- Konu Sahibi merve_kartal
-
ben 22 yaşındayım 168 oyum ve 79 kilom var yardımcı olunnn hareket etmiorum çok çabuk sıkılıyorum birlikte gidelim başlayalım konuşursak bırakmam gibi geliyor
evet bugun kilo bildirim gunu ama her uyuyor heralde kimse kalkmamisben yeni basladim birkac gun oldu adet oldum hemen ama birakmadim devam dedim neyse 82 ile baslamistim sabah baktigimda 80idi bu kadar hizli kilo verdigimi sanmiyorum vucudumdaki su gitti galiba :44: bu arada ben emziriyorum karatay diyeti yapmaya calisiyorum ama hemen farkettim sutum azaldi sanki sut arttiran kalorisi az bildiginiz bisey varmi??
evet bugun kilo bildirim gunu ama her uyuyor heralde kimse kalkmamisben yeni basladim birkac gun oldu adet oldum hemen ama birakmadim devam dedim neyse 82 ile baslamistim sabah baktigimda 80idi bu kadar hizli kilo verdigimi sanmiyorum vucudumdaki su gitti galiba :44: bu arada ben emziriyorum karatay diyeti yapmaya calisiyorum ama hemen farkettim sutum azaldi sanki sut arttiran kalorisi az bildiginiz bisey varmi??
leslıe,plates ve zumba yardımıyla (hıntce sarkılarıda unutmayalım ) bugun 90 ı gordum ..............oh bee...................2,5 ay once 107 oldugmu dusunursek buyuk basarı kendı capımda :) canım ben emzırmeye calısırken keçi boynuzu yemıstım.. cok abartmassan kılo yonunden bırr zarar olacagını dusunmuyorum.bende karatayla saglıklı yasamdayım.zaten canan hoca hazır olan herseye karsı dogal olanları azar azar tuketebılırsın :)meleklerımızın bır daha böyle bır luksu olmayacak ..cancazım öp yavrunu benım için
canm bence diyet yapma sadece dikkat et az ekmek ye bol su iç. sütün azalmasın ben emzirirken hiç kilo veremedim oğlum sütten kesildi hemen vermeye başladım
Sagol canim operim masallah 2,5 ay gibi kisa bir surede cok iyi bir basari seni tebrik ediyorumburda keci boynuzu bulmam imkansiz malesef ben Hollandada yasiyorum
platesi bende yapiyordum cok etkili gercekten ama suan tasinma asamasindayim isimede basladim ve ayriyeten ilk yardim kursuna gidiyorum anlayacagin basimi kasimaya zamanim yok simdi sadece ise yuruyerek gidiyorum birde bazen bisiklet biniyorum yapabildigim tek spor bu ama insallah tasinayim islerim bitsin yine baslayacam
bu arada sende benim icin op yavrusunu
72 kiloydum 2 haftada 4 kilo verdim sonra ara verdim verdiğim arada 2 kilo daha vermiştim,oldum 66 sonra tekrar başladım 1 haftada 2 kilo verdim yine bıraktım bu süre arasında kilo almadım hiç zayıflamak hoşuma gitti güzelleştiğimi fark ettim ve 4 kilo daha verdim 60 kilo oldum ve uzun bir süredir deli gibi yiyorum hareketsizim 4 kilosunu aldım. bunları plates+yarım saat koşu+başta k fleks diyeti /daha sonrada plates+akşam 18.00'dan sonra bir şey yemedim aynı kiloyu verdim şimdi 55 olmak istiyorum, feci şekildede simitlerim var onları küçültemiyorum nasıl kurtula bilirim onlardan
Ayni kilodaymisiz senden kiz mervebu arada benimde ismim merve ne tesaduf degilmi benimde dugun agustosda nisanliyim okul bitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba
Benim bugün itibari ile tam 7.günüm olacak diyetimin ama 3 gündür pek dikkat edemedim. Yarından itibaren sıkı bir şekilde devam yine diyete. 4 gün tam uydum diyetime fakat 3 gün uyamadım maalesef. Ve tartıldığımda 600 gr gitmiş 1 hafta da. Demek ki düzgün bir şekilde devam etseydim daha iyi sonuç alacaktım.
Başlangıç 68
Güncel 67.4
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın bugün kilo bildirimi olcaktı öyle değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?