- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi onbirmayis
kaç aydır deniyorsun? Bu yollar çok bunaltıyor uzun sürmüşse maalesef.İnşallah yazarım canisi bekliyorum hala ama unut yok . Stresten sanki hersey ne belirtiye inanıyorum ne de hamile kalacağıma . Aşırı ağlıyorum bu ay . Ben niye böyle oldum bilmiyorum . Yorulmuşum galiba
Ya çok yorucu yıpratıcı bu beklemeler arkadaşım.Yani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteği
anim benim yollarımız kesişti yine, negatif di mi? Benimde bugün öyleydi.Tamamdir oyle yapayim eger gecikirse. Kaset test mi yapayim peki?
Soğan kürünü yapınca bakalım nasıl olacak umudum önce Allah sonra bitkisel şeyler.Ya çok yorucu yıpratıcı bu beklemeler arkadaşım.
Sen gene iyisin ben daha bir hafta kala başladım, bugün 5. günüm adete yine yaptim. O negatifi görmeden rahat edemiyorum, alışkanlık oldu, uyuz olmadam o tertemiz testte işlerim rast gitmiyor.
Adet olmak daha iyi negatifi görmekten.
Kasıklarımdan aşağıya doğru vuran bir sancıydı sanki her an adet olacakmışım gibiydi ama günüme 10 gün kala falan başladığı icin hissettim zaten hamile oldugumuRegl sancısı, rahimde alt kasıklarda kasılmalar sökülme hissi gibi mi, hani her an söküldü sökülecek gibi hissederiz ya, yoksa sıradan kasık ağrısı mıydı?
Benim yumurtlama doneminde başlamıştı ama normalde geçerdi hemen bu ay geçmedi günüme kadar devam etti sancısıYumurtlama olabilur mi? Benim o dönemde bazen böyle sancılarım olur.
Buda farklılık işte insan anlıyor değişiklik olunca.Benim yumurtlama doneminde başlamıştı ama normalde geçerdi hemen bu ay geçmedi günüme kadar devam etti sancısı
Burayi henüz okumadan az onceki mesajımda anlar farklılığı insan demişim:)Kasıklarımdan aşağıya doğru vuran bir sancıydı sanki her an adet olacakmışım gibiydi ama günüme 10 gün kala falan başladığı icin hissettim zaten hamile oldugumu
N kaç aydır deniyorsun canım?Soğan kürünü yapınca bakalım nasıl olacak umudum önce Allah sonra bitkisel şeyler.
Evet duzenli 28 gun dongumGeciktiği zamanlar kaset testte de çıkabilir. Erken gebelik testine inanmıyorum ben ama işte internetten almıştım ucuz olunca. O yüzden onu kullanıyorum. Bence kaset test ile erken gebelik testinin hassasiyetleri aynı. Sizin adetinizin geçip geçmemesi önemli. Adet döngünüz düzenli midir?
Evett erken gebelikte negatif ciktianim benim yollarımız kesişti yine, negatif di mi? Benimde bugün öyleydi.
Evet hamileyim bugün test yaptımVar mı hayırlı bi gelişme?
Hayırlı olsun çok sevindimEvet hamileyim bugün test yaptımYarında kan vericem
Önünüzdeki ay bekleriz ne yapalım, canımız sağ olsun.Evett erken gebelikte negatif cikti
Evet 13 Temmuz yumurtlama günümdü ve 17side yumurtlama tarihindeki ikisinide değerlendirmiştik. Batma olmadı adet olacakmışım gibi ağrım vardı özellikle çok iş yapınca ev temizliği gibi bel ağrımda olmuştu. Yumurta kırmıştım o çok kokmuştu.Hayırlı olsun çok sevindim
Adetine 10 gün kala kasıklarım ağrıyor demiştin yumurtlama mıydı?
Yumurtlaman kaçındaydı?
Belirtiler neydi? Batma oluyormuş o oldu mu?
13 ünde yunurtlama oldu birde 17 sinde mi oldu 4 gun arayla? Pik geçince tekrar pik oluyor mu?Evet 13 Temmuz yumurtlama günümdü ve 17side yumurtlama tarihindeki ikisinide değerlendirmiştik. Batma olmadı adet olacakmışım gibi ağrım vardı özellikle çok iş yapınca ev temizliği gibi bel ağrımda olmuştu. Yumurta kırmıştım o çok kokmuştu.
Aynen iste psikolojik de yapiyor bunye demek ki. Bat gununu beklicem yanilma oluyor dediler bilmiyorum gecikme olursa test yapicam artikÖnünüzdeki ay bekleriz ne yapalım, canımız sağ olsun.
Onca belirti nasıl boş çıkar garip ya.
Adet öncesi normal testlerden bende yaptım negatif çıktı 2 gün gecikince erken gebelik testi aldım pozitif çıktı. 5 gün çok erken bence adet gecikmesini bekleyin ondan sonra test yapın13 ünde yunurtlama oldu birde 17 sinde mi oldu 4 gun arayla? Pik geçince tekrar pik oluyor mu?
Akıntı, göğüs hassasiyeti olmadı di mi?
Benimde 5 gun var, test yaptım negatif.
Hani adet öncesi rahimde kasık altında kasılmalar olur ya, sökülecek birazdan hissederiz öyle, seninde oyle miydi adet olacak gibi ağrı derken?
Son kürtajımdan sonra çok düzensizleştiğim için tam olarak hesaplayamıyorum artık. 4 günüm geçti bugün kan verdim 3.57 çıktı umudum yok yaniYumurtlamadan kaç gun sonraydı silik çıktığında?
Lekelenme yerleşme olabilir anlamadığın ne canım?
Belki yükselir rakip et 2 günde bir, hemen umutsuzluğa düşme.Son kürtajımdan sonra çok düzensizleştiğim için tam olarak hesaplayamıyorum artık. 4 günüm geçti bugün kan verdim 3.57 çıktı umudum yok yani