- Konu Sahibi merve_kartal
-
gunaydin canim bizden baska kimse yok artik burada dun tartilma gunuydu merve bile yoktugünaydın kızlar yokmu kimse
gunaydin canim bizden baska kimse yok artik burada dun tartilma gunuydu merve bile yoktu
canim sen gokce, ve ben kilomuzu bildirdik semrannede yaziyo ama baska kim var yazan onu kastettim benGunayfin kizlar nasil yokdum ben vardim tarti Gununde kilomuda yazmistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim sen gokce, ve ben kilomuzu bildirdik semrannede yaziyo ama baska kim var yazan onu kastettim ben
Diger kizlar birakdilar sanirim cnm neyse biz devam edelim yaz geldi
Evet canim devam edelimkararli olalim biraz ben yavas yavasta olsa hedef kiloma varana kadar vazgecmiyecem insallah
yavaş yavaş gidiyor kilolalar inşaallah bugün aç karnına tartıldım 72.8 çıktı .. çok mutluyum uzunsüre sonra ilkkez bukadar zayıfladım :):)
Kizlar carsamba gunu degilmidi tarti gunu ? Bir yandan diyet bir yandan dugun stresi olucem kizlar cok stres yapiyirum agustosun 31 dugunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
tartilma gunu yarindi canim aslinda senin stresten daha cabuk gider kilolar bende kendimi cok yorgun hissediyordum bugun kan sayimi yaptirdim kanda demir 6.1 cikti yani cok dusukdoktorum demir eksikligi yuzunden kilo veremezmisim
dikkat etmeye devam edecem ve insallah haftaya cuma hastaneye yatip serum alicam :18::18:
Kizlar carsamba gunu degilmidi tarti gunu ? Bir yandan diyet bir yandan dugun stresi olucem kizlar cok stres yapiyirum agustosun 31 dugunum
tartilma gunu yarindi canim aslinda senin stresten daha cabuk gider kilolar bende kendimi cok yorgun hissediyordum bugun kan sayimi yaptirdim kanda demir 6.1 cikti yani cok dusukdoktorum demir eksikligi yuzunden kilo veremezmisim
dikkat etmeye devam edecem ve insallah haftaya cuma hastaneye yatip serum alicam :18::18:
Cok gecmis olsun canim .. oyle diyolar stressten zayiflarsin diye ins hizlica gider kalan kilolarim
günaydın canm çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?