• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil zeki arkadaşların aklına ihtiyacım var!!!

Her tartışmanızı, kavganızı, küslüğünüzü neden başka birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor?

Ben bu kısma çok takılırdım gerçekten...

Hadi bunu genelde kadınlar yapar, ama bir erkegin yapması özel hayatı ifşa etmesi demek...

Yok canım her tartışmamızı hayatta anlatmaz..Hatta dediğin gibi ben paylaşırım arkadaşımla ablamla filan,o kimseye yansıtmazdı.Çözümsüz bir noktaya gelmiştik daha önce,yine böyle ..O zaman anlatmış ilk defa..Dediğim gibi o da o zaman üzüldü demekki genelde paylaşmaz pek.Zaten bu bayan arkadaşımız dışında kimseden duymadım ben.

Bu arada benimle benzer şeyler yaşayan bayanlar yazdıkça,çok da haksız olmadığımı ve konunu daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum..yani bazen ne yaparsanız yapın yani haklı ya da haksız doğru ya da yanlış ,her yolu deneseniz de karşınızdaki insan da sizi çözümsüz bırakabiliyor.Ben zaten aldatma olmasa bile,asıl problem olan "her konuda haklı olma "durumu yüzünden de en büyük sorunları yaşadım yıllardır.Tabi en büyük hatam fazla tahammül etmek oldu sanırım..Sakın yapmayın benim gibi.

Son düzenleme:
bi işler çeviren adam karısına msj atmaz kalbim sıkısıyor diye. küs kalırki çevirdiği işleri rahat yapabilsin. ayrıca telefonuda cebınde taşımaz o kadar aptal olamaz yani. kavga gürültü mevzusuna gelince. kavga sitilini değiştir tatlım sen. sen soyle yaptın boyle yaptın allah senı kahretsin yerıne. sen bunu yaptın ya ben cok üzülüyorum. sen benim canımın parcasısın nasıl reva görüyosun bunu. gibi can alıcı sözcükler kesinlikle işe yarar. adam 180 derece döner. şimdi ye kadar ne tepki verdiysen tam tersini ver kocanı şaşırt canım. taktik değiştir. ben bıraz gecıkıcemmı dedı sana her zaman vediğin tepkının tam tersını ver, verki ne oluyor yav desin adam meraklansın. annem derki bi adama 4 5 farklı kadın gibi davranacaksınki hangisinin karsısına cıkacagını hesaplayamadığı için kaz gibi olsun.:1::1::1:
valla hep yazıyorum akıllanmasa benım kaktüs akıllanmzdı.

Eşinizin sizi aldatabileceğini düşünmüyorum.

Bu telefon olayının altından alakasız birşey çıkacak gibi geliyor bana.

Sezgilerim bu kadın aldatılmıyor diyor, nerden seziyorsam artık bilmiyorum :)

canım seni çok iyi anlayabiliyorum yazdıklarını görünce aha benim evliliğimi anlatıyor dedim bende 7 yıllık bir flört üzerine 3 yıllık bir evliliğin içindeyim.benim eşimde seninki gibi inatçının tekidir küstümü tam küser yoktan sebeplerle 3 hafta küs kalmışlığımız vardır.adım atarım barışmak için duvara toslamış olurum adım atmam sanki ben yokmuşum gibi davranır en sonunda benimde şalterler atar laf kavgasına başlarız konuşmak ne mümkün cevaplar evet hayır normal böyle ii şeklinde tek kelimelik cümleler birde ne kadar anlatırsan anlat o haklıdır hep. hayatta ben haksızım demez malesef bende senin gibi sudan sebepler yüzünden ayrılmayı göze alamıyorum çünkü ciddi bir konu üzerine şimdiye kadar kavga ettiğimizi hatırlamıyorum. benim eşimde iş sebebiyle eve geç geliyor buda beni deli ediyor bende normal evliliklerde oldugu gibi akşam eşim eve erken gelsin karşılıklı yemek yiyip televizyon karşısında uyuklamak istiyorum hatta böyle evlilikleri olan bayanları görünce kıskanıyorum ama asla eşim beni aldatıyor mu acaba diye bir soru takılmadı bu zamana kadar aklıma eger aklıma böyle bir şüphe düşmüş olsaydı kesinlikle ayrılırdım çünkü benim yapıma göre ters bir durum bu saplantıyla devam edemezdim ama sana kesinlikle terk etmelisin demiyorum diyememde ama sana tavsiyem küs veya degil hiç farketmez eve geldiği anda ilk fırsatta eline telefonu alıp lafı dolandırmadan karşısına çıkman vede sorman bakalım ne diyecek belki mantıklı bir açıklaması vardır vede sen düşündüklerin için pişman olacaksındır ben seni aldattıgını düşünmüyorum açıkcası o sen tanıdın tanıyalı zaten o ortamın içindeydi evet çevresinde çok hatun vardır ama o seni tercih etti bunuda unutma eger yaptıgı açıklama mantıgına uymuyorsa düşün taşın derim çünkü bence evlilikte karşındaki insana güven herşeyin başlında gelir

