- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
- Konu Sahibi merve_kartal
-
Kızlarrr çok moralim bozuk dikkat edemiyorum hiç kilo verememişim 70.2 yim bi kere hafta içi 69.9 gördüm ama bugün 70.2 yim
cok tesekur ederim gecmis olsun dilekleriniz icinbende bugun tartildim ve sonuc 78.8 den 78.2 olmusum hafta ici bende tartilmistim 77.5 i gordum ama hafta sonu misafirim geldi mecburen isin ucu kacti biraz zaten artik doktorum izin vermiyor diyete ama duzenli beslenirsen emzirdigin icin yine kilo verebilirsin dedi insallah oyle olur
bu arada bu hafta az kilo veren arkadaslar sakin vezgecmeyin cunku vucudunuzun duraksama donemindesiniz ben daha onceki tecrubelerime dayanarak soyluyorum insan vucudu ilk haftalar kilo veriyor sonra duraksiyor bu pisikolojik olarak genelde diyeti birakma donemi oluyor ama devam ederseniz daha sonra daha hizli kilo verebilirsiniz
bu arada demir eksikligi olan insanlar icin ozel bir diyet varmidir bilen varmi ?
meraba kızlar neler yapıyosunuz kimsecikler yok bizimde kaç gündür internet bağlantısı yoktu giremiyodum mesajlara baktım pekte kimse girmemiş yazmamış böyle olmaz ama artık yazalım hergün yaptığımız diyet yöntemlerini söyleyelm destek olalım birbirimize benm kursum vardı bitti sayılır cuma son ondan sonra daha sık girecem lütfen yazışalım birbirimizi daha yakından tanıyalım sadece diyet değil belki başka konulardada birbirimize yardımcı olabiliriz
ohh bee ;gıttı kayınvalıde eltıler görümce ;kayın !huniyi kafama takmaya az kalmıştı :) evet semracım cok haklısın; bır cok kez gırdım sayfaya kımsecıkler yok;sporları falan yazdım baktım yıne tek basınayım;sonra mısafırler falan derken ugrayamadımspor devam edıyor fakat nedense eskısı gıbı azımle degıl...bugünlerde daha cok zorlamayla e hal böyle olunca tartılma falan hak getıre ben eskısehırdeyım; hıc uykuyu sevmeyen ıkı yasında bır kızım ve haftada bır vardıye degısen bır esım var...halıyle bızımde onunla beraber uyku saatlerımız degısıyor..zayıflamayı sağlık ıcın ıstıyoruz tamam ama duvara astıgım kot pantolunun ıcıne gırmeyıde cok ıstıyorum
ben başarabileceğine inanıyorum eskisi gibide azimli istekli ol beraber başaralım
ayyy canım ya cok sagol;inşallah ! inşallah!
kızlar bırsey soracağım; burda hava kapalı ve hergun yağmurlu bır cok sehırde olduğu gıbı beni bu durum cok etkılıyor;yanı daha karamsar daha uyuşuk;bırcok seyden tat almıyor gıbı hıssedıyorum.sizlerde oylemısınız?etrafımdakıler hava durumundan sanane dıyorlar;bu kadar takma dıyorlar ama bu benlık bırsey degıl kı
Bugun ben giremedim kizlar malum hazirlik temizlik yaptim haladaa var daha :/ yorgunum turkiyeye gidicem bitirmem lazim temizligi cook is var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kola gelsin canım sen nerdesin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?