Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

En doğrusunu yaparsın. İnşallah hayırlı haber alırsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşallah
Kan veremedim yarına kaldı bugün düğünümüz var şehir dışına gidicem benim korkum sizi halinde kasiklarimda ağrı olması normalde hiç yapmicam kafaya

Kan veremedim yarına kaldı bugün düğünümüz var şehir dışına gidicem benim korkum sizi halinde kasiklarimda ağrı olması normalde hiç yapmicam kafaya
Yani adetiniz geciktiyse çıkar illa kana gerek yok müsait değilseniz. İyi sabırlısınız :)

Bende bu belirtileri yasiyorum bende polikistik over var.hep duzensizdir gecen ay en son sogan kuru yaptim 15 gun boyunca yumurtlama gordum iki gun sonra catlama degerlendjrdim ama olmadi.5gun gecikmeyle ilk kez adetim onceki gelmelere gore erken geldi.bu ay da adetime on gun kala ikinci kure gectim 10gun olmasada duzensiz sogan suyu ictim .disi testereli aslan pençeside ictim adetten snra bi hafta boyunca simdi 16 gun oldu adet olamadim normalde sogan suyu adette soktururdu ama gelmedi gecen gunlerde iki gun boyunca bel agrim oldu.sonra sol yumurtam sis dolu hissediyorum ve sol kasik agrisi bacagima kadar vuruyor ve halen kasik agrim devam ediyorkac kez test yaptim negatifti.dun ve bugunde adet olmusum gibi islaklik hissettim koyu sari turuncu yapışkan akintim gelmisti bugunde yine oyle oldu ama adetim baslamadi neden boyle oluyor anlamadim adet olacakmisim gibi akinti geliyor ama akinti uzayan yapiskan limon sarisi renginde boyle ama kokusuz kaşıntısız yani.cok istiyorum keske gec dollenme filan olsa

Normde gogus agrim olur adet oncesi iki hafta boyunca hemde ama hic gogus agrisida yok bu yuzden ilk kez boyle bir durumla karsilasiyorum umutluyum sanki var gibi hissediyorum keske olsa

Normde gogus agrim olur adet oncesi iki hafta boyunca hemde ama hic gogus agrisida yok bu yuzden ilk kez boyle bir durumla karsilasiyorum umutluyum sanki var gibi hissediyorum keske olsa
Yaa bu belirsizliği ve umut etmeyi çok iyi biliyorum. Pcoslar da hamile kalabiliyor sadece zaman uzuyor. Herşeyi de denemişsiniz aslında. Bir de hayıt otu deneyin. Adetinizi düzene sokmak için hergün 1-2 tane kuru incir tüketin. İnanın ben incir ile düzene girdim. Soğan suyuna dün başladım. Aynı zamanda ovülasyon testi yapıyorum. Hiç pik görmedim 2 aydır. Bakalım soğan suyu ile görecek miyim. Size gelirsek akıntı rengi enfeksiyon beta adet bile olabilir ama yerleşme bile olabilir. Biliyorsunuz ki hamilelik ile regl belirtileri birebir aynı. İnşaAllah gönlünüze göre hayırlısı ve sağlıklısı olsun bizde de bildirin son durumu

Evet her ay bu belirtisizliklerle surekli belirti arar oldum kafayi yemek üzereyim.ben clife macunu 4 kutu bitirdim bu ay da kullanmistim.ovulasyon testlerini cok yaptım 4 defa yumurtlama gordum pik yapti hatta bazen iki gun pik yaptigi oldu degerlendirdim ama 14.gun en gec 16.gun adet oldum malesef yumurtlama gordugum halde tutmadi.incir kuru prolaktainimi yükseltiyor bi ara tuketmistim ama bu durum icin değil sonra adetin 3.gunu hormon tahlilinde 32 e yukseldigini ve incirin yukseltigini ogrenince bi daha tuketmedim.sari yapışkan akinti dun aksam da geldi durdu adet geliyor saniyorum ama gelmiyor bilmiyorum artik.

Belki de eşinizde problem var. Yumurtlama gördüğünüz halde olmuyorsa ?

Aynı gun bat 13 14 agustos benim de belirti dersen aynı seyler adet belirtileri umutsuzca heyecanla beklıyorum

Aynı gun bat 13 14 agustos benim de belirti dersen aynı seyler adet belirtileri umutsuzca heyecanla beklıyorum
Benimki de 13ü olcak galiba 31inde çatlama oldu benimii de aynı ya adet belirtisi karnım ağrıyo regl olacak gibi göğüslerim şişti acıyo karnım şiş falan bı umut bekliyorum ama gün yaklaştıkça niyeyse bu ay da olmadı diyorum

Özelde yaptırdıysanız enabıza düşmüyor hemen. Belki de hiç. Özel hastane ise rica edin whatsapptan atsınlar. Bana öyle yapmışlardı.
Özel bana kendi dr.um uzak die hemen devlette acilden girip yaptirdik bide o an hast.kavga ciktimi aklım çıktı nasi korktum allahtan eşim yanımdaydi

Umutsuz olmayın. Bende karın şişliği, göğüslere hassasiyet ve karnımdan kasıklarıma doğru ağrı vardı. Adetim 2 gün gecikmişti. Dün uzanırken Bi anda Bi hapşurdum kasığıma ve alt bölgeme böyle bıçak saplanmış gibi oldu yerimden sıçradım. Kilo vermek içinde diyet yapıyordum o yüzden gece gittim tahlil verdim. Ve hcg 768. 8 çıkmış. Doktor pozitif dedi. Bende sizinle aynı belirtileri yaşıyorum yani umutsuzluğa gerek yok. Bende ayrıyeten aşırı Bi halsizlik var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…