Benim de 7 seneden sonra 1,5 yıllık evlilik.Benziyormuş gerçekten ...Eminim o küslüklerden sonra sen de diyorsundur,bir kerede o gelsin,yani bunun pazarlığı olmaz ki o da gelebilir sen de gidebilirsin.Sevdiğin insan bu sonuçta .Ama nasıl birşey bu ben de çözemedim.Tabi seven insan az da olsa alttan alır ,ya da bu kadar inat yapılacak ne var bu kadar mı değersizim diye az düşünmedim zamanında.Ortada olay filan yokken gayet iyidir..Tabiki evlilikte sorunların çözülme zamanı da önemli..Yani herşey iyiyken herşey kolay.asıl sorun varken nasıl davrandığın.İşte herşeyi bilip de uygulamaya koyamamış biriyim ben :) yakında patlayacağım ama ne zaman ...

Haa bu arada paylaştıkların evet çok benziyor,ve paylaştığın için çok teşekkür ederim..Bu konuyu soracağım tabiki.Bu arada yaptığın yorum doğru biraz.Evet biz tanışalı neredeyse 9 yıl olucak,yani o ortamda diye illa hemen birini bulabilir filan böyle bir düşüncem yok tabi.9 yıldır her ortamını gördüm,yapsa yapardı zaten ama,hem onca soruna rağmen ayrılmadık,hem de evlendik sonuç olarak sevmediğini düşünmüyorum..kim sevmediği birine 9 sene katlanır ki..Ama ben son zamanlarda yaşadığımız şeyler üzerine,yani hani aralar bozukken erkekler biraz daha zayıf olabilir gibisinden düşündüm..Bilmiyorum..Düşünmedim desem yalan olur..Güven çok önemli haklısın...:50:

Eşinizin sizi aldatabileceğini düşünmüyorum.

Bu telefon olayının altından alakasız birşey çıkacak gibi geliyor bana.

Sezgilerim bu kadın aldatılmıyor diyor, nerden seziyorsam artık bilmiyorum :)

Çok alemsin yaa :1: Kadınların sezgileri doğru çıkıyor haklısın..Umarım dediğin gibidir canım,ben de istemem heralde böyle birşeyi yaşamayı..Zaten eşim yıllarca ailesini filan herkesi reddetti benim için..Çok sevdi yani,ama şimdiki zamanda devam ediyor olması önemli tabi..di-li geçmiş zaman olmaz inşallah :9:

Evli değilim ama sevgilim aynı anlattığın huyda, evlenmeye cesaretim yok bu yüzden

Ne yapsan anlamıyorlar, huysuz adam çok zor, bu yüzden hızla sona doğru ilerliyoruz

Sen evlenmişsin, telefon konusunda barışmayı beklemene gerek yok, dikil karşısına sor

Ancak huyu konusunda inan yapılacak bir şey yok, adamın kişiliği neyse o. Benim yapım çok sabırlıdır, tahammülüm yüksektir anlayışlı olmaya çalışırım hep ama adam beni bile çileden çıkardı. Can çıkar huy çıkmaz dedikleri bu sanırım. Allah yardımcımız olsun
Tabiki burdan konuşmak kolay deme ama gerçekten sana akıl vermek istiyorum..iyi düşün :) Yani bazen biz bildiğimiz halde düzeleceğini düşündüğümüz özellikler görmezden geliyoruz.Bİz düzelmesini hayall ediyoruz.Ama emin olamayız ki.Yapabileceğin şey,ya karar vermek iyi ya da kötü,ya da baştan benim yaptığımı yapmayıp,kestirip atmak ve taviz vermemek.Yani kestirip atmak derken belki öyle düzelebilir kaybetme korkusundan filan.

