• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil zeki arkadaşların aklına ihtiyacım var!!!

Canım zaten küs takılıyor ya,anlar belki benim yaptığımı.Öyle yapamam ki..kaybetmiş olsa diyelim, hattı da kaybetmiş olacak ki,bence tamamen yeni bir hat da alabilir böyle bir durumda.Önemli olan bunu sorduğumda ne diyecek.benim dese hat pin istiyor açması lazım,başkasının diyebilir babasının filan..Ama kendinde niye duruyor onu anlamdım hadi öyle olsa diyelim..Bu arada hat sahibi olmadığın sürece kimse puk filan vermez....Üzerinde yazan sayılar da karışık sayılar oluyor..numarasını yazmıyor telefonun..Aama bir akıllılık ettim üzerinde yazan seri no gibi birşeyleri aldım sim kartın..Yarın bigün babamın filan derse ya da ne bileyim anlayabilmek için.bu ne ya valla böyle bişey çıkarsa evden yollarım direk..:14:

karamsara bağlama direk yaaa:14:
öyle bişy olsa gizli gizli yapsa neden cebinde bıraksın senin bulabiliceni bilmiyomu sanki :41:
benim hatta numaram yazıyo..
hat hangi gsm bilmem amagsm in bilinmeyen numaralrından ara adı soy adıyla numara vericeklermi belki verirler.. :14:

karamsara bağlama direk yaaa:14:
öyle bişy olsa gizli gizli yapsa neden cebinde bıraksın senin bulabiliceni bilmiyomu sanki :41:
benim hatta numaram yazıyo..
hat hangi gsm bilmem amagsm in bilinmeyen numaralrından ara adı soy adıyla numara vericeklermi belki verirler.. :14:
Onu da yaptım canım,sadece benim de bildiğim numarayı veriyolar..bu arada o kartta yazan numaraların hepsini alsaydım keşke,aceleyle bir kısmını alabildim..
Bu arada onun bir iş arkadaşı var solist bayan,iyi bir kız.Onu aradım bizimle ilgili onunla da konuşmuş.Kız beni konuşmaya çağırdı,gel hem dertleşelim,hem de ben ona akıl verdim.yanlış davranıyor sana karşı dedi.Birazdan onunla buluşmaya gidecem...yazarım tabi bi gelişme olursa..Kızlar çok sağolun ,ben şimdilik çıkayım..daha sonra da beni yanlız bırakmayın lütfen...:50:

Bu yüzden buraya yazıp da paylaşmak istemiştim..Teşekkür ederim cevabın için Meltem.Çünkü insan bazen durumun içinden bişeyleri göremiyor,birşeyleri kaçırıyor..O kadar düşünmeme ve akıllı bir insan olmama rağmen..
Çok iyi anlamışsın beni de durumu da..Aynen dediğin gibi,yıllar bir iyi bir kötü geçti ve genelde ben daha çok emek verdim bu ilişki için..yıllar geçerken arada düzeldiği için olayın bütününü görmek zor oluyor tabi..
Aladatıyor olduğunda ne yapacağımı somuşsun,haklısın tabi..Bunu çok düşünüyorum..Kesin bir şekilde ortaya çıkması çok önemli benim için ben şüpheyle yaşayamam çünkü.Ama zaten aramız bozuk diye,ya da herhengi bir sebeple böyle birşey yapıyorsa klasik olmasın ama gerçekten bitirmiş demektir.Bitmese bile şimdi,ister istemez yakında biter diye düşünüyorum..Bir de aldatmasından çok arkamdam gizlice iş çevirmesi daha pis bir hareket bence.Ayrılsın yani bu kadar başka birine koşacak kadar acelesi varsa,ya da daha mutluysa.İnan ki gerçek düşüncem bunlar...

