kızlar bulamıyorum yok yok!!

ınternete guvenmeyın boyle onemlı bır gun ıcın ortada kalmakta var ısın ucunda.hıc baska sehırde arkadasınız ablanız kardesınız herhangı bırı yokmu.baksın magazalara ceksın resımlerı yollasın sıze hangısını begenırsenız alsın yollasın bu kadar basıt.

Trendyol,morhipo,markofoni,clubbon,keikei,modanisa,butigim,adilisik,hydepark.mango,gitti gidiyor,de. Canim googleye bunlari yaz bak bi eminim guzel bbiseyler bulurSun

Son düzenleme:

Ben bunun boy isteğine uygun olduğunu düşündüm fiyatı da çok uygun alman iyi olur
elinde bulunsun. Yine başka elbise bak ama ortada kalmaman açısından fiyatı da iyi
aldığına pişman olmazsın en azından.
Ben bu siteden alışveriş yapıyorum gelmesi 10 gün ile 15 gün arası oluyor.
Telefon et erken gönderilmesini rica et bence

Şuana kadar ben memnun kaldım geldiğinde çirkin bulmadım aynen resimdeki gibi geldi.
Bu arada mutluluklar..

aynen canm aynı fıkırdeyım aldım garantı bı elbısem olsun en azından dıye
tıne bakıcam ama bulabılırmıyım daaaa guzel bısey tesekkurler cnm

şırnakta illa ki vardır bi elbise satan dükkan. böyle riske giriyosun bence ya zamanında gelmezse ya gelip de üstüne uymazsa ya da yakışmazsa denemeden alışveriş riskli geliyo bana

Öncelikle Japon style dan vazgeçmeni öneririm.
O giysiler asla fotodaki gibi olmuyor,kumaşları basit ve göründüklerinden çok çok kısa çıkıyorlar.

Güvenilir-bilindik markaların kendi sitelerinden veya trendyol,markafoni gibi sitelerden alabilirsin.

Fakat en önemli tavsiyem,alacağın sitenin hangi kargoyla yolladığına bak.
Sonra o firmanın (kargonun) müşteri hattını arayıp,bulunduğun yere kaç günde kargolanıyor,her gün dağıtım yapılıyor mu öğren.
Bazı yerlere haftada 1 dağıtım yapılıyor.O yüzden acele etmende fayda var.Öyle 3 günde teslim gibi sözlere itibar etme.

bu tarzlar çok hoş olur bence dantel detayı da çok zarifleştiriyo elbiseyi.beyaz nikah elbiseleri diye aradım bu elbise çıktı hoşuma gitti paylaşmak istedm:)
tekrar güzel bişey bulursam paylaşacam.

bi de mangonun kıyafetleri çok güzel oluyo.sitesinden bakarsın alınabiliyo ordan ama kaç güne gelir onu bilmiyorum..ben de nişanlıyım benim nikahımaçok var ama ilgimi çekti bu konu.ben olsam ne alırdım acaba diye düşündüm:)

cnm mesajalrını okudum cvp ayzayım dedim ama yine emsaj hafızan dolmus gönderemedim resim yukleyemiom nerden nasıl yapılıo anlamadım cnm yrn iice bakayım da ugrasan koyan tmm seninkine de bakmadım bakarım şimdi bu arada evt dediğin gibi bir seyler yapıp vakit gecirmemiz lazım evde bos durdukca sarıoz nişanlılara ilgi beklioz burası resim için güvenlidir heralde bilmiom ama koyarız yaa:) onun dısında bugun girdim de cok durmadım evdeydim evt ama öle tembellik yaptım cok durmadım sen neler yaptın cnm yazamadım özelden doluymus mesajın cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…