- Konu Sahibi merve_kartal
-
ne tesadüf :) benimde okul bitti nisanlandım ama düğün yaza ve zayıflamam lazım önceki 2 hafta 81den 77ye düştüm ama suan 2 hafta saldım kendimi tekrar istikrarlı bi diyete girmek istiorum düğün mevzuları açılınca tombalak bi gelin olursun sen mevzuları baydı ve başarmam ve 55 kilo olmam lazım tombalak bi gelin olmak istemiorum çünkü prenses model bi gelinlik istiorummmmmmmmmm
evt canım kilo bildirimi olacaktı :) ama bn halaa aynıyım malesef hiç diyet yapamadım ve hareket de çok fazla olmadı :2:
Eki Görüntüle 1124523
2. diyet günü ve yazanların kiloları ve toplam verilen kilolarla yazdım hanımlar eksik yerleri adınıza doldurmak istersenim yazıdan alıntı yaparak bildire bilirsiniz :) 3. tartı günü 28.052014dür başarılarrrrr bol eksi kilolu günlerrr :)diyeti bırakmayıp devam edenleri alkışlıoruz bırakanlar (benim gibi ) pazartesi diyeti başlangıcı değil bu günden itibaren başlayalım yoksa bizler aynı klacağız hadi hep birlikte kurtulalşım yağlardan
gökcecim boyunu öğrenmem gerek ve kızlar herkez hedefi söylemediği için hedefi kaldırdım :) hedef boyunuzdan 100 çıkartın en fazla o ideali ise boyunuzdan 100 çıkartın rakamı yuvarlayın misal ben 168 boyundayım 100 çıkarsak 68 kilo en fazla olmam gereken kilo ama yuvarlarsak 60 ideal olacaktır :)
bu tablo içerisinde ideal kilolu olanlar var vücut kitle endeksine göre;
19-25 Normal ( Sağlıklı Kilo )
25-30 Hafif Şişman
30-35 Şişman
Eki Görüntüle 1124523
2. diyet günü ve yazanların kiloları ve toplam verilen kilolarla yazdım hanımlar eksik yerleri adınıza doldurmak istersenim yazıdan alıntı yaparak bildire bilirsiniz :) 3. tartı günü 28.052014dür başarılarrrrr bol eksi kilolu günlerrr :)diyeti bırakmayıp devam edenleri alkışlıoruz bırakanlar (benim gibi ) pazartesi diyeti başlangıcı değil bu günden itibaren başlayalım yoksa bizler aynı klacağız hadi hep birlikte kurtulalşım yağlardan
gökcecim boyunu öğrenmem gerek ve kızlar herkez hedefi söylemediği için hedefi kaldırdım :) hedef boyunuzdan 100 çıkartın en fazla o ideali ise boyunuzdan 100 çıkartın rakamı yuvarlayın misal ben 168 boyundayım 100 çıkarsak 68 kilo en fazla olmam gereken kilo ama yuvarlarsak 60 ideal olacaktır :)
bu tablo içerisinde ideal kilolu olanlar var vücut kitle endeksine göre;
19-25 Normal ( Sağlıklı Kilo )
25-30 Hafif Şişman
30-35 Şişman
Arkadaşlar merhaba, yazdıklarınızı okudum, inceledim. Aslında bayağıdır inceliyorum fakat şimdi yazmaya karar verdim. Ben de diyete başlamak istiyorum ve azimliyimdir. 65 kiloyu gördüğüm oldu ve boyum kısa ne yazık ki. Biraz diyet biraz spor ile 52-53 kiloya kadar düştüm. Fakat hep kalçalı bir bayan oldum ne yazık ki. Yani şu an 52 kiloyum ama baktığınızda 52 kilo diyeeğinizi pek zannetmiyorum. Boyum 160. Ölçülerim 90-63-93. 48 e kadar düşmem gerekiyor sporda yaptığım halde kitlendim kaldım. Haliyle etlerim de bollaştı. Merak edip yorumlamak isteyen arkadaşlara özelden fotoğraf gönderebilirim. Belki de ben takıntı yaptım kendime b u zayıflamayı bilemiyorum. Peki ne önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:2:
Ayrıca beni de bu diyet listenize kabul eder misiniz ?? :)
canım öncelıkle hosgeldın :) ölculerın cok guzel aslında...ıstersen fotografını bana gonderebılrsın..anlattıklarına gore dıyetten cok sıkılasmaya ıhtıyacın var gıbı :)
Şeeeyy ben nereden gönderebileceğimi bulamadım özel mesajdaan :26:
Arkadaşlar merhaba, yazdıklarınızı okudum, inceledim. Aslında bayağıdır inceliyorum fakat şimdi yazmaya karar verdim. Ben de diyete başlamak istiyorum ve azimliyimdir. 65 kiloyu gördüğüm oldu ve boyum kısa ne yazık ki. Biraz diyet biraz spor ile 52-53 kiloya kadar düştüm. Fakat hep kalçalı bir bayan oldum ne yazık ki. Yani şu an 52 kiloyum ama baktığınızda 52 kilo diyeeğinizi pek zannetmiyorum. Boyum 160. Ölçülerim 90-63-93. 48 e kadar düşmem gerekiyor sporda yaptığım halde kitlendim kaldım. Haliyle etlerim de bollaştı. Merak edip yorumlamak isteyen arkadaşlara özelden fotoğraf gönderebilirim. Belki de ben takıntı yaptım kendime b u zayıflamayı bilemiyorum. Peki ne önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:2:
Tabi kiii boyum 1.60 kilom 52-53 arasinda degisiyor henuz tartilamadim 5 gunluk bi tatile cikip okuz gibi yedim adeta cok korkuyorummhoş geldin canım tabiki alırız senide aramıza boy ve kilonu yazarszan 2. haftadan itibaren girebilirsin :)
canım ben mesaj yazma sayımız 25 olmadıgı ıcın reddedıyor.ama ıstersen kendı sayfanda fotografını yayınladıgında ve özel butonuna bastıgında sadece arkadasların goruyor :)
http://www.sagliklidiyetler.com/elma-diyeti-6-gunde-5-kilo-verin.html
elma diyetine kara verdim ve bu günden itibaren başlıorummm kararlıyım ve ne olursa olsun aksatmayacağımmmmm.bi taneden bi şey olmaz diyenler duymayacağım en kötüsü o zaten destek olmuolar bi taneden herşey oluyo verdiklerin geri gelio sağlıklı ve zayıf olmak istiorummmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaat beni çevremdekilerden kurtarın nnnnnnnn hayır demeyi öğreneceğimmmm :18: nese ben başlayayım bakalım 1 hafta sonra ne olacak kararlıyım ama cuma günü tatile çıkacağımmm inşallah ipin ucu kaçmazzzz...
Nasil gidiyor kizl ar diyet ? Yeni gelen kizlar hosgeldiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://www.sagliklidiyetler.com/elma-diyeti-6-gunde-5-kilo-verin.html
elma diyetine kara verdim ve bu günden itibaren başlıorummm kararlıyım ve ne olursa olsun aksatmayacağımmmmm.bi taneden bi şey olmaz diyenler duymayacağım en kötüsü o zaten destek olmuolar bi taneden herşey oluyo verdiklerin geri gelio sağlıklı ve zayıf olmak istiorummmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaat beni çevremdekilerden kurtarın nnnnnnnn hayır demeyi öğreneceğimmmm :18: nese ben başlayayım bakalım 1 hafta sonra ne olacak kararlıyım ama cuma günü tatile çıkacağımmm inşallah ipin ucu kaçmazzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?