- 17 Ağustos 2011
- 22.191
- 138.747
evet gercekten çok çok çok aci bir kayip. yillar gecse de acisi gecmiyor malesef böyle aci kayiplarin.Ablamla annemle ilgili yaralarım çok taze ve derin bende annemde bu konuda psikoterapi aldık çünkü onun ani gidişi bizi çok kötü etkiledi. Bende annemde hayata kızımla tutunduk. O yüzden kızımı annemden uzak tutamam eskisi gibi nöbetlerimizde onda kalmıyor babası bana göre ayarlıyor çalışma listesini ama yine hafta sonları gidip kalmak istiyor kalıyor. Bazen yetememe duygusu beni ele geçiriyor gözümü kapattığım her an ablamı görüyorum çok özlüyorum ben böyleysem annem ne acı çekiyor kimbilir o yüzden ona da kıyamıyorum. Hayat çok zor bence hele de birşeyleri doğru yapmaya çabalayanlar için
sizi uzmek istemem ama bence sizin actiginiz konudaki problemin özü tamamen bu olayda gizli. Yakin zamanda boyle büyük bir kayip yaşadığıniz için çocuğunuza davranışınız sağlıklı degil. belki de dünyanin ne kadar fani olduğunu farkettiginiz icin kiziniz asla uzulmesin, istedigi bir seyden geri kalmasin, hic mutsuz anısı olmadan büyüsün istiyorsunuz.
ama iste bu da sagliksiz bir davranis bicimi. böyle yapınca da doyumsuz, simarik cocuklar oluyor. ve ailesinden baska kimsenin hayatinda bu kadar önemli olmadigi icin büyüdükçe, sosyal hayata gectikce aradiklarini bulamiyorlar.