Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Yani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteği

Tamamdir oyle yapayim eger gecikirse. Kaset test mi yapayim peki?

Amin inşaAllah hepimize. Günümün geçmesini sabırla bekleyeceğim.

Tamamdir oyle yapayim eger gecikirse. Kaset test mi yapayim peki?
Geciktiği zamanlar kaset testte de çıkabilir. Erken gebelik testine inanmıyorum ben ama işte internetten almıştım ucuz olunca. O yüzden onu kullanıyorum. Bence kaset test ile erken gebelik testinin hassasiyetleri aynı. Sizin adetinizin geçip geçmemesi önemli. Adet döngünüz düzenli midir?

Benim 1 hafta kala oldu ya o yüzden kafam karıştı biraz, bekliyorum bakalım inşallah pozitifi görürüm. Nasip olsun hepimize en kısa zamanda inşallah

Benimde 27 günde bir hep olurdum. Bir gün bile gecikmezdi. Erken olduğum oldu. Beklemediginiz anda veriyor rabbim kafaya takmayın başka meşgale bulmaya çalışın stresle falan alakası yok bence. Ben çok stresli geçirmiştim umitsizdim o anda hamile kalmışım. Çok uzuyorlardi. Hamile kalınca üzülmem azaldı. koca çok önemli. Değerimizi bilenlerle karsilastrsin rabbim... Amin....

Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş
Kasıklarda batmalar adete kaç gün varken başladı? Hangi tarafta?
Başka belirtiler neydi öğrenmeden?

Ozel değilse "üzüyorlardı" demişsin eşin miydi dışardan kişiler miydi?

Stres hamile kalmayi zorlaştırır derler sende bu geçerli olmadı sanırım?

İyi düşünün iyi olsun. Bence beta yükseliyor,bebek tutunuyor ve rahim genişliyor ki ağrınız var zaten o kadar çok topik okudum ki emin olun bu yazdıklarınızı hamilelik belirtilerine hep yazmışlar
Aynen bende cok okudum bunlar belirti.

Var mı hayırlı bi gelişme?

Bende şuan o durumdayım 3 gün geçti test yaptım silik çıktı ama kasık ağrım ve ara ara lekelenmem var hiç bir şey anlamadım
Yumurtlamadan kaç gun sonraydı silik çıktığında?
Lekelenme yerleşme olabilir anlamadığın ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…