- 6 Haziran 2014
- 228
- 126
- 103
- Konu Sahibi merve_kartal
-
canlar bende yarıntan itibaren dukan diyetine başlıyorum bol bol su içeceğim ve tabiiki spor yürüyüş ve arkadaşlar spordan sonra direk buz gibi suya girin vücudunuza şok etkisi yaratın böyle daha çok yağ yakımı hızlanıcak ve kilo verdiğimizde vücudumuz sarkmayacak sıkılaştırıcı peelinglerinizide eksik etmeyin :)
merhaba canım hosgeldın;sayfanın delısı oarak ben burdayım..oncelıkle bu kadar bılgı kırlılıgı ıcınde kendıne en uygun olanı bulman en ıyısı;ben bır ay kadar dukanı denedım belkı yulafı sevemedıgım ıcın kabızlık sorununu bır turlu bıtıremedım ve aclık hıssı hıc gecmedı...ama dedıgım gıbı sende işe yarayabılır denemeden bılemeyız. direk buz gıbı suya gırmeyı deneyecegım söz :) sarkmalar ıcın suna dumankayanın bır peellingi var onu deneyıp yazarım
sağol canım hoşbulduk bugün ilk günüm tabii bünyeye göre farklılık gösteryor açlık hissim hiç olmadı 5i bir arada form çay aldım onu içiyorum ve bol miktarda su içiyorum bugün yürüyüş yaptım evde spor hareketleri yapıp soğuk suya girdim süper hissediyorum kendimi .d peeling olrk limon ve kahveyi yapmayı düşünüyorum sen dene canım faydası olursa bende başlıyayim
cok sevındım canım ıyı gectıgıne..;dukan amcanın ınternet sıtesıne gırıp bılgılerını yazıyorsun ve oda sana hangı evreyı kac gun yapacagını soyluyor..insallah her asamasını sıkıntısız atlatırsın :) evde spor olarak ne yapıyorsun (07 rumuzundan antalyadasındır dıye dusundum egr oyle denız kenarında yuruyus şahane olur senın ıcn)ian sporda terlıyor ve vucut ısınıyor hemen soguk suya gırmek nasıl bır duygu sen yazdıgından berı dişçiden korktugum gıbı korkar oldum soguk dustan
aynen canım evimiz sahile çok yakın zaten.Gün içerisini evde oyalanarak temizlik memizlik arada bi markete çıkıp dolanmak ve pc başında geçirmeye çalışıyorum biliyorsun diyetin en zor kısmı akşamları oluyor genelde heleki bende uyku sorunu çok oluyorakşam ablamla sahilde tempolu yürüyüş yaptık eve geldim iç bacak,alt kol ve karın hareketleri yaptım daha sonra acayip ısınmış oluyorsun o halde soğuk suya girince süper bir etki oluyor vücudum acayip yorgun düştü soğuk suyla duş alınca felan hemencik uyuyasım geldi :) dün gece süper bir uyku çektim bugünde öyle yapmayıo düşünüyorum
iç bacak hareketleri : www.dailymotion.com/video/xdws3p_ic-bacak-egzersizleri-2-ozgul-tunce_sport
kol altları için : www.dailymotion.com/video/xddimq_kol-altlari-icin-egzersiz_shortfilms
Kizlar diyrt nasil gidiyor ben yarin yolculuga cikiyorum fazla giremem yarinden itibarenanca malum dugun hazirliklari vs
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baslamak basarmaktırılk gunun ıyı gecmesıen cık sevındım canımcım...sporda ne asamadasın bılmıyorum ama bıraz ılerle sana bır vıdeo gondereyım..kadın 30 gunde 10 kılo verdırecegıne garantı edıyor.ben krdıyo gunlerımı onunla calısıyorum.ve hareketlerıntam sayısını yapmaya calısırken daha sonunu goremedım
ıyı gıdıyor kardelencım ;yıklımadık ayaktayızıyı yolculular bol bol ğöbiş atmacalar sanada canm;
deniyelim bakalım gönder hemeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?