kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

Gunayfin kizlar nasil yokdum ben vardim tarti Gununde kilomuda yazmistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim sen gokce, ve ben kilomuzu bildirdik semrannede yaziyo ama baska kim var yazan onu kastettim ben

kızlar bende zayıflamak için sıkı bir diyete başladım akşamlarıda spor yapmaya calısıyorum eylül kadar 6-7 kilo vermem lazım

Diger kizlar birakdilar sanirim cnm neyse biz devam edelim yaz geldi

Evet canim devam edelim kararli olalim biraz ben yavas yavasta olsa hedef kiloma varana kadar vazgecmiyecem insallah

meraba kızlar neler yapıyosunuz kimsecikler yok bizimde kaç gündür internet bağlantısı yoktu giremiyodum mesajlara baktım pekte kimse girmemiş yazmamış böyle olmaz ama artık yazalım hergün yaptığımız diyet yöntemlerini söyleyelm destek olalım birbirimize benm kursum vardı bitti sayılır cuma son ondan sonra daha sık girecem lütfen yazışalım birbirimizi daha yakından tanıyalım sadece diyet değil belki başka konulardada birbirimize yardımcı olabiliriz

selam kizlar bende bir zaman bulabilsem girmek icin inanin basimi kasimaya zamanim yok yavrumda biraz hasta bu ara geceleri fazla uyumuyo benim yogunlugum yetmezmis gibi birde hafta sonu misafir geldi malesef diyetime dikkat edemedim ama kendimi tamamen birakmayacam insallah devam edecem az kaldi insallah iki hafta icinde islerim biter kursumunda son 3 haftasi onuda bitirsem kendimle daha iyi ilgilenirim

yavaş yavaş gidiyor kilolalar inşaallah bugün aç karnına tartıldım 72.8 çıktı .. çok mutluyum uzun süre sonra ilkkez bukadar zayıfladım :):)

Kizlar carsamba gunu degilmidi tarti gunu ? Bir yandan diyet bir yandan dugun stresi olucem kizlar cok stres yapiyirum agustosun 31 dugunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…