Zor bir adamı tercih etmişsiniz, müzisyenlerin çalışma şartları, iş ortamı gibi handikapları var.

Şarkılar enstürmanlar melankoli.. haliyle dikkat de çekiyorlar.

Yine de gerçekten seven vicdanlı bir adamın eline rus kızlarından tesbih yapıp versen, elinin tersiyle iter.

Eşinizin attığı mesajı sevmeyen bir adam atmaz, atamaz.

Erkekler entrika bilmez çünkü.

Umarım yanılmayız, iyi haberlerinizi takip edicem.

Bu hikayenin sonu pek hayra alamet cikacak gibi degil malesef :(

Bir seyler yapiyor diyemeyiz
yalniz sizin sabriniza hayran kaldim
Kus de olsak telefonu alir sorardim
Daha ne kadar beklemeyi dusunuyorsunuz?

Ayrica gece calismasi bir yana, isi bitince eve gelmemesi , evde onu bekleyen bir esi oldugunu dusunmemesi bile basli basina bir sebep ...

Simdi yapman gereken esine o telefonu sormak
ve bir daha esin kustugunde umarsamamak ,
her sey normalmis gibi davranmak

O kustugunde sen de ona trip yapip kusuyorsan, olay uzar
Umursamazsan bir sure sonra vazgecer ...

Davranisi pekistirmeyip gormezden geleceksin ...

Ya işte haklısınız valla ne diyim,ben zaten bu küslüklerden bıkmış durumda olduğum için,umursamaz tavır içindeydim..İşe yaramasa bile :( bu yüzden de soramadım sanırım..Ya bir de bişey varsa eğer bahane bulup da olayı çarpıtmasından filan korkuyorum..Yani barışmış olsak güzellikle sorsam belki dürüstçe cevap veriri,ama şimdi aralar bozuk ya yani böyle çingeneliğe vurmasından (mecaz anlamda) konuşamamaktan korkuyorum sanırım..öğrenemezsem de öğrenmediğim birşey için nasıl bitirebilirim ki.Yani aa bak açıklamıyor kesin bişey var mı diycem..Emin olmadan bitirirsem pişman filan olmak istemiyorum..

bir erkeğin gece geç saatlere kadar dışarda olması sinir bozucu buna kızmakta haklısın ama kocan hemen küsüyormuş inatçıymış böyle bir erkeğe laf anlatmak zordur.sende küsme herşey normalmiş gibi davran biraz umursamaz ol bakalım eşin ne tepki verecek:44:ayrıca teli mutlka eşine sor gözardı edilecek bi durum değil
Umursamaz olma kısmını yapmaya çalışıyorum,ben de evde pek durmamaya çalışıyorum abartmadan tabi.Anlasın diye ..

ben o sim kart kısmına takıldım. bir telefoncuya götürsen sim kodunu kırıyorlar sanırım. yani eğer çok şüphelendiysen ve içinde kötü bir his varsa en güzeli yüzleşmek. bilemedim:26:

Tabiki yüzleşmek.Eğer öyle bişey olursa hayatıma onsuz devam edebilirim :(

Evet sanat dallarıyla ilgilenen pek çok kişide oldugu gibi senini eşininde egosunun yüksek olması normal geldi bana.Onlar sahneye çıktıgında tüm gözler üstlerinde ve hayranlıkla bakan insanlar var etrafında.Canım siz o kadar uzun süre çıkıp sonrada evlendiğinize göre aranızda güçlü bir bağ olmalı.Bi erkek karşısındaki kadını istemiyosa yanında,hayatında 7 yıl çıkıpda evlenmez.Bence eşini al karşına konuş.Bu uzaklıklar evliliklerde hayır getirmez.Sim kartı mevzusuna gelince sor ama kavga haline getirme.Her insanın bi olur tarafı vardır ve sende eşininin huyunu biliyosundur.Evliliğini bitirmek niyetinde olmadıgına göre konuşmayı dene...Kendinden ve yuvandan uzaklaştırma adamı.Erkeklerin kafası çabuk karışır unutma.Fevride davranma...İnşallah iyi haberlerini alırız,mutlu olursunuz.
Evet ego ve eşim ikiz gibiler.o kadar yanii.Zaten hep ben haklıyım demesi de bundan.Birgün anlayacak ya da ilerde olgunlaşıp değişecek ama o zaman umarım değer verdikleri yanında olur..Beni sevdiğine katılıyorum,ama çabucak da kestirip atabiliyor..Vazgeçmiyor aslında hemen,mesela tartışırken ne olacaksa olsun filan diyor,ama tabi uygulamaya gelince yemiyor..İki arada bir derede kaldım..offf yaa:19: çok teşekkür ederim,umarım sonuç iyi olur..Çünkü çok mutsuzum hayatım zindan oldu..Halbuki ben o kadar zararsız bir insanım ki ,komik gelmesin size ama :50:

