kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

ben 22 yaşındayım 168 oyum ve 79 kilom var yardımcı olunnn hareket etmiorum çok çabuk sıkılıyorum birlikte gidelim başlayalım konuşursak bırakmam gibi geliyor

Bende 19 yaşındayım bekarım:)Bu yoruma sana cevap niyetiyle başladım ama herkesin okuyup fikir alması için ayrıntılıca yazıyorum kusura bakmayın:)
8 gün önce hayatımı düzene sokmaya karar verdim:) diyet demiyelim ona:)
Adet düzensizliğim vardı en önce bunun için hastaneye gittim doktor testlerime baktı karaciğer yağlanmam olduğunu söyledi.Adet söktürücü progestan hapı verdi.Ve adetken tekrar gidip hormon testlerime bakcağını söyledi. DİYETİSYENE gönderdi.Ve doktor kilo vermemi söyledi 168 boyunda 98.9 kilo çıktım neyse eve gittim ve sağlıklı beslenmeye başladım doktorumun verdiği diyet listesini birazda kendime göre uyarlıyarak uygulamaya başladım.Günlük 1 saat yürüdüm 1 hafta boyunca.Akşam ennnn geç 19.30 da yemeyi kestim normali 6.30 gibi filan olmalı.
sabah aç karna yürüyüş yaptım.Öğlen 12,1 gibi öğle yemeğimi yedim 2,3 gibi ara öğünüm vardı yani akşam yemeğine kadar ağzım boş kalmıyordu sebze ve yoğurtla ara öğünlerimi geçirdim.Yemeklerimin yanındada mutlaka ev yogurdum oluyor.Evde ne sebze varsa onu yemeğimin yanına koyuyorum yani kendimi kasmadım illa şu olucak bu olucak diye.Çünkü bir sağlık problemim yok guatır ve karaciğer yağlanmamdan başka.Şeker,tansiyon v.b hastalığım olsaydı ona göre besinler seçerdim ama sıkıntım olmadığlı için evde olan sebzelerden yiyorum.Ekmeği kestim diyebilirim.1 lokma denecek kadar az ekmek alıyorum oda kendimi kandırmak için :) olmasada olur yani çünkü alıştım beynim illa onu yicem demiyor.Kola hazır meyve suyu v.b meşrubatlar asla içmiyorum sadece su içiyorum,doktor sütte iç dedi ama ben sevmiyorum. peynir yumurta tavuk sebze yemekleri meyve bu ihtiyaçlarımı hep karşılıyorum.Eskiye göre porsuyonlarımı azalttım.Ve 8 gün sonra kntrole gittim 3 bucuk kilo vermişim..Erken kalkıyorum en geç 10 da filan kalkıyorum gecede en geç 12 de yatıyorum yani düzenli bir uykum var 10 gündür filan MAŞAALLAH nazar değmesin:) Bu sefer takıntı yapmadım kendime fiziksel sıkıntıları geçtim ,sağlığım için zayıflamak istedim.Artık belim ağrımaya başlamıştı biraz yürüyünce ve çok cabuk yoruluyordum.Adet düzensizliğim var ve ilerisinde ne hastalıklarlarım olacağı malumdu..100 kiloya o kadar ulaştım 2 defa ama verdim.Sizlere tavsiyem fazla kilolarınız varsa önce doktora gidin ve kan testlerinizi yaptırın baştan aşağı ne sorununuz varsa araştırın sonra diyete ve spora başlayın.Ağzınız boş kalmasın ara öğünler olsun ağzınız boş olduğunda beyniniz isyan ediyor! kısa sürede diyette sona eriyor!Bu sefer gerçekten takıntı yapmadan sağlıklı şeyleri yiyerek zayıfladım,dahada zayıflıcam hedeflerim küçük küçük 95 kiloyum şu an ve 90 na düşmeyi planlıyorum sonra 85 sonra 80 derken büyük hedef 55:) azar azar hedeflerle mutlu oluyorum bir anda 55e düşcem desem düşemiceğim için sıkılır ve mutsuz olurdum.Zayıflamak önemli ama sağlıklı zayıflamak çok daha önemli vücudunuz hangi kiloda sağlıklıysa o kiloya inin fazlasına inmek zarar.Zayıflayım derken bi deri bir kemik kalanlara hayatı mahvolanlara baktım ve şükrettim.Doktor gözetimi altında sağlıklı bir şekilde zayıflayın ne olur...Kilodan dolayı şeker haastası da olunabilir.Ve şeker hastası olan bir adamın şekerinin ilerlediğini ve ayaklarının delindiğini her yerinde yaralar çıktıgını adamın resmen inlediğini izledim.Şeker hastası ve başka bir hastalık sahibi olmak istemiyorum yaşlılık ta zor,gençken yaşlı gibi yaşamakta zor!sağlık en büyük NİMET!!!:)

Kızlar merhaba
Benim bugün itibari ile tam 7.günüm olacak diyetimin ama 3 gündür pek dikkat edemedim. Yarından itibaren sıkı bir şekilde devam yine diyete. 4 gün tam uydum diyetime fakat 3 gün uyamadım maalesef. Ve tartıldığımda 600 gr gitmiş 1 hafta da. Demek ki düzgün bir şekilde devam etseydim daha iyi sonuç alacaktım.

Başlangıç 68
Güncel 67.4

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bugun kilo bildirim gunu ama her uyuyor heralde kimse kalkmamis ben yeni basladim birkac gun oldu adet oldum hemen ama birakmadim devam dedim neyse 82 ile baslamistim sabah baktigimda 80idi bu kadar hizli kilo verdigimi sanmiyorum vucudumdaki su gitti galiba :44: bu arada ben emziriyorum karatay diyeti yapmaya calisiyorum ama hemen farkettim sutum azaldi sanki sut arttiran kalorisi az bildiginiz bisey varmi??

