Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Halsizlik bende de var ama bu ara çok yoğunum ona bağlıyorum sabah yataktan kalkmam yarım saati buldu ki normalde alarm çalar çalmaz kalkarım inşallah vardır ama bakalım sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alın🥰

Merhaba kızlar her ay olduğu gibi yine başlık açtım. Hep birlikte beni de anne adayı yapacağız inşaAllah :)))
Bugün adetimin 23. günü ve ben 21. Günden beri sabahları regl sancısıyla uyanıyorum. Gün içinde de kasık batmalarım devam ediyor. Bu sefer oldum galiba deyip lavobaya gidiyorum ve gelen giden birşey yok. Bel ağrım da cabası. Hatta bel ağrımı tarif edecek olursam hareketle ağrıyor daha çok. Tutulmuş gibi eğilip kalktıkça ağrıyor. Bazen de böbrek ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Ben de dayanamayıp 23. Günümde ucuz kaset testlerden yaptım negatif tabi sonuç. Her ay bu sefer adetim geçmeden test yapmayacağım diyorum yine aynı hataya düşüyorum ve üzülen yine ben oluyorum. Var mı böyle belirti yaşayan? Bu kadar irdelememin sebebi sancım başladığı günün devamında mutlaka regl olurdum. Böyle 3 gün sancı çektiğim hiç olmadı.
Bende aynı sorunlayim 3.günüm gelen birsey yok .Bel ağrım 3 Gün yaşadım. 2 kez hafif bas dönmesi. Ve ayaklarimin alti ates basiyor .
Yarın kan vericem devlette inşallah güzel haber alırım.

Bende aynı sorunlayim 3.günüm gelen birsey yok .Bel ağrım 3 Gün yaşadım. 2 kez hafif bas dönmesi. Ve ayaklarimin alti ates basiyor .
Yarın kan vericem devlette inşallah güzel haber alırım.
İnşaAllah gönlünüzce hayırlısı