kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

http://www.sagliklidiyetler.com/elma-diyeti-6-gunde-5-kilo-verin.html
elma diyetine kara verdim ve bu günden itibaren başlıorummm kararlıyım ve ne olursa olsun aksatmayacağımmmmm. bi taneden bi şey olmaz diyenler duymayacağım en kötüsü o zaten destek olmuolar bi taneden herşey oluyo verdiklerin geri gelio sağlıklı ve zayıf olmak istiorummmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaat beni çevremdekilerden kurtarın nnnnnnnn hayır demeyi öğreneceğimmmm:18: nese ben başlayayım bakalım 1 hafta sonra ne olacak kararlıyım ama cuma günü tatile çıkacağımmm inşallah ipin ucu kaçmazzzz...

Bende hemen inmemm lazimm 50 kiloya zor olucak ama mecbyrum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah istedigimiz kiloya ineriz kizlar haftaya kadar biraz daha versem iyi olucakz hazirana kadar 6 li rakamlara inmeliyim bu 7 den cok biktim ama yinede cok sukur birazda olsa vermisim

evt canım kilo bildirimi olacaktı :) ama bn halaa aynıyım malesef hiç diyet yapamadım ve hareket de çok fazla olmadı :2:

canm bende aynıyım hiç vrememişim regl dönemindeyim iştahım açık bu haftada veremem üç gün tatile gidecez pazertesi dönecez umarım sonra sıkı bi diyet yaparım

Canım ne güzel hazırlamışsın tablo halinde böyle. Ellerine sağlık. :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım cok tesekkur ederım bızım için buyuk bır yuku hafıflettın;ama bır seyı acıga kavusturayım...97 tartıldıgımda ögle saatlerıydı muhtemelen toktum..ayrıca o gunden bu yana hıc ara vermeden spor ve bıtkı caylarıma devam edıyorum..dun sabah ac karnına 90 geldım;ama arada oynuyor nedense..yoksa bır hafta da 7 kılo verdıgımı dusunülmesın :) zaten gunluk yaptıgım herseyı yazıyorum buraya...

vee bugun Jillian Michaels gunu 30 gunde göbek erıtecegını ıddia edıyor kendısı göbek fotografımı cektım. 22.06.2014 te before & after yaparız..

Arkadaşlar merhaba, yazdıklarınızı okudum, inceledim. Aslında bayağıdır inceliyorum fakat şimdi yazmaya karar verdim. Ben de diyete başlamak istiyorum ve azimliyimdir. 65 kiloyu gördüğüm oldu ve boyum kısa ne yazık ki. Biraz diyet biraz spor ile 52-53 kiloya kadar düştüm. Fakat hep kalçalı bir bayan oldum ne yazık ki. Yani şu an 52 kiloyum ama baktığınızda 52 kilo diyeeğinizi pek zannetmiyorum. Boyum 160. Ölçülerim 90-63-93. 48 e kadar düşmem gerekiyor sporda yaptığım halde kitlendim kaldım. Haliyle etlerim de bollaştı. Merak edip yorumlamak isteyen arkadaşlara özelden fotoğraf gönderebilirim. Belki de ben takıntı yaptım kendime b u zayıflamayı bilemiyorum. Peki ne önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :2:

Ayrıca beni de bu diyet listenize kabul eder misiniz ?? :)

Son düzenleme:

canım öncelıkle hosgeldın :) ölculerın cok guzel aslında...ıstersen fotografını bana gonderebılrsın..anlattıklarına gore dıyetten cok sıkılasmaya ıhtıyacın var gıbı :)

Şeeeyy ben nereden gönderebileceğimi bulamadım özel mesajdaan :26:

canım ben mesaj yazma sayımız 25 olmadıgı ıcın reddedıyor.ama ıstersen kendı sayfanda fotografını yayınladıgında ve özel butonuna bastıgında sadece arkadasların goruyor :)

canmhoşgeldin aramıza hiç kilon yok aslında sıkılaşmaya ihtiyacın var spor yapmalısın plates yürüyüş falan yapabilirsin ama sporun yanında diyet demeyelimde sağlıklı beslenmen bol su içmen lazım aramızda en zayıfta sensin aslında hem kalçalıyım dedin ama ölçüler gayet iyi kalçanın olmamasından iyidir

canim olculerin super sen birde beni gor korkarsin benim bacaklarim bile senin belinden kalin bacak kalinligim 66 selulitlerim cok var pantolon giymeye utaniyorum ve bu bacaklar nasil incelir bilmiyorum olculerim 99- 81-110

hoş geldin canım tabiki alırız senide aramıza boy ve kilonu yazarszan 2. haftadan itibaren girebilirsin :)

Günaydınnn,

elma diyeti nasıl ?

Nasil gidiyor kizl ar diyet ? Yeni gelen kizlar hosgeldiniz

selam canim benim diyet spor yapamiyorum ama en azindan yediklerime dikkat ediyorum ama zaten cok yogunum bu gunlerde spor yapmis kadar oluyorum insallah kararliyim en azindan once 80den 70 e sonrada 65 inmeyi planliyorum insallah
bu arada karatay diyeti iyiymis ben yavrumu emziriyorum ilk gunler sutum biraz azaldi cok korktum ama karatay diyetinde bol bol kuruyemis oldugu icin simdi sutum normale dondu cok sukur o yuzden hedefime ulasana kadar asla birakmayacagim

Son düzenleme:

ay pardon linki görmemiştim, kızz çok zor değil miii ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…