Kizlar bende 77 den basladim gecen hafta bugun tartildim 75,7 geldim :)))) cok mutluyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

leslıe,plates ve zumba yardımıyla (hıntce sarkılarıda unutmayalım ) bugun 90 ı gordum ..............oh bee...................2,5 ay once 107 oldugmu dusunursek buyuk basarı kendı capımda :) canım ben emzırmeye calısırken keçi boynuzu yemıstım.. cok abartmassan kılo yonunden bırr zarar olacagını dusunmuyorum.bende karatayla saglıklı yasamdayım.zaten canan hoca hazır olan herseye karsı dogal olanları azar azar tuketebılırsın :)meleklerımızın bır daha böyle bır luksu olmayacak ..cancazım öp yavrunu benım için

canm bence diyet yapma sadece dikkat et az ekmek ye bol su iç. sütün azalmasın ben emzirirken hiç kilo veremedim oğlum sütten kesildi hemen vermeye başladım

maraba kızlar benm kilom aynı 64 regl oldum iştahım çok açık bu ara böyle gidecek malesef

kızlar merhaba konuyu açtım ama bi türlü vakit bulup bakamadım şu sıralar bu gün tartılma günü evt
herkez yazsın ben 77.5 den hiç dikkat etmediğim halde 76.9 a düşmüşüm 2 hafta daha yokum malesef tatile çıkacağım müsait oldukca bakacağım herkez yazarsa kilolarını girdikçe bakıp listeye analize yazarım bnde şimdilik kusura bakmayıp canlar :)

Sagol canim operim masallah 2,5 ay gibi kisa bir surede cok iyi bir basari seni tebrik ediyorum burda keci boynuzu bulmam imkansiz malesef ben Hollandada yasiyorum
platesi bende yapiyordum cok etkili gercekten ama suan tasinma asamasindayim isimede basladim ve ayriyeten ilk yardim kursuna gidiyorum anlayacagin basimi kasimaya zamanim yok simdi sadece ise yuruyerek gidiyorum birde bazen bisiklet biniyorum yapabildigim tek spor bu ama insallah tasinayim islerim bitsin yine baslayacam
bu arada sende benim icin op yavrusunu

Son düzenleme:
canm bence diyet yapma sadece dikkat et az ekmek ye bol su iç. sütün azalmasın ben emzirirken hiç kilo veremedim oğlum sütten kesildi hemen vermeye başladım

Sagol canim tavsiyen icin ben gercekten cok su iciyorum zaten sutum dahada azalirsa diyet degilde dedigin gibi dikkat edecem sadece, doktoruma bakarsan sen bu tempoyla ve emzirmeyle ayda en az 1-2 kilo verirsin diyo ama benim guatirim var kilo vermem o kadar kolay olmuyo malesef..

bugun leslıe gunu ;bu kadın harıka :) yarın sabah saat 6 :00 da hadı kızlar acık havada kosuya

canım ya yurt dısında illa kı bırseylerden mahrum kalıyorsun senın kosusturman cokmus zaten extra bırseylere gerek yok;bır keresınde akapunktur doktorum yemeklerın aynı saatlerde yenmesının cok faydası oldugunu soylemıstı..bıraz dıkkatle ınsallah duzelecegız.bırde su tasınma işi herseyı alt ust edıyor;ALLAH ın izniyle hersey hallolur insallah senın yerınede öperım teyzosu kelebegımı

cnım nasıl diyetler uyguladın açık olark söyler misin mesela k flex diyeti nasıl bi şey :)

Ayni kilodaymisiz senden kiz merve bu arada benimde ismim merve ne tesaduf degilmi benimde dugun agustosda nisanliyim okul bitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne tesadüf :) benimde okul bitti nisanlandım ama düğün yaza ve zayıflamam lazım önceki 2 hafta 81den 77ye düştüm ama suan 2 hafta saldım kendimi tekrar istikrarlı bi diyete girmek istiorum düğün mevzuları açılınca tombalak bi gelin olursun sen mevzuları baydı ve başarmam ve 55 kilo olmam lazım tombalak bi gelin olmak istemiorum çünkü prenses model bi gelinlik istiorummmmmmmmmm

bende hiç yememe dikkat etmedimmm diyet fln hak getire unuttum yedim hareket etmedim hala77yim :2:

2. diyet günü ve yazanların kiloları ve toplam verilen kilolarla yazdım hanımlar eksik yerleri adınıza doldurmak istersenim yazıdan alıntı yaparak bildire bilirsiniz :) 3. tartı günü 28.052014dür başarılarrrrr bol eksi kilolu günlerrr :)diyeti bırakmayıp devam edenleri alkışlıoruz bırakanlar (benim gibi ) pazartesi diyeti başlangıcı değil bu günden itibaren başlayalım yoksa bizler aynı klacağız hadi hep birlikte kurtulalşım yağlardan
gökcecim boyunu öğrenmem gerek ve kızlar herkez hedefi söylemediği için hedefi kaldırdım :) hedef boyunuzdan 100 çıkartın en fazla o ideali ise boyunuzdan 100 çıkartın rakamı yuvarlayın misal ben 168 boyundayım 100 çıkarsak 68 kilo en fazla olmam gereken kilo ama yuvarlarsak 60 ideal olacaktır :)

bu tablo içerisinde ideal kilolu olanlar var vücut kitle endeksine göre;
19-25 Normal ( Sağlıklı Kilo )
25-30 Hafif Şişman
30-35 Şişman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…