kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

merve_kartal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
45
0
1
Samsun
ben 22 yaşındayım 168 oyum ve 79 kilom var yardımcı olunnn hareket etmiorum çok çabuk sıkılıyorum birlikte gidelim başlayalım konuşursak bırakmam gibi geliyor

ben 22 yaşındayım 168 oyum ve 79 kilom var yardımcı olunnn hareket etmiorum çok çabuk sıkılıyorum birlikte gidelim başlayalım konuşursak bırakmam gibi geliyor

Ben varım. Aynı bende senin gibiyim. Çok fazla hareket etmiyorum. 68 kiloyum boyum 1,63 . Ve 27 yaşındayım. Günlük egzersiz ve diyetle başlayalım. :))

bende varım gerçi diyete başlayalı br hafta oldu ama :) olsun daha çok yolum var 24 yasındayım bende 77 kiloyum boyum 1.55 sabah akşam sirkeli suya başladım.. doktorumun verdiği dşyet listesini uyguluyorum ekstra olarakta dünden beri sirkeli syu içiyorum cnm

Bende başlamak istiyorum fakat 3 aylık oğlum var emziriyorum doğum kilolarım var onları atmam lazım 168 boy 70 kiloyum 26 yaşındayım ilk çocuğum evden çıkamıyorum

bende geldim.. Bende 22 yaşındayım aynı 168 boy ve 78 kiloyum.. 5 aydır spora gidiyorum diyetler birlikte 8 kilo verdım su anda.. Ama bi 8 10 kilo daha vermem gerek...

Kızlar bu arada aklıma geldi hepinize bi önerim var çok bastı olan.. İngiliz karbonatı diye bişeyin var duymuşsunuzdur belkide. Eczaneler de satılır. Paketi 3,5 tl. Kendinize 1 litrelik bi sise edinin. Alakalı su diyorlar buna. Bi litrelik suya o karbonattan bi çay kasığı koyun ve öyle için günde bi litre su ( karbonatlı) yeterli oluyor.ilk baslarda alışmanız zamanı alabilir ama saha sonra alışıyorsunuz. Hatta yapabilirseniz içerisine limon ve bi kaç damla elma sirkesi koyun. Yağ yakmada inanılmaz derecede etkili
. Bunu diyetisyen söyledi bu arada..

bende geldim.. Bende 22 yaşındayım aynı 168 boy ve 78 kiloyum.. 5 aydır spora gidiyorum diyetler birlikte 8 kilo verdım su anda.. Ama bi 8 10 kilo daha vermem gerek...

ben de zayıflamak istiyorum evliyim çalışıyorum 1,55 boy 68 kilo çok canım sıkılıyor ya bi ara diyetle zayıfladım ama o dakika dakika diyetleri uygulayamıyorum 6 kilo verdim ama tekrar geri aldım aynı kiloları birbirimize destek olursak verebiliriz ya ben bugün başladım hadi hayırlısı

Bende evliyim ve bu ayın 28 inde 1 yasına girecek bi kızım var sezaryen oldum ben ve doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. Bu arada ben eski giydiğim kot pantolonlarımı su anda da giyebiliyorum.

Bendr geldim araniza 166 boyum ve 90 kiloyum bugun dukan diyetine basladm bi ara yapip biraktgm icin seyir evresinden basladim bakalim sonuc ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında bende başladım 1 hafta fln oluyor ama sürekli bırakıorum suan tartıldım ve 77 geldim aç olarak tartıldım karatay diyeti dukan diyeti şimdide patates diyetini deneyeceğim diyetisyene gittim ben troid ilacı verdi her sabah onu kullanıyorum 8den sonra bi şey yemiyorum kesinlikle günlük 3 litre su içiyorum ekmeği ve şekeri bıraktım diyebilirim denenmiş uygulamış diyeti olan var mı
:44:

ya tadı değişir mi suyun ve ne kadar etkili oluyomuş bilgin var mı :44:

yaptığın diyeti paylaşır mısın benimle diyetisyenin verdiği diyetle bi şey veremiorum çünkü hiç ilgisiz alakasız çıktı verio hemen netten çözüm arayışına cıktım bende

Ben varım. Aynı bende senin gibiyim. Çok fazla hareket etmiyorum. 68 kiloyum boyum 1,63 . Ve 27 yaşındayım. Günlük egzersiz ve diyetle başlayalım. :))

erken kalkmak istiyorum egzersiz için ama kalkamıorum yatıyorum seneye yaza düğünüm var ve zayıflamam lazım en az 60 olmam lazımm egzersizleri nerden yapıosun evde tek mi yapıosun ve diyetini paylaşır mısın benimle

Valla ben diyetisyene sadece bi kere gittim ve verdigim paraya içim yandı sonra evde kendi kendime bişeylere karar verdim zaten mantıklı düşününce nelerin kilo yaptığını bilebilirsiniz. Irade meselesi bu.. Ilk önce kara vermen gerek. Bikere kesin olarak tatlıları her türlü hamur işini cips kola biter hariç çikolatayı hayatından hedefıne ulaşana kadar çıkarman gerek.. Bunun dışında ben bi spor salonuna gidiyorum İstanbul cengelköy de. Ve 5 ayda sağlıklı bi şekilde 8 kilo verdim sıkılasma ve ıncelmelerde daha çok oldu tabii. Imkanın varsa tavsıye edıyorum sıddetle. Ama yoksa evde de yapabılırsın sana yardımcı olurum..

spor salonuna gidemiorum abur cuburu 2 haftadır bıraktım ekmek ve sekeride bıraktım yeşil çay içiorum arada yöresel yemeklerimiz oluyo annem yapıo dayanamıorum keskek gibi evdede tek başıma olmuo tabi heleki evde aileniz sizinle uygulamıosa :)

hergün erken kalkamıyorum malesef bazen sabah 8 bazen 11-12 de kalktığımda oluyor.düzensiz biraz. ben bugün başladım diyete. sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağı limonlu ılık su içiyorum. yarım saat gectikten sonra kahvaltıya başlıyorum. sporu sabah 10-11 gibi 45 dk boyunca yapıyorum. diyeti de burdan aldım, bi arkadaş paylaşmış hatta baya da kilo vermiş. diyet listesini inceledim uygun geldi.denemeye karar verdim bakalım bende ki etkisi ne olcak.:))

sanada yazayım incele bir istersen canım.

uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

08:00

su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )

13:00

su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık

( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)

bol salata ( yağsız )

2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

15:00

Bir bardak yeşil çay

15:30

su

1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt

17:00

2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)

19:00

1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su

20:00

bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.

20:30

bir bardak yeşil çay...

VEE... GÜNDE 3LİTRE SU İÇMELİYİZ TABİ YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRMAK İÇİN.
İNŞALLAH FAYDALI OLUR DA ZAYIFLARIZ.

teşekkürler patates diyetinden sonra deneyeceğim sende uyguluyorsun galiba durumu paylaş bizimle olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…