Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimi okudum bir anda 7 ay boyunca küsmeler eve geç gelmeler sürdü gitti, sonunda yakalandı. Demekki tüm erkeklerin izleri böyleymiş, küstüklerinde daha rahat aldatabiliyorlar.
Gerçekten manyaklaştı bu erkekler, evlenene kadar geberip bitiyorlar, evlendikten sonra uçup gidiyorlar. Bende 1,5 yıllık evliydim, daha çiçeği burnunda gelinlerken başımıza gelenlere bak
MERHABA KIZLAR EVET KONU ÇOOK ESKİ.BEN YAŞIYORUM BURDAYIM DEMEK İÇİN GELDİM .ONCA ŞEYE RAĞMEN..BURDA BEN DE BİR ÖRNEKTİM.VE ZAMANINDA BURDAKİ ARKADAŞLAR BANA ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ TEŞEKKÜR EDERİM..AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR BU ÇOK DOĞRU..AMA HERKES KENDİ HİKAYESİNİ YAŞAR VE YAŞAMADAN DOĞRUYU GÖREMEZ..BAŞKASI SENİN YOLUNU SENİN ADINA YÜRÜYEMEZ ..ÇOOK ZAMANLAR GEÇTİ VE BEN ÇOK DAHA İYİYİM..TEKRAR ARANIZA HOŞGELDİM