- Konu Sahibi cikolatakizzz
cnm addax die bi site var güzel elbiseler oluyor hemde uygun fiyat nikah için sade bişiler arıosan şiddetle tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelıkle herkese merhabalar . kızlar ıkı hafta sonra nıkahım var ama ben meslegımden dolayı şırnakta yasıyorum
dolayısıyla nıkahım ıcın gereklı elbıseyı ayakkabıyı sadece ınternetten alabılırım
ya nolur yardım edın bıldıgınız sıte fln bısey varmı
ara ara bı hal oldum belkı yardımcı olursunuz kardesınıze![]()
kesinlikle markafoniyi tavsiye ederimmm canımmm ne istersen var ve ödeme kargo gibi sorunlar yasamıyorsun..üye olman gerek ...allah bır yastıkta kocatsın bu arada :))
bence de..
trendyoldan bi kaban sipariş ettim kış başı bir ay oyaladılar
her siteye de güvenme
JAPON STYLE YENİ TREND DANTEL ELBİSE 2 RENK GittiGidiyor'da 79844212
kızlar boyum 174 ama ıns cok kısa olmaz
cok kısa olursa napcam terzı ekleme fln yapamazmı
ne olur ne olmaz dıye bunuda aldım ama :))))
canımumarım düşündüğünüz gibi olur, boyum 170 ve bu elbise bende kısa durdu ya da söyle söyliyeyim nikahta giymek için kısa bulmuştum ama çok güzel bir elbise.... adil ışık ta var bu elbisenin benzeri, model olarak daha dökümlü, boyu da tam diz üzerinde...
Butiknuran
irtibata geçtiğimde boyunu uzatarak gönderebileceklerini söylemişlerdi... ama benim o kadar vaktim yoktu... beden konusunda da çok hassaslar bağlantı kurabilirsin...
ah tatlım yaa ben de çalışmıştım cizre'de üç yıl ilk tayin yerimdi. mazeret izninden kullanıp mardin'e gitmeni tavsiye ederim. öğretmenevinde kalırsın orda önceden yer ayırt. inşallah bulursun gönlüne göre. Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun bu arada :) sen anlaş da kıyafet no problem dal gibi kızmışsın çuval giysen yakışır :))
canımmm benım ya bende cıkabılecek mıyım bıgun buradan
herkes farklı bı dil konusuyo sankı turkıye degıl cok yabancı hıssedıyorum bazen :))
neyse cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın ama butıknuran da buldum konustum tam ıstedıgım elbıseydı :)
buarada oyle çok ta dal sayılmam 173 boyundayım ama 67 kıloyum(((