Evet canım mesela ben eşimi aldatmaktan korkarım neden biliyor musun beni yakalayacak ayrılacak diye değil kendi aşkımın bitmesinden verdiğim emeğin saygısından. Aldatmak basit bir şey önemli olan sevgiyi daima ayakta tutabilmek. Ayrıca iki insan evlenmişse hayatı keşfetmeye çalışmalı sonuna kadar eğlenmeli ve neşelenmeli.

Onu da yaptım canım,sadece benim de bildiğim numarayı veriyolar..bu arada o kartta yazan numaraların hepsini alsaydım keşke,aceleyle bir kısmını alabildim..
Bu arada onun bir iş arkadaşı var solist bayan,iyi bir kız.Onu aradım bizimle ilgili onunla da konuşmuş.Kız beni konuşmaya çağırdı,gel hem dertleşelim,hem de ben ona akıl verdim.yanlış davranıyor sana karşı dedi.Birazdan onunla buluşmaya gidecem...yazarım tabi bi gelişme olursa..Kızlar çok sağolun ,ben şimdilik çıkayım..daha sonra da beni yanlız bırakmayın lütfen...:50:

mutlu haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun :34:

Adam gece hayatinda calisiyor, senlede 10 gündür konusmuyor ayni evde, bence coktan bulmustur en azindan mesajlasacak bir kadin yada kiz. Belki ileri gitmiyordur tabii, ama sen simdi ona küstünya, kendince "Ben kala kala bunun kaprislerinemi kaldim, nekadar süper bir erkek oldugumu baskalarindan duyayim" diye flört ediyordur.
Zaten icinde bir süphe varsa, hep dogru cikar.

Senin yerinde olsam iki sey düsünürdüm:

1. Tamam küs geziyoruz, konusmuyoruz evin icinde ama cebinde sim kartli telefonu buldugu anda esimin karsisina dikilirdim ver bakalim pin numerani bu neyin nesi. Sen hala benim nikahli kocamsin, ne haltlar ceviriyorsun diye.
Zaten birsey yoksa acar telefonu gösterir, sevinir hatta simarir hesap soruyor diye barismis oluruz.
Yok gercekten birseyler ceviriyorsa "Sen bana güvenmiyormusun, acmiyacagim, vs" diye zirvalar, hatta kendi kendine sinirlenip karti kirar, hic arkada iz birakmamak icin.
Öyle veya böyle onun beni (hala aldatmadiysa) aldatmasini engellemis olurum belkide, akli basina gelir.

2. Telefonu aldigim gibi bir yere gömerim ve deli divane cep telefonu ararsa benden hesap sorarsa bilmiyorum hic görmedim, ilgilenmiyorum senle olan seylerle, küsüm sana 10 gündür fark etmediysen diyip üste cikmaya calisirim.
Nasil olsa benim aldigimdan süphelenir ve ayagini ona göre denk alir.

Ve tabii esinin hep hakli olmak istemesi cok kötü, ama 8,5 sene gecirmisin onla ve adam gercekten alismis buna, belkide hatta sen onu hep öyle alttan aldigin icin senle evlendi, düsünsene?
Baska türlü olsaydin istemezdi belki senide.

Ama is isten gecmis artik bundan sonrakine bakacaksin. Acikcasi benimde esim hep öyle, bazen zamaninda gelir isten, bazen arkadaslarla oturuyum der, daha bir yere gidiyoruz, sen yemegini ye ben burda yiyecegim vs.
Sende öyle bir ortamda calissan, sende ister istemez ayni durumlari yasacaksin ve ortamlarda bulunacaksin.
Buna surat asmak bosuna bence. Kavga kiyamet tartis ama cok uzun süren (üc dört günden fazla süren) küskünlük sadece arayi sogutur ve mesafe yapar.

Son düzenleme:
Bırakın evlilikleri, flörtlerde veya gündelik erkek-kadın kadın-kadın erkek-erkek arası ilişkilerde dahi 'küs olma' durumunu anlamlandıramıyorum ben.

Biri seninle aynı frekansta değildir, ters giden birşeyler olur bunu anlar ve iletişimini kesersin.

