- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi JeuksDenfants
-
Canım zaten küs takılıyor ya,anlar belki benim yaptığımı.Öyle yapamam ki..kaybetmiş olsa diyelim, hattı da kaybetmiş olacak ki,bence tamamen yeni bir hat da alabilir böyle bir durumda.Önemli olan bunu sorduğumda ne diyecek.benim dese hat pin istiyor açması lazım,başkasının diyebilir babasının filan..Ama kendinde niye duruyor onu anlamdım hadi öyle olsa diyelim..Bu arada hat sahibi olmadığın sürece kimse puk filan vermez....Üzerinde yazan sayılar da karışık sayılar oluyor..numarasını yazmıyor telefonun..Aama bir akıllılık ettim üzerinde yazan seri no gibi birşeyleri aldım sim kartın..Yarın bigün babamın filan derse ya da ne bileyim anlayabilmek için.bu ne ya valla böyle bişey çıkarsa evden yollarım direk..
Onu da yaptım canım,sadece benim de bildiğim numarayı veriyolar..bu arada o kartta yazan numaraların hepsini alsaydım keşke,aceleyle bir kısmını alabildim..karamsara bağlama direk yaaa
öyle bişy olsa gizli gizli yapsa neden cebinde bıraksın senin bulabiliceni bilmiyomu sanki
benim hatta numaram yazıyo..
hat hangi gsm bilmem amagsm in bilinmeyen numaralrından ara adı soy adıyla numara vericeklermi belki verirler..
Bu yüzden buraya yazıp da paylaşmak istemiştim..Teşekkür ederim cevabın için Meltem.Çünkü insan bazen durumun içinden bişeyleri göremiyor,birşeyleri kaçırıyor..O kadar düşünmeme ve akıllı bir insan olmama rağmen..
Çok iyi anlamışsın beni de durumu da..Aynen dediğin gibi,yıllar bir iyi bir kötü geçti ve genelde ben daha çok emek verdim bu ilişki için..yıllar geçerken arada düzeldiği için olayın bütününü görmek zor oluyor tabi..
Aladatıyor olduğunda ne yapacağımı somuşsun,haklısın tabi..Bunu çok düşünüyorum..Kesin bir şekilde ortaya çıkması çok önemli benim için ben şüpheyle yaşayamam çünkü.Ama zaten aramız bozuk diye,ya da herhengi bir sebeple böyle birşey yapıyorsa klasik olmasın ama gerçekten bitirmiş demektir.Bitmese bile şimdi,ister istemez yakında biter diye düşünüyorum..Bir de aldatmasından çok arkamdam gizlice iş çevirmesi daha pis bir hareket bence.Ayrılsın yani bu kadar başka birine koşacak kadar acelesi varsa,ya da daha mutluysa.İnan ki gerçek düşüncem bunlar...
Onu da yaptım canım,sadece benim de bildiğim numarayı veriyolar..bu arada o kartta yazan numaraların hepsini alsaydım keşke,aceleyle bir kısmını alabildim..
Bu arada onun bir iş arkadaşı var solist bayan,iyi bir kız.Onu aradım bizimle ilgili onunla da konuşmuş.Kız beni konuşmaya çağırdı,gel hem dertleşelim,hem de ben ona akıl verdim.yanlış davranıyor sana karşı dedi.Birazdan onunla buluşmaya gidecem...yazarım tabi bi gelişme olursa..Kızlar çok sağolun ,ben şimdilik çıkayım..daha sonra da beni yanlız bırakmayın lütfen...
ben o telefonu karıştırmadan rahat edemezdim! o telefonu al 3 kere pin kodunu yanlış falan yaz bloke et daha sonra telefoncuya git benim sim kartım bloke oldu diye açtır sonrada karıştır ben aynen böyle yapardım :) hesap sorarsada niye karıştırdın falan diye sende sen benden gizli gizli telefon kullanırken iyiydi dersin :)
Evet canım mesela ben eşimi aldatmaktan korkarım neden biliyor musun beni yakalayacak ayrılacak diye değil kendi aşkımın bitmesinden verdiğim emeğin saygısından. Aldatmak basit bir şey önemli olan sevgiyi daima ayakta tutabilmek. Ayrıca iki insan evlenmişse hayatı keşfetmeye çalışmalı sonuna kadar eğlenmeli ve neşelenmeli.
Tşk ederim canım,bu arada arkadaşla görüştüm...Dagha fazla ayrıntı biliyor sanıyordum ama o da eşimi yıllardır tanıyan birisi ve genel sorunları biliyor.İnat ve gurur yaptığını filan.o konularda çok akıl vermiş,kızıyormuş eşime.Bu kız,bizden biraz daha olgun,yani biz de küçük değiliz ama (bu arada 30 unu geçmiş 2 insanız :) ) benim de birçok konuda haklı olabileceğimi ben yokken de düşünüyormuş.Yani eşim hep kendini haklı anlatıyormuş.Benimle konuşmayı düşünüyormuş zaten...Eşim tartıştıklarımızda bile benim çok farklı ve doğru,yani dürüst bir insan olduğumu filan anlatıyormuş.Çevredeki ilişkiler özellikle onların ortamlarında gözönünde olunca...Ya işte valla bir çözüm yok şimdilik ama,bu inat ve gurur olduğu sürece benim işim çok zor..mutlu haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun
Canım içimde aldatmayla ilgili birşey yoktu.Sana anlatayım ben ..Bizim küslüğümüz ve eşimin hep ben haklıyımları problem ama bu telefon olayını küs olduğum için soramıyorum....o yüzden merakta kaldım ,ben de bilmiyorum herşey olabilir...Adam gece hayatinda calisiyor, senlede 10 gündür konusmuyor ayni evde, bence coktan bulmustur en azindan mesajlasacak bir kadin yada kiz. Belki ileri gitmiyordur tabii, ama sen simdi ona küstünya, kendince "Ben kala kala bunun kaprislerinemi kaldim, nekadar süper bir erkek oldugumu baskalarindan duyayim" diye flört ediyordur.
