- 26 Mart 2025
- 9
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi oslosderler
Merhabalar, öncelikle ben düzenli bir şekilde 26 günde bir adet olurum en son adet tarihim 19 şubat ve olmadan 1 hafta önce kesinllikle göğüslerim acır duygu iniş çıkışlarım olur. ben 4 mart da ilişki yaşadım korunmasız ve sonrasında hiç bir şekilde ilişki yaşamadım uygulama 21 Mart da regl diye gösteriyordu şubat ayı atlamasından kaynaklı, 18 marta kadar ben beyaz ve sulu akıntı yaşadım farklı belirtiler de yaşadım ama buna yormak istemiyorum. 19 ve 20 mart da biz iki gün boyunca ilişki yaşadık korunmasız regl olacak gibi de kasık ağrım vardı. ilk defa reglim gecikti gecikmesinin 2. günü ben test yaptım silik çizgi çıktı bekleyeyim belki olurum dedim malasef olmadım bu süre içersinde regl olacakmışım gibi ağrım devam etti. regl gecikmesinin 8. günü ben kan verdim ve 3.18 çıktı kan sonucum. ben 4 mart da ovülasyon zamanı hamile kalacağım diye beklerken reglimden 2 gün önce hamile kalmış olabilir miyim?bu yüzden beta 3.18 çıkmış olabilir mi benim rahmim de perde var cok kücük doktor bir problem olmayacagını söyledi ama bebek var ise bile bu yüzden tutunamamış olabilir mi? Kasıklarım şu an sanki acı biber yeriz de dilimiz yanar ya aynı o şekilde yanarak batıyor çok şaşkınım Bayram sonra tekrardan kan vereceğim eğer olmazsam büyük ablalarım, bacılarım yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum. Hayırlı Bayramlar dilerim şimdiden.