Son düzenleme:
benim esim de yapiyor aynisini :50::50::50: burcu balik, senin esinin burcu nedir?? ben artik bundan kaynaklaniyor diyorum :44: ynai benim tek cözümüm pispislamak oldu, hep alttan almak, hakli olduguma emin de olsam, sirf huzursuzluk cikmasin diye susmak vs... ama simdiler de sesim cikiyor cünkü artik ben katlanamiyorum.. bu sefer de daha ters tepki vermeye basladi, cünkü alismadigi sekilde davraniyorum :50: annesiyle felan konusup biraz kendisini toplamasini söylesin diye rica etcektim, baska bi arkadasim tavsiye etmisti bana da, ama benim kaynanama bulasmaktansa böyle devam etmeyi tercih ederim.. peki snein böyle bi sansin var mi???
:9::9::9: Çok sağol canım ben almıyım..Eminim güleceksin buna,kayınvalidem beni haksız bulur eminim..Bizim zaten aramız pek yok,ben üniversite mezunuyum diye,ve eşim ilk zamanlarda bana taptığı için k.validem kaldıramadı..Bünyesine ağır geldi sanırım..Hiçbir sebep yokken yıllarca beni istemediler..Köyden bir kız almak ve hizmetçi yapmak istiyorlardı sanırım .Eşim bile yıllarca sordu,işte size ne yaptı bir sebep söyleyin diye.O olaylar da bizi çok yıprattı zaten. sağol yine de.Bence haklıyken susma,tabi gereksiz yere sorun olmasın ama biraz da sen kişiliğini koy ortaya bilsin yani hep onun haklı olamayacağını.Umarım işe yarar :36:

canım seni çok iyi anladım yazdıklarını okuyunca..benzer bi durumu bende yaşıyorum
inatçı umursamaz rahat bi adam.karşısında hassas duygusal kırılgan bi kız..gelde mutlu ol:ssz:
tek fark ben henüz evli değilim.4 sene oldu daha da var evliliğe..
biraz yol aldık gibi geliyo ama bazen tıkanıyorum bende.
sim karttan bişey çıkmaz gibi geldi bana.ama genede dürüstçe sormak lazım çünkü insan bunu kurdukça kurar kafasında.kendisini doldurur işler sarpa sarar bidaha.
inat meselesine gelincede onu bende tam aşmış değilim ama biraz düzelme var.
üstüne gitmemek çok mühim kızdığı zamanlarda.benimki hemen parlar mesela.o an bende kızdığım an sonu kavgayla bitiyo.
senin eşinde sinirli mi canım hemen kızarmı ve alınganlığı var mı daha iyi yorumlamak için soruyorum

Sizin içinizde de büyümemiş,sevimli bi kız çocugu var :)Siz kaç yaşındasınız?Bence hayatı kendinize de eşinizede zindan etmeyin... Her eş birbirini tamamlar...O inatçı bi çocuksa sizde güzellikle dize getirin onu.Herşey kötülükle olmazki.Güzel bişeyler yapın konuşunve ne kadar üzüldüğünüzü anlatın.Madem egosu o kadar yüksek.Evin erkeği oldugunu ve size karşı sorumlulukları oldugunu söyleyin.

canım seni çok iyi anladım yazdıklarını okuyunca..benzer bi durumu bende yaşıyorum
inatçı umursamaz rahat bi adam.karşısında hassas duygusal kırılgan bi kız..gelde mutlu ol:ssz:
tek fark ben henüz evli değilim.4 sene oldu daha da var evliliğe..
biraz yol aldık gibi geliyo ama bazen tıkanıyorum bende.
sim karttan bişey çıkmaz gibi geldi bana.ama genede dürüstçe sormak lazım çünkü insan bunu kurdukça kurar kafasında.kendisini doldurur işler sarpa sarar bidaha.
inat meselesine gelincede onu bende tam aşmış değilim ama biraz düzelme var.
üstüne gitmemek çok mühim kızdığı zamanlarda.benimki hemen parlar mesela.o an bende kızdığım an sonu kavgayla bitiyo.
senin eşinde sinirli mi canım hemen kızarmı ve alınganlığı var mı daha iyi yorumlamak için soruyorum

