• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten 14 gün önce hamilelik öğrenilir mi?

yaaaa ne kadar tatlısın 🩵
ben geçen ay 23 ünde olmuştum ama hep birkaç gün öne çekiyor bende, bir de ilk defa 5 gün sürdü…
neler olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok çünkü bu belirtilerim bedenimin bir oyunu mu yoksa gerçekten oldu mu?!?!???? bu ikilemden başım çatlıyor artık.
kör şeytan diyor ki yarın sabahtan git sağlık ocağına kan ver ya da test yap da rahatla.
ya herro ya merro yani, yeter gerçekten 😧
11 gün önceden belli olur mu ki bir de o var
Bence biraz daha sabret. Zaten hamilelik ve sonrası annelik çok sabır isteyen bir süreç. Bence şimdi biraz sabırlı davranıp kendini o günlere hazırlayabilirsin :KK19:

yumurtlama dönemimin geçtiğini düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik; öncesinde de sonrasında da gün aşırı değerlendirdik hem de… oldu mu olmadı mı bilemiyorum ki adetime 11 gün kaldı (bu günü saymazsak)

ve haklısın, kendi adıma konuşmam gerekirse kendimi çok çoookkkk dinliyorum ve bu süreçte bu çok yanlış, olacağı varsa da olmayacak he 🫤
Aslında erken öğrenmekte iyi birşey değil değer arttı mı artmadı mı stresi olacak. Eğer kimyasalsa farkedip üzülmesi var birde. Halbuki adeti beklesek herşey çok güzel olacak 😁 güldüğüme bakma bende senmgibiyim aşırı canım sıkkın kafaya takmamayı başaramadığıma sinirleniyorum

Bence biraz daha sabret. Zaten hamilelik ve sonrası annelik çok sabır isteyen bir süreç. Bence şimdi biraz sabırlı davranıp kendini o günlere hazırlayabilirsin :KK19:
daha ortada yokken sabrını sınıyor insanın ☺️ olduğunda ne yaparız artık allah bilir
o kadar haklısın ki…
son 10 gün daha sabır edeceğim artık ne edem

Aslında erken öğrenmekte iyi birşey değil değer arttı mı artmadı mı stresi olacak. Eğer kimyasalsa farkedip üzülmesi var birde. Halbuki adeti beklesek herşey çok güzel olacak 😁 güldüğüme bakma bende senmgibiyim aşırı canım sıkkın kafaya takmamayı başaramadığıma sinirleniyorum
aynen ayneeennn canım 😅 ama bugün iyi idare ettim ben bence, kendimi vücudumu çok dinlemedim falan.
sadece buraya girdikçe o moda girdim :)

Ben takvim uygulamasını falan sildim girip bakıp duruyorum iyi geldi silmek evde testimde yok bakalım kaç gün direneceğim😆
o uygulamalar yok mu zaten

ya bir de ben sabah kan vereceğim sağlık ocağı tarafında işlerim var zaten önünden geçeceğim

e önünden geçerken de vereyim diyorum, haftaya pazar adet günüm zaten

yani şu bir haftayı rahat geçiririm sonra da duruma göre hareket ederm

ama vermem lazım yoksa bu belirtileri yaşarken böyle strese girmek aklımı bozduracak bana

ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum ki

sağlık ocağına girip gebelik testi mi yaptırmak istiyorum demeliyim

peki ya sonuçları nasıl alırım? hemen çıkar mı? e nabıza düşer mi?

o uygulamalar yok mu zaten

ya bir de ben sabah kan vereceğim sağlık ocağı tarafında işlerim var zaten önünden geçeceğim

e önünden geçerken de vereyim diyorum, haftaya pazar adet günüm zaten

yani şu bir haftayı rahat geçiririm sonra da duruma göre hareket ederm

ama vermem lazım yoksa bu belirtileri yaşarken böyle strese girmek aklımı bozduracak bana

ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum ki

sağlık ocağına girip gebelik testi mi yaptırmak istiyorum demeliyim

peki ya sonuçları nasıl alırım? hemen çıkar mı? e nabıza düşer mi?
Ben ilk gebeliğimi adete iki gün kala aşırı düşük değerle öğrendim bence kan testi için falan çoook erken. Negatif çıkar çünkü

Back