İletişimini kesemeyeceğin bir yakınlık varsa akraba, iş arkadaşı vs. iletişimini en asgari düzeye indirirsin.

Fakat eş söz konusu ise, iletişimini kesemeyeceğine, en asgari düzeye de indirgeyemeyeceğine göre "küsmek" niye?
Neye yarar?Neyi çözer?Neyi ifade eder ve getirisi nedir?Anlayamam asla.

Telefonu alıp eşinize o hat neyin nesidir diye danışmak için neyi bekliyorsunuz?
Küslüğün bitmesini, öyle mi?

Küsme eylemi meyva vermeyi kesen ağaçlar, çiçek açmayan bitkiler, alındıktan sonra çıkmayan kaşlar için kullanılır.

İnsanlar için ilköğretimde kalmalıdır.

canım seni çok iyi anlayabiliyorum yazdıklarını görünce aha benim evliliğimi anlatıyor dedim bende 7 yıllık bir flört üzerine 3 yıllık bir evliliğin içindeyim.benim eşimde seninki gibi inatçının tekidir küstümü tam küser yoktan sebeplerle 3 hafta küs kalmışlığımız vardır.adım atarım barışmak için duvara toslamış olurum adım atmam sanki ben yokmuşum gibi davranır en sonunda benimde şalterler atar laf kavgasına başlarız konuşmak ne mümkün cevaplar evet hayır normal böyle ii şeklinde tek kelimelik cümleler birde ne kadar anlatırsan anlat o haklıdır hep. hayatta ben haksızım demez malesef bende senin gibi sudan sebepler yüzünden ayrılmayı göze alamıyorum çünkü ciddi bir konu üzerine şimdiye kadar kavga ettiğimizi hatırlamıyorum. benim eşimde iş sebebiyle eve geç geliyor buda beni deli ediyor bende normal evliliklerde oldugu gibi akşam eşim eve erken gelsin karşılıklı yemek yiyip televizyon karşısında uyuklamak istiyorum hatta böyle evlilikleri olan bayanları görünce kıskanıyorum ama asla eşim beni aldatıyor mu acaba diye bir soru takılmadı bu zamana kadar aklıma eger aklıma böyle bir şüphe düşmüş olsaydı kesinlikle ayrılırdım çünkü benim yapıma göre ters bir durum bu saplantıyla devam edemezdim ama sana kesinlikle terk etmelisin demiyorum diyememde ama sana tavsiyem küs veya degil hiç farketmez eve geldiği anda ilk fırsatta eline telefonu alıp lafı dolandırmadan karşısına çıkman vede sorman bakalım ne diyecek belki mantıklı bir açıklaması vardır vede sen düşündüklerin için pişman olacaksındır ben seni aldattıgını düşünmüyorum açıkcası o sen tanıdın tanıyalı zaten o ortamın içindeydi evet çevresinde çok hatun vardır ama o seni tercih etti bunuda unutma eger yaptıgı açıklama mantıgına uymuyorsa düşün taşın derim çünkü bence evlilikte karşındaki insana güven herşeyin başlında gelir

Son düzenleme:
Evli değilim ama sevgilim aynı anlattığın huyda, evlenmeye cesaretim yok bu yüzden

Ne yapsan anlamıyorlar, huysuz adam çok zor, bu yüzden hızla sona doğru ilerliyoruz

Sen evlenmişsin, telefon konusunda barışmayı beklemene gerek yok, dikil karşısına sor

Ancak huyu konusunda inan yapılacak bir şey yok, adamın kişiliği neyse o. Benim yapım çok sabırlıdır, tahammülüm yüksektir anlayışlı olmaya çalışırım hep ama adam beni bile çileden çıkardı. Can çıkar huy çıkmaz dedikleri bu sanırım. Allah yardımcımız olsun

ben o telefonu karıştırmadan rahat edemezdim! o telefonu al 3 kere pin kodunu yanlış falan yaz bloke et daha sonra telefoncuya git benim sim kartım bloke oldu diye açtır sonrada karıştır ben aynen böyle yapardım :) hesap sorarsada niye karıştırdın falan diye sende sen benden gizli gizli telefon kullanırken iyiydi dersin :)

Bu hikayenin sonu pek hayra alamet cikacak gibi degil malesef :(

Bir seyler yapiyor diyemeyiz
yalniz sizin sabriniza hayran kaldim
Kus de olsak telefonu alir sorardim
Daha ne kadar beklemeyi dusunuyorsunuz?