Ben de dürüstçe sormak ve düzgünce,onunda düzgün bir şekilde cevap vermesini istiyorum.Açıkçası herkes benim nasıl sabırlı olduğumu konuşuyor ,aslında haklılar da :) nasıl bekliyorum diye..Ama hep karşısına dikildim zaten,bir işe yaramaz bu şekilde diye düşünüyorum..Öyle birşey yoksa da arayı iyice germiş olmak istemiyorum..Küslüğü beklemek tabiki mantıksız ama ..bu arada sabırlı filan da değilim zaten :) Kendi kendimi yiyorum burda :35::1: gerçekten..eşim hemen sinirlenir evet..Cevabını düzgünce verse bile sormamı bile kafaya takabilir,sorun yapabilir...

Ben de dürüstçe sormak ve düzgünce,onunda düzgün bir şekilde cevap vermesini istiyorum.Açıkçası herkes benim nasıl sabırlı olduğumu konuşuyor ,aslında haklılar da :) nasıl bekliyorum diye..Ama hep karşısına dikildim zaten,bir işe yaramaz bu şekilde diye düşünüyorum..Öyle birşey yoksa da arayı iyice germiş olmak istemiyorum..Küslüğü beklemek tabiki mantıksız ama ..bu arada sabırlı filan da değilim zaten :) Kendi kendimi yiyorum burda :35::1: gerçekten..eşim hemen sinirlenir evet..Cevabını düzgünce verse bile sormamı bile kafaya takabilir,sorun yapabilir...

ozaman ben şimdilik bekle diyebilirim.telefon değilde farklı bi durumda ben hemen sormuştum suçlu ben çıktım sonunda:52:
sabrın karşılığını alıyo insan her zaman.
ben şöyle yapıyorum işede yaradı aslında.kavga esnasında bırakıyrum istediğini sölesin istediğini yapsın.ben ona mantıklı ve sakince cevaplar veriyorum en ufak kızgınlık göstermeden.kendini tutmadan durmak çok zor ama çatlıyorum.ama sonunda intikamımı aldığım için duruyorum:32:
daha sonrada aramız iyi olduğu zamanlarda gülüp eğlenirken birden lafımı yapıştırıyorum kavga konusuyla ilgili.
sabırlıyım demişsin.sana tavsiyem içindekileri söylemek için doğru zamanı bekle:31:

Sizin içinizde de büyümemiş,sevimli bi kız çocugu var :)Siz kaç yaşındasınız?Bence hayatı kendinize de eşinizede zindan etmeyin... Her eş birbirini tamamlar...O inatçı bi çocuksa sizde güzellikle dize getirin onu.Herşey kötülükle olmazki.Güzel bişeyler yapın konuşunve ne kadar üzüldüğünüzü anlatın.Madem egosu o kadar yüksek.Evin erkeği oldugunu ve size karşı sorumlulukları oldugunu söyleyin.
Çok teşekkür ederim,güzel düşünceleriniz için :) ayrıca da bu konuyu bu sabah burada açtığım için iyiki yapmışım diyorum..Çünkü günlük hayat içinde yeri geliyor insan çözümsüz çaresiz kalabiliyor,arkadaşları ailesi bile belki anlatsak bu kadar anlamayabiliyor.Burda tanımadığımız binlerce insan içinden anlayabilen ya da aynı hissedebilen birileri çıkıyor ve çok daha fazla yardımcı oluyor..çünkü çıkar da yok,beklenti de...yazmak ve gerçekten yardım etmek isteyen yazıyor.çok teşekkür ederim size ve herkese.ayrıca şu da çok önemli,ukalalık gibi algılanmasın ama tam da açtığım başlıktaki gibi çok mantıklı,akıllı öğütler verildi.çok teşekkür ederim...

Ben 33 yaşındayım ama ruhum da ,görüntüm de 26-27 gibi. :) öyle diyorlar hep..Ama dediğim gibi 33 yaşındayım..siz de çok olumlu şeyler söylemişsiniz.Dediklerinizi zaman zaman denemiş olabilirim.Tabiki şimdi de denemeye değer.Zamanında belki de tek taraflı çok çabaladığımı düşünüp vazgeçmiş,sabredememiş olabilirim..Biraz düzeldiğimiz zaman deneyebilirim tabiki,her zaman için olumlu düşünen ben yine yapabilirim sorun değil :) Nerde tıkanıyoruz onu bile tam çözemiyorum aslında.böyle yaparsam herşey düzelir mi acaba :44:

Ben olsam once tel. Ev dısında guvenılır bırıne verırdım
sonra da sorardım bu tel. ıle ılgılı konusurdum.
Dogruyu soyler yada yalan orasını bılemeyız
sonra tel.ın kodunu ogrenırdım
pını vermemekte ısrar ederse zaten bır seyler var demektır.
Tel.de gorduklerıne göre hayaına bır yon verırsın
ben er zaman uzun suren flortlerın evlılıkte basarısız olduklarını dusunuyorum

Eşinizin işi ne yazık ki gece hayatı,alkol kadınlar vs şeklindedir büyük ihtimalle.bence siz işe;eşinize başka bir iş bulmasını sağlayın,eğlence merkezlerinde çalıştığı sürece iyi,düzenli bir yaşamınız olmaz.eşiniz sizden habersiz başka bir sime sahip olması hayra alamet değil sanki,altından bir kadın çıkabilir.bir de eşiniz bu kadar inatçı olabiliyorsa sizi yeterince sevmiyor olabilir diye düşündüm.bence eşinizle küs kalmayı bırakıp,karşınıza alıp işiyle ve telefonla ilgili konuşmalısınız ama sakince...

Al senin eşini vur benim eşime! aynı aynı. ben de senin çektiklerini çekiyorum.İnternetten de çok okudum evet egosu yüksek! Eminim eşin yengeç burcudur da:)
Ben de 1buçuk yıllık evliyim. bizim de 2 iyi 3 kötü geçiyor günler.
çoğu zman hep düşünüdm ben mi salağım idare etmesini bilemiyorum. başka bir kadınla idare edebilir mi diye inan çok düşündüm hatayı kendimde aradım çoğunlukla kadın olamadım evlilik olgunluğuna ulaşamadım idare etmeyi bilmiyorum diye.
normal hayatta anlaşamadığım hiç kimse yk beni sevmeyen sevmediğim insanlar bile yok okadar pozitif ve iyi niyetliyimdr.
sanırım sen de benim gbisin. çabuk yumuşayan birisin. mutlu olalım huzurlu olalım diye hep alttan almışşın.
Ben de heep öyle yaptım o haksız olduğunda bile(haklı olmak için elinden geleni yapar bni bıktırır laflarıyla) tmm bn haksızım özr dilerim dedm. yeter ki huzur olsun amaan unutup gidelim dedim. ama sen de ben de hata etmişiz.Alıştırmışız.
artık ben alttan almıyorum ne olursa olsun.Burada kural alttan almazken saygısız ve kırıcı olmamaktır. yoksa haksız duruma düşüyorsun.
Kırıldın mı tavır alacaksın soğuk davranacksın. soğumuş gbi olacaksın.
Ama bunu başbaşayken yap ailesnin yanında hele kendi ailenn yanında küs durma.
Önceleri üzülürdüm rahatsız olurdm niye küsüz diye şimdi okdr takmıyorum kafaya.
kaybedecek neyim var diyorum.

amaan diyorum sonu ne olursa olsun eğer çok üzülüyorsa o gelsin barışsın. vay efendim bu durumda ayrılmak isterse; barışmadım alttan almadım diye benden ayrılmayı düşünen insandan ayrıldığıma üzülmem bile.
mesela yine küsüz.
ihtiyaçtan ihtiyaca konuşuyorum. hiç birşey sormuyorum. yemeğini çayını veriyorum geçiyorum odama kitap okuyorum internete giriyorum. tv odasında birlkte otrsak da hiç birşeklde takmıyorum onu varmış yokmuş diye. kendime ait bir alan yarattım
3 gece tv odasında yattı. dün gece geldi yatağa. malum özlemiş ama bşka şeyi.
ölü gbi yattım yanında ama reddetmedim de. çnkü ruhuma hitap etmedi. zoruma gitti ama olsun oda görecek gününü.
çok uzun oldu daha çok yazacak konu var da konunu bölmiyim. seninle aynı durumda olduğum için yaşadıklarmı yazayım blki yardmcı olur dedim.

Back