- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.933
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Yani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteğiHanımlar bende ovulasyon testinde 22 Temmuz da pik gördüm. Gece tekrar yaptım t daha silik çıkmıştı çatlamaya başlamıştı sanırım. Yani yumurtlama gördüğüm günün akşamına çatlama oldu sanırım. 24 Temmuz tekrar yaptım yine yumurtlama gördüm 25 Temmuz da tamamen silinmişti artık. Bugünleri değerlendirdim. 29 Temmuz da yani tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar alt karnımda adet ağrısı gibi ağrım oldu bazen kramp şeklinde oldu ama aralıksız aksama kadar devam etti ve iki kere seffaf akıntıyla karışık pembe-kahve-cok açık kırmızı seklinde akıntım oldu. Devamı gelmedi. 6 saat arayla oldu bitti. Sizce ne olabilir bu yaşadığım? 5 Ağustos adet tarihim.
Tamamdir oyle yapayim eger gecikirse. Kaset test mi yapayim peki?Bana kalırsa ve diğer herkesin düşüncesi adet en az 2-3 gün geçince test yapmak. Ama biz dayanamayıp adetten önce bile yapıyoruz. Adet günü bile testte çıkmayan gebelikler oluyor ama en azından adet gününüzden önce yapmayın demek istedim
Amin inşaAllah hepimize. Günümün geçmesini sabırla bekleyeceğim.Üzüldüm İnanki.. kısmet değilmiş olsun rabbim biliyordur gününü. Canını sıkma ben demiştim test için hep erken oluyor. Benimki adet gününden üç gün sonra çıkmıştı. O yüzden her zaman günün geçince yap canım. Beklemedigin anda versin rabbim. Diğer ay bekleme yine yap yapacagini sabir... inşallah bir evlat nasib eylesin hepinize canım isteyen
Geciktiği zamanlar kaset testte de çıkabilir. Erken gebelik testine inanmıyorum ben ama işte internetten almıştım ucuz olunca. O yüzden onu kullanıyorum. Bence kaset test ile erken gebelik testinin hassasiyetleri aynı. Sizin adetinizin geçip geçmemesi önemli. Adet döngünüz düzenli midir?Tamamdir oyle yapayim eger gecikirse. Kaset test mi yapayim peki?
Benim 1 hafta kala oldu ya o yüzden kafam karıştı biraz, bekliyorum bakalım inşallah pozitifi görürüm. Nasip olsun hepimize en kısa zamanda inşallahYani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteği
Regl sancısı, rahimde alt kasıklarda kasılmalar sökülme hissi gibi mi, hani her an söküldü sökülecek gibi hissederiz ya, yoksa sıradan kasık ağrısı mıydı?Aynı regl sancısı gibiydi günün yakın olsaydı regl olcam derdim o derece
Sol kasık agridi genelde benimRegl sancısı, rahimde alt kasıklarda kasılmalar sökülme hissi gibi mi, hani her an söküldü sökülecek gibi hissederiz ya, yoksa sıradan kasık ağrısı mıydı?
Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inşBenim iştah da açılmıştı ama her ay adet öncesi zaten süperdi iştahım üç kişilik rahat yerdim.Adetle hemen hemen aynı sıkıntılar yaşıyorsunuz . Hâlâ devam ediyor batmalar kasıklarda. Dediğim gibi Bir gün gecince test yapın. Başka şeylerle uğraşın kafaya takmayın yokmuş gibi yapın
Hayırlı bi gelişme var mı?Aynılarını yaşıyorum. Bugün bat tarihi ama test yapmaya çekiniyorum. İnşallah bende bir gün anne olabilirim.
1 hafta kala daha çok yerleşmeye benziyor sanki, kac gün geldi ve miktarı neydi?Benim 1 hafta kala oldu ya o yüzden kafam karıştı biraz, bekliyorum bakalım inşallah pozitifi görürüm. Nasip olsun hepimize en kısa zamanda inşallah
Canım özele bakar mısın1 hafta kala daha çok yerleşmeye benziyor sanki, kac gün geldi ve miktarı neydi?
Ozel değilse "üzüyorlardı" demişsin eşin miydi dışardan kişiler miydi?Benimde 27 günde bir hep olurdum. Bir gün bile gecikmezdi. Erken olduğum oldu. Beklemediginiz anda veriyor rabbim kafaya takmayın başka meşgale bulmaya çalışın stresle falan alakası yok bence. Ben çok stresli geçirmiştim umitsizdim o anda hamile kalmışım. Çok uzuyorlardi. Hamile kalınca üzülmem azaldı. koca çok önemli. Değerimizi bilenlerle karsilastrsin rabbim... Amin....
Hemen.Canım özele bakar mısın
Üstte tarif ettiğim gibi bir ağrı mı?Sol kasık agridi genelde benim
Aynen bende cok okudum bunlar belirti.İyi düşünün iyi olsun. Bence beta yükseliyor,bebek tutunuyor ve rahim genişliyor ki ağrınız varzaten o kadar çok topik okudum ki emin olun bu yazdıklarınızı hamilelik belirtilerine hep yazmışlar
Var mı hayırlı bi gelişme?Ya bu kadar herşeyimiz benzeyebilir. Bu ay adetime 10 gün kala kasık ağrılarım bel sırt ağrım oldu ve bende dayanamadım test yaptım negatif. Ama bakalım pzar günü adet döngüm keşke bi mucize olsaBu arada sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Durumunuz nedir?
Yumurtlamadan kaç gun sonraydı silik çıktığında?Bende şuan o durumdayım 3 gün geçti test yaptım silik çıktı ama kasık ağrım ve ara ara lekelenmem var hiç bir şey anlamadım
Benimde 5 günüm var yest yaptim negatif, olsa çıkardı sanki.Hayır ilk aynıydı sonra değişti günü gecince
Yumurtlama olabilur mi? Benim o dönemde bazen böyle sancılarım olur.Evet aynı regl öncesi gibi kasik agrrilarim vardi kramp da vardı ama şişkinlik ve gaz sıkışması yasamadim