- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Başka yerde rahat olamıyor insan zaten duyulur vs sıkıntılı.Adet öncesi normal testlerden bende yaptım negatif çıktı 2 gün gecikince erken gebelik testi aldım pozitif çıktı. 5 gün çok erken bence adet gecikmesini bekleyin ondan sonra test yapınŞöyle kayınvalidemlerdeydik 13-17 arası yumurtlama günümdü çok rahat edemediğimiz için sadece 13ü ve 17 sinde yapabildik 17si Yüksek hamile kalma yazıyordu. Yani bu iki günde müsait olabildik sadece. Göğüste hep adet döneminde hassasiyet olurdu şuan yok. Akıntıda normal beyaz bi akıntı geldi. Benim çok adet ağrım olmazdı zateb adet olacakmışsın gibi bi ağrı ama batma gibi değil sancı gibi
Son kürtajımdan sonra çok düzensizleştiğim için tam olarak hesaplayamıyorum artık. 4 günüm geçti bugün kan verdim 3.57 çıktı umudumYumurtlamadan kaç gun sonraydı silik çıktığında?
Lekelenme yerleşme olabilir anlamadığın ne canım?
Ağrılarım var lekelenmem var bekleyecem regl olmazsam bi doktora gözükecem hayırlısı olsun hakkımızdaBelki yükselir rakip et 2 günde bir, hemen umutsuzluğa düşme.
Eşim de üzdü tabiki kaynanam rahatsız ona bakma zorunda birakldim . Hamile kaldığımı duyunca eziyet göstermemeye başladı. Değerim bilinmesi için bu mu lazimdi. Bir yıldır evliyim geldiğimden beri kaynanama bakıyorumOzel değilse "üzüyorlardı" demişsin eşin miydi dışardan kişiler miydi?
Stres hamile kalmayi zorlaştırır derler sende bu geçerli olmadı sanırım?
Amin inşallah.. adet gibi başladı bir hafta önceden.. sol kasiklarda. Sinir de çok oldu . İştah hep açık benim zaten başka da belirti olmadı . Yani bence belirtiler ikisinde aynı hamilelik ve adet sadece kanama olmazsa test falan yapacaksın. Yoksa bilemiyordum.gogus zaten adette de şişiyorHayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş
Kasıklarda batmalar adete kaç gün varken başladı? Hangi tarafta?
Başka belirtiler neydi öğrenmeden?
Adet olmam gereken ilk gün geldi sadece akıntım bir kere geldi bi daha gelmedi geçen ay denedik olmadı bu ikinci ayımızdaBaşka yerde rahat olamıyor insan zaten duyulur vs sıkıntılı.
Beyaz akıntı adete kaç gün varken geldi, kac gün sürdü, yoğun muydu?
Ve kac aydir denemelerdeydiniz:)
Ha birde ishal olmuştum 2 gün boyuncaBaşka yerde rahat olamıyor insan zaten duyulur vs sıkıntılı.
Beyaz akıntı adete kaç gün varken geldi, kac gün sürdü, yoğun muydu?
Ve kac aydir denemelerdeydiniz:)
Haber ver sonucunu inş gönlüne göre olurSon kürtajımdan sonra çok düzensizleştiğim için tam olarak hesaplayamıyorum artık. 4 günüm geçti bugün kan verdim 3.57 çıktı umudum
Ağrılarım var lekelenmem var bekleyecem regl olmazsam bi doktora gözükecem hayırlısı olsun hakkımızda
Kızları yok mu? Yada başka çocukları?Eşim de üzdü tabiki kaynanam rahatsız ona bakma zorunda birakldim . Hamile kaldığımı duyunca eziyet göstermemeye başladı. Değerim bilinmesi için bu mu lazimdi. Bir yıldır evliyim geldiğimden beri kaynanama bakıyorum
Malesf lekelenmem yoğunlaştıHaber ver sonucunu inş gönlüne göre olur
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet hamileyim bugün test yaptımYarında kan vericem
Adet oncesi normal kaset testlerden mi yapmistini? Benim de 4 gun var adet tarihine erken gebelik testi yaptim da negatif ciktiAdet öncesi normal testlerden bende yaptım negatif çıktı 2 gün gecikince erken gebelik testi aldım pozitif çıktı. 5 gün çok erken bence adet gecikmesini bekleyin ondan sonra test yapınŞöyle kayınvalidemlerdeydik 13-17 arası yumurtlama günümdü çok rahat edemediğimiz için sadece 13ü ve 17 sinde yapabildik 17si Yüksek hamile kalma yazıyordu. Yani bu iki günde müsait olabildik sadece. Göğüste hep adet döneminde hassasiyet olurdu şuan yok. Akıntıda normal beyaz bi akıntı geldi. Benim çok adet ağrım olmazdı zateb adet olacakmışsın gibi bi ağrı ama batma gibi değil sancı gibi
Canim adetten sonra diger adet tarihine kadar her iki gunde bir mi oldu iliski acaba? Bir de hissettin mi hamile oldugunu yoksa bu sefer de degilim mi diyordunHa birde ishal olmuştum 2 gün boyunca
Değişiyor kişiye göre, kabızlık daha çok olan var:)Ha birde ishal olmuştum 2 gün boyunca
Üzülme hayırlısı olsun ins, önümüzde ki aya bekleriz.Malesf lekelenmem yoğunlaştı
Evet normal kaset testlerden adet gününüzü bekleyin bence ilk gün adet olmazsanız 2. Gün erken gebelik testi yapın ama insan çatlıyır gerçekten acaba tuttu mu diyeAdet oncesi normal kaset testlerden mi yapmistini? Benim de 4 gun var adet tarihine erken gebelik testi yaptim da negatif cikti
Yok hayır yumurtlama döneminde sadece 2 kere oldu. Aslında anladım gece bile acıkmaya başladım ve aşırı derecede canım domates istedi normalde çok sevmem domatesCanim adetten sonra diger adet tarihine kadar her iki gunde bir mi oldu iliski acaba? Bir de hissettin mi hamile oldugunu yoksa bu sefer de degilim mi diyordun
Aminnn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de kaset test yaparim heralde ya. Ya da direkt kan testi verebilirim. Erken gebelik testinden soguttular beni iyice cunkuEvet normal kaset testlerden adet gününüzü bekleyin bence ilk gün adet olmazsanız 2. Gün erken gebelik testi yapın ama insan çatlıyır gerçekten acaba tuttu mu diyeHayırlısı olsun inşallah tutmuştur dizinde
5 aydır deniyorum hamile kalamadım ama pcos var bende. Soğan kürünü yapacağım ilk kez adetim bitinceSe
N kaç aydır deniyorsun canım?
Ben yaptım akıntılar gelmişti, henüz sonuç alamadım.
Sabredin inşallah hayırlısıyla olur umutsuzluğa kapılmayınBen de kaset test yaparim heralde ya. Ya da direkt kan testi verebilirim. Erken gebelik testinden soguttular beni iyice cunku