Zaten icinde bir süphe varsa, hep dogru cikar.
Senin yerinde olsam iki sey düsünürdüm:
1. Tamam küs geziyoruz, konusmuyoruz evin icinde ama cebinde sim kartli telefonu buldugu anda esimin karsisina dikilirdim ver bakalim pin numerani bu neyin nesi. Sen hala benim nikahli kocamsin, ne haltlar ceviriyorsun diye.
Zaten birsey yoksa acar telefonu gösterir, sevinir hatta simarir hesap soruyor diye barismis oluruz.
Yok gercekten birseyler ceviriyorsa "Sen bana güvenmiyormusun, acmiyacagim, vs" diye zirvalar, hatta kendi kendine sinirlenip karti kirar, hic arkada iz birakmamak icin.
Öyle veya böyle onun beni (hala aldatmadiysa) aldatmasini engellemis olurum belkide, akli basina gelir.
2. Telefonu aldigim gibi bir yere gömerim ve deli divane cep telefonu ararsa benden hesap sorarsa bilmiyorum hic görmedim, ilgilenmiyorum senle olan seylerle, küsüm sana 10 gündür fark etmediysen diyip üste cikmaya calisirim.
Nasil olsa benim aldigimdan süphelenir ve ayagini ona göre denk alir.
Ve tabii esinin hep hakli olmak istemesi cok kötü, ama 8,5 sene gecirmisin onla ve adam gercekten alismis buna, belkide hatta sen onu hep öyle alttan aldigin icin senle evlendi, düsünsene?
Baska türlü olsaydin istemezdi belki senide.
Ama is isten gecmis artik bundan sonrakine bakacaksin. Acikcasi benimde esim hep öyle, bazen zamaninda gelir isten, bazen arkadaslarla oturuyum der, daha bir yere gidiyoruz, sen yemegini ye ben burda yiyecegim vs.
Sende öyle bir ortamda calissan, sende ister istemez ayni durumlari yasacaksin ve ortamlarda bulunacaksin.
Buna surat asmak bosuna bence. Kavga kiyamet tartis ama cok uzun süren (üc dört günden fazla süren) küskünlük sadece arayi sogutur ve mesafe yapar.
ben o telefonu karıştırmadan rahat edemezdim! o telefonu al 3 kere pin kodunu yanlış falan yaz bloke et daha sonra telefoncuya git benim sim kartım bloke oldu diye açtır sonrada karıştır ben aynen böyle yapardım :) hesap sorarsada niye karıştırdın falan diye sende sen benden gizli gizli telefon kullanırken iyiydi dersin :)
Tşk ederim canım,bu arada arkadaşla görüştüm...Dagha fazla ayrıntı biliyor sanıyordum ama o da eşimi yıllardır tanıyan birisi ve genel sorunları biliyor.İnat ve gurur yaptığını filan.o konularda çok akıl vermiş,kızıyormuş eşime.Bu kız,bizden biraz daha olgun,yani biz de küçük değiliz ama (bu arada 30 unu geçmiş 2 insanız :) ) benim de birçok konuda haklı olabileceğimi ben yokken de düşünüyormuş.Yani eşim hep kendini haklı anlatıyormuş.Benimle konuşmayı düşünüyormuş zaten...Eşim tartıştıklarımızda bile benim çok farklı ve doğru,yani dürüst bir insan olduğumu filan anlatıyormuş.Çevredeki ilişkiler özellikle onların ortamlarında gözönünde olunca...Ya işte valla bir çözüm yok şimdilik ama,bu inat ve gurur olduğu sürece benim işim çok zor..
Bırakın evlilikleri, flörtlerde veya gündelik erkek-kadın kadın-kadın erkek-erkek arası ilişkilerde dahi 'küs olma' durumunu anlamlandıramıyorum ben.
Biri seninle aynı frekansta değildir, ters giden birşeyler olur bunu anlar ve iletişimini kesersin.
İletişimini kesemeyeceğin bir yakınlık varsa akraba, iş arkadaşı vs. iletişimini en asgari düzeye indirirsin.
Fakat eş söz konusu ise, iletişimini kesemeyeceğine, en asgari düzeye de indirgeyemeyeceğine göre "küsmek" niye?
Neye yarar?Neyi çözer?Neyi ifade eder ve getirisi nedir?Anlayamam asla.
Telefonu alıp eşinize o hat neyin nesidir diye danışmak için neyi bekliyorsunuz?
Küslüğün bitmesini, öyle mi?
Küsme eylemi meyva vermeyi kesen ağaçlar, çiçek açmayan bitkiler, alındıktan sonra çıkmayan kaşlar için kullanılır.
İnsanlar için ilköğretimde kalmalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?