Ayrica gece calismasi bir yana, isi bitince eve gelmemesi , evde onu bekleyen bir esi oldugunu dusunmemesi bile basli basina bir sebep ...

Simdi yapman gereken esine o telefonu sormak
ve bir daha esin kustugunde umarsamamak ,
her sey normalmis gibi davranmak

O kustugunde sen de ona trip yapip kusuyorsan, olay uzar
Umursamazsan bir sure sonra vazgecer ...

Davranisi pekistirmeyip gormezden geleceksin ...

Son düzenleme:
ben o telefonu karıştırmadan rahat edemezdim! o telefonu al 3 kere pin kodunu yanlış falan yaz bloke et daha sonra telefoncuya git benim sim kartım bloke oldu diye açtır sonrada karıştır ben aynen böyle yapardım :) hesap sorarsada niye karıştırdın falan diye sende sen benden gizli gizli telefon kullanırken iyiydi dersin :)

ben de bunu söyleyecektim konusahibine ama sim kartın telefon numarasını bilmiyor ki. gsm operatörleri de başkasına bilgi vermiyor .hat sahibine bilgi veriyor.

ama yine de bi telefoncuya gidip ya kardeşim böyle böyle nolur bana yardımcı olun. şüpheleniyorum desen zaten Türk milleti meraklıdır. adam da sırf merakından bile yardım eder valla.

keşke kendi sim kartını taksaydın. en azından telefonda kayıtlı olan numaraları msjları filan görürdün. akşam bi dene bence. (telefonda güvenlik şifresi yoksa tabi) haa tabi ben senin yerin olsam telefonu da simi de salıp sabah erkenden evden çıkar bi telefoncuya gider parası da neyse verir ve ıncık cıncık öğrenirdim.

bir erkeğin gece geç saatlere kadar dışarda olması sinir bozucu buna kızmakta haklısın ama kocan hemen küsüyormuş inatçıymış böyle bir erkeğe laf anlatmak zordur.sende küsme herşey normalmiş gibi davran biraz umursamaz ol bakalım eşin ne tepki verecek:44:ayrıca teli mutlka eşine sor gözardı edilecek bi durum değil

ben o sim kart kısmına takıldım. bir telefoncuya götürsen sim kodunu kırıyorlar sanırım. yani eğer çok şüphelendiysen ve içinde kötü bir his varsa en güzeli yüzleşmek. bilemedim:26:

Evet sanat dallarıyla ilgilenen pek çok kişide oldugu gibi senini eşininde egosunun yüksek olması normal geldi bana.Onlar sahneye çıktıgında tüm gözler üstlerinde ve hayranlıkla bakan insanlar var etrafında.Canım siz o kadar uzun süre çıkıp sonrada evlendiğinize göre aranızda güçlü bir bağ olmalı.Bi erkek karşısındaki kadını istemiyosa yanında,hayatında 7 yıl çıkıpda evlenmez.Bence eşini al karşına konuş.Bu uzaklıklar evliliklerde hayır getirmez.Sim kartı mevzusuna gelince sor ama kavga haline getirme.Her insanın bi olur tarafı vardır ve sende eşininin huyunu biliyosundur.Evliliğini bitirmek niyetinde olmadıgına göre konuşmayı dene...Kendinden ve yuvandan uzaklaştırma adamı.Erkeklerin kafası çabuk karışır unutma.Fevride davranma...İnşallah iyi haberlerini alırız,mutlu olursunuz.

Evet canım mesela ben eşimi aldatmaktan korkarım neden biliyor musun beni yakalayacak ayrılacak diye değil kendi aşkımın bitmesinden verdiğim emeğin saygısından. Aldatmak basit bir şey önemli olan sevgiyi daima ayakta tutabilmek. Ayrıca iki insan evlenmişse hayatı keşfetmeye çalışmalı sonuna kadar eğlenmeli ve neşelenmeli.

Aynen tabiki,ben de eşimle paylaşım ve yaşam açısından dediğin gibi bir hayat düşlüyorum.Ama o kadar çok büyümemiş erkek var ki,eğer siz olgun birine rastladıysanız ya da olgunlaştıysa ne mutlu.benim eşimin hala çok çocukça hareketleri var..Ayrıca da aldatma konusunda katılıyorum,sevgim bitse bile ben kendime saygımdan arkadan iş çeviremem...

mutlu haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun :34:
Tşk ederim canım,bu arada arkadaşla görüştüm...Dagha fazla ayrıntı biliyor sanıyordum ama o da eşimi yıllardır tanıyan birisi ve genel sorunları biliyor.İnat ve gurur yaptığını filan.o konularda çok akıl vermiş,kızıyormuş eşime.Bu kız,bizden biraz daha olgun,yani biz de küçük değiliz ama (bu arada 30 unu geçmiş 2 insanız :) ) benim de birçok konuda haklı olabileceğimi ben yokken de düşünüyormuş.Yani eşim hep kendini haklı anlatıyormuş.Benimle konuşmayı düşünüyormuş zaten...Eşim tartıştıklarımızda bile benim çok farklı ve doğru,yani dürüst bir insan olduğumu filan anlatıyormuş.Çevredeki ilişkiler özellikle onların ortamlarında gözönünde olunca...Ya işte valla bir çözüm yok şimdilik ama,bu inat ve gurur olduğu sürece benim işim çok zor..

benim esim de yapiyor aynisini :50::50::50: burcu balik, senin esinin burcu nedir?? ben artik bundan kaynaklaniyor diyorum :44: ynai benim tek cözümüm pispislamak oldu, hep alttan almak, hakli olduguma emin de olsam, sirf huzursuzluk cikmasin diye susmak vs... ama simdiler de sesim cikiyor cünkü artik ben katlanamiyorum.. bu sefer de daha ters tepki vermeye basladi, cünkü alismadigi sekilde davraniyorum :50: annesiyle felan konusup biraz kendisini toplamasini söylesin diye rica etcektim, baska bi arkadasim tavsiye etmisti bana da, ama benim kaynanama bulasmaktansa böyle devam etmeyi tercih ederim.. peki snein böyle bi sansin var mi???

Adam gece hayatinda calisiyor, senlede 10 gündür konusmuyor ayni evde, bence coktan bulmustur en azindan mesajlasacak bir kadin yada kiz. Belki ileri gitmiyordur tabii, ama sen simdi ona küstünya, kendince "Ben kala kala bunun kaprislerinemi kaldim, nekadar süper bir erkek oldugumu baskalarindan duyayim" diye flört ediyordur.
Zaten icinde bir süphe varsa, hep dogru cikar.

Senin yerinde olsam iki sey düsünürdüm:

1. Tamam küs geziyoruz, konusmuyoruz evin icinde ama cebinde sim kartli telefonu buldugu anda esimin karsisina dikilirdim ver bakalim pin numerani bu neyin nesi. Sen hala benim nikahli kocamsin, ne haltlar ceviriyorsun diye.
Zaten birsey yoksa acar telefonu gösterir, sevinir hatta simarir hesap soruyor diye barismis oluruz.
Yok gercekten birseyler ceviriyorsa "Sen bana güvenmiyormusun, acmiyacagim, vs" diye zirvalar, hatta kendi kendine sinirlenip karti kirar, hic arkada iz birakmamak icin.
Öyle veya böyle onun beni (hala aldatmadiysa) aldatmasini engellemis olurum belkide, akli basina gelir.

2. Telefonu aldigim gibi bir yere gömerim ve deli divane cep telefonu ararsa benden hesap sorarsa bilmiyorum hic görmedim, ilgilenmiyorum senle olan seylerle, küsüm sana 10 gündür fark etmediysen diyip üste cikmaya calisirim.
Nasil olsa benim aldigimdan süphelenir ve ayagini ona göre denk alir.

Ve tabii esinin hep hakli olmak istemesi cok kötü, ama 8,5 sene gecirmisin onla ve adam gercekten alismis buna, belkide hatta sen onu hep öyle alttan aldigin icin senle evlendi, düsünsene?
Baska türlü olsaydin istemezdi belki senide.

Ama is isten gecmis artik bundan sonrakine bakacaksin. Acikcasi benimde esim hep öyle, bazen zamaninda gelir isten, bazen arkadaslarla oturuyum der, daha bir yere gidiyoruz, sen yemegini ye ben burda yiyecegim vs.
Sende öyle bir ortamda calissan, sende ister istemez ayni durumlari yasacaksin ve ortamlarda bulunacaksin.
Buna surat asmak bosuna bence. Kavga kiyamet tartis ama cok uzun süren (üc dört günden fazla süren) küskünlük sadece arayi sogutur ve mesafe yapar.
Canım içimde aldatmayla ilgili birşey yoktu.Sana anlatayım ben ..Bizim küslüğümüz ve eşimin hep ben haklıyımları problem ama bu telefon olayını küs olduğum için soramıyorum....o yüzden merakta kaldım ,ben de bilmiyorum herşey olabilir...

1. nolu yorumunda kesinlikle haklısın :) Ben de katılıyorum ama son tartışmamızda biraz olayı abarttığımız için ben haklıyım filan,bu sefer ben de alttan almadım,şimdi küsken afedersin paronayak gibi bu telefon ne diyip iyice küçülmek istemedim..Ama yine de burda kalmıycak canım tel mevzusu..Pin kartın seri nosu var kandıramaz yanii,benimkiydi şuydu buydu diye!
2. nolu yorumuna katılmıyorum,alırsam benden habersiz iptal filan bişey yapmasına fırsat vermiş olurum..çünkü uyandırmış olucam..

Eevet belki de başka türlü olmuyordu diyorum ya,alttan almasam basit şeylerde bile küsüyordu..Yani ya bitecekti dediğin gibi,yya da belki de o düzelecekti,yani taviz vermeyecektim artık..bu doğru,ama bundan sonraki hayatım için geçerli artık bu yapmam gerekenler..Çok teşekkür ederim..inanın arkadaşlar,aldatılmış bile olsam,ayrılmam barışamam önemli değil,onurumu gururumu ayaklar altına almadan hayatıma devam etmek benim için nefes almak demek olur.aldatılmak değil, arkamdan böyle bir iş çevirecek biriyle olmuş olmam daha beter geliyor bana...

Son söylediklerinde de haklısın.ben zaten hiç oturmasın demiyorum,ama geç geleceği durumlarda da benim merak etmemi filan çok büyütüyor.Birçok bayan bırak bu durumlara tahammül etmeyi,sen nasıl dayanıyorsun diye beni takdir ediyorlar..

İnanın ayrılayım,aman şöyle yaparım böyle yaparım filan artistlik yapmama gerek yok.yani istemem tabi ayrılmak evlilik kolay bişey değil.Kaç senemiz geçti.Ama bakalım durumlara göre davranmam lazım..

Çok teşekkür ederim beni anlayıp zaman ayırdığın için..:42:

telefoncuya gıtse numara sorarlar konu sahıbı numarayı bılmıyor kı

Tşk ederim canım,bu arada arkadaşla görüştüm...Dagha fazla ayrıntı biliyor sanıyordum ama o da eşimi yıllardır tanıyan birisi ve genel sorunları biliyor.İnat ve gurur yaptığını filan.o konularda çok akıl vermiş,kızıyormuş eşime.Bu kız,bizden biraz daha olgun,yani biz de küçük değiliz ama (bu arada 30 unu geçmiş 2 insanız :) ) benim de birçok konuda haklı olabileceğimi ben yokken de düşünüyormuş.Yani eşim hep kendini haklı anlatıyormuş.Benimle konuşmayı düşünüyormuş zaten...Eşim tartıştıklarımızda bile benim çok farklı ve doğru,yani dürüst bir insan olduğumu filan anlatıyormuş.Çevredeki ilişkiler özellikle onların ortamlarında gözönünde olunca...Ya işte valla bir çözüm yok şimdilik ama,bu inat ve gurur olduğu sürece benim işim çok zor..

Her tartışmanızı, kavganızı, küslüğünüzü neden başka birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor?

Ben bu kısma çok takılırdım gerçekten...

Hadi bunu genelde kadınlar yapar, ama bir erkegin yapması özel hayatı ifşa etmesi demek...

Son düzenleme:
Bırakın evlilikleri, flörtlerde veya gündelik erkek-kadın kadın-kadın erkek-erkek arası ilişkilerde dahi 'küs olma' durumunu anlamlandıramıyorum ben.

Biri seninle aynı frekansta değildir, ters giden birşeyler olur bunu anlar ve iletişimini kesersin.

İletişimini kesemeyeceğin bir yakınlık varsa akraba, iş arkadaşı vs. iletişimini en asgari düzeye indirirsin.

Fakat eş söz konusu ise, iletişimini kesemeyeceğine, en asgari düzeye de indirgeyemeyeceğine göre "küsmek" niye?
Neye yarar?Neyi çözer?Neyi ifade eder ve getirisi nedir?Anlayamam asla.

Telefonu alıp eşinize o hat neyin nesidir diye danışmak için neyi bekliyorsunuz?
Küslüğün bitmesini, öyle mi?

Küsme eylemi meyva vermeyi kesen ağaçlar, çiçek açmayan bitkiler, alındıktan sonra çıkmayan kaşlar için kullanılır.

İnsanlar için ilköğretimde kalmalıdır.

Ben de aynen senin gibi düşünüyordum canım.şimdi diyeceksin nasıl oluyor böyle veya sen böyle değilsen nasıl tahammül ediyorsun diye..
Yani bana göre de çok yanlış ama benim tek suçum böyle biriyle birlikteyim,yani küsme gibi bir davranışı var ve ben küsüyor diye ayrılmadım..yani çok saçma oluyor farkındayım ama çok konuştum,çok şeyler yaşadık,o kadar sorunun içinde biraz da arada kaynadı diyebilirim...ya aslında burda eminim benim yaşadığıma benzer şeyleri yaşayan insanlar anlıyorlardır,yanlış anlama,anlatabilmrk için söylüyorum..Böyle küsen,ben haklıyım diyen,ve sizi çaresiz bırakan insanlar var..daha da fazla erkekler var bence.benim eşim de onlarda birisi..benim hatam o küstükçe ya da ben haklıyım yaptıkça,hani olgun düşünen ya da düzgün düşünen biriyseniz bilirsiniz..Şöyle düşünürsünüz:"ya o çocukluuk yapıyor,ben olgun olayım" ya da "bunda ne varki bu kadar büyütecek hallederiz yaa" ben hep böyle biri oldum..aslında suç onda değil bende..Evet bana göre çok yanlış birşey küsmek,heleki benim için sevdiğim insana küsmek çok gereksiz birşey..İşte bu konuda da sizin gibi düşündüğüm için alttan alıyor konumuna düştüm.Hep ben ne varki dedim,gel uzatmayalım dedim,olgunluk yaparken bir de baktım ki o hep kendini haklı görmeye başlamış...Konu bundan ibaret canım arkadaşım..:42:

Back