerine cocuklarina onlarin hormonu yok herhalde

Cünkü öküzlüklerini signeye cekmek, kendi haklarini savunmaktan daha kolay geliyor.

Az once instagramda bi yaziyla karsilastim ve kesinlikle 100de 100 katiliyorum

Avrupada evlilik tango gibidir iki kisi arasinda yapilir. Turkiyede ise halay gibidir, aileler arasinda yapilir sulaler karisir

Olur mu öyle şey nasıl gider
Bu nasıl bencillik 40 çıkınca beraber gidelim hem havalar düzelir hem onlar da torunlarını görmüş olur dersinama oldu ya gitti kesinlikle annenlere gidip orda kalma annenlere gidersen kafası rahat keyif yapar yapamasın
Niye görmüyosun annenlere derse ben annemlerde kalacak olsam evlenmezdim dersin
Bunların hepsini sitem ederek soylemelisin kızıp bağırarak değil ama
Mecbur kalsın dönmeye

Cünkü öküzlüklerini signeye cekmek, kendi haklarini savunmaktan daha kolay geliyor.
Bazıları kolayına gelmeyi bırak bunun doğru olduğuna inanmak için bütün enerjisini harcıyor hani bazen kolaya kaçmak da diyemiyoruz maalesef. Garip bir zihniyet çözemiyorum.

O hormonlar nedense bizim okuzlere ait bir cok ulkede erkekler gayette guzel bakiyorlar bebeklerine cocuklarina onlarin hormonu yok herhalde
Yok canım olur mu onlar erkek değil o halde (!). Erkek adam dediğin hizmet edilmeyi bekler, kırmızı hali serilmelidir önüne, her dediği yapılmalıdır(!).

Böyle diyerek sorumsuz erkeklerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…