- Konu Sahibi merve_kartal
-
cnım nasıl diyetler uyguladın açık olark söyler misin mesela k flex diyeti nasıl bi şey :)
canim olculerin super sen birde beni gor korkarsin benim bacaklarim bile senin belinden kalinbacak kalinligim 66 selulitlerim cok var pantolon giymeye utaniyorum ve bu bacaklar nasil incelir bilmiyorum olculerim 99- 81-110
Insallah gidicek bu Kilolar bende size katildigimda 77,.. kiloydum tarti gununde 75.7 geldim insallah tarti gununde 72=73 olurum sonrada 65 inmek istiyorum hedefim 50agustosda dugunum var hem kilo stresi hem dugun stresi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba tatlım, Ağustosa kadar vermen gerekiyor ise sana tek bir kelime edeyim 'Dukan'
Sen verdinmi kilo dukanla peki?
Evvet 1 bucuk ayda 10 kilo verdim canim
Bende 2 ayda 17 kilo verdim dikkat ederek tebrik ederim canm
Öyle mi sen nelere dikkat ettin mesela ne yedin ne yemedin en çok ne etkiledi sence ?
Lütfen öyle düşünme benim kalçam 111'di. İnsan biraz hırslı olmalı bu konularda bak şimdi 93 kalçam 90 olması için uğraşıyorum eminim 90 olunca da 88 isteyeceğim insanoğlu işteKolayı ve kahveyi bırakmalısın içiyorsan, bol bol su iç selülitlerin için. Aynı zamanda günde 1000 kere 500 kere sağ kalçanı 500 kere sol kalçanı ortalama bir hızla duvara vur bana inan işe yarıyor istersen öncesi ve sonrası fotoğraflarımı sana da yollayabilirim sinsice Ayrıca belin içinde şu parklarda olan üstüne ayaklarını basıyosun daire şeklinde kollarını tutup sadece belini döndürüyosun vücudunu sabit tutuyosun 25 dakika bile yapsan hergün 1 ayda faydasını görürsün.
bugun tartilma gunu degilmi nerde bu millet yaaa.. yoksa herkes pesmi etti
her neyse mervecim ben bugun sabah tartildim 80 kilodan 78.8 olmusum canimuetelik cokta dikkat edemedim ama yinede vermisim galiba
Bahar KL canim bana ozelden resim donderecektin :44: unuttun heralde
Cok guzel vermissin canimne yaptin bu vsurede neye dikkat vettin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?