kızlar bulamıyorum yok yok!!

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
öncelıkle herkese merhabalar . kızlar ıkı hafta sonra nıkahım var ama ben meslegımden dolayı şırnakta yasıyorum
dolayısıyla nıkahım ıcın gereklı elbıseyı ayakkabıyı sadece ınternetten alabılırım
ya nolur yardım edın bıldıgınız sıte fln bısey varmı
ara ara bı hal oldum belkı yardımcı olursunuz kardesınıze

Belli alışveriş siteleri var ama oralara baktın mı nikah için uygun bi şeyler var mı.Nasıl düşünüyorsun.Mesela beyaz bi kıyafet mi yada daha ağır resmi bir şeyler mi

Trendyol morhibo markafoni..hatta gitti giditor oralara baktın mı

canım tel ıstedıgım sey, beyaz dantel bbır elbıse ya... olanlar ya mini (nısanlım gıydırmez) yada uçuk seyler...
hanı beyaz dızustu dantel bı elbıse ıstıyorum sadece
bu sıtelere hep bakıyorum ama ıstedıgım gıbı bısey yok

Az kalmış nikahına da ama facebookda gelinlik21 diye bir sayfa var orada baya modelde var.Dikim yapıyorlar istersen bi incele orayı da ya da telefonları da var ara kafandakini de anlatabilirsin.
Ya da bulunduğun yerde bir terzide olabilir.Acele etmesi lazım biraz ama diktirebilirsin kafanda ki modeli.

Ben böyle sitelere takıntılıyımdır internetten alışveriş yapmayı severim o yuzden sitelerde üyeliğim vardır isimlerini vereyim sende hemen üye ol ve başla araştırmaya canım :)
Trendyol,markafoni,morhipo,1V1Y,Daybuyday,shotek,limango,ykm ye gir ,igs ye gir düz elbiler falan istiyosan günlük tarzında defacto ya falan bak colins coton vs aklıma gelenler bunlar canım daha aklıma gelirse hep yazarım kolay gelsin sana .. :))

Trendyola yanlız çok guzel ürünler gelmiş hepsine tek tek gir bak şuan bende bakıyorum bide hemen alma derim trendyola milla die bir marka geliyo bazen merve boluğur falan hep sponsoruymuş o markanın mankenliğini falanda o yapıyo çok guzel elbisler var ... Oraya bakmadan alma derim ben illa internetten yapcaksan alışveriş ....
Ben yazını okudum ama nişan gibi kalmış aklımda nikah olduğunu şimdi okudum bence ozaman kesinlikle igs den falan bak derim ben öncelikle intenetten falan ...

Son düzenleme:
bi gelinlikcide diktiremez misin?
trendyol gibi sitelerden 2 haftada gelmez ki... benim bildigim firsat sitelerinde gec yolluyorlar

canım o dedıgın sıtelerın hepsıne bakacagım eger bulabılırsem bı elbıse buraya resmını ceker koyarım
offf ya offfff

bi gelinlikcide diktiremez misin?
trendyol gibi sitelerden 2 haftada gelmez ki... benim bildigim firsat sitelerinde gec yolluyorlar

canım burada onu dıkecek terzı yokkı
ayrıca kuması alacak yer bıle yok
burası cizre
türkıyenın bıttıgı yer
kızlar bı el atın bı elbıse bulun bana yaaa

sen bana nasıl elbise istediğini söyle ben zaten nette dolaşıyorum sitelerde falan güzel gördüümmü buraya resmi atarım linki de atarım bakarsın nasıl bişey bakıyosun canım ?

Anlamadigim Sirnak'ta hic elbise dukkani yok mudur. Internetten alinan elbiseler sorunlu cikabiliyor ya da hic gelmeyebiliyor. Olur da sana boyle birsey olursa ugras dur, zamaninda yok. En iyisi dukkan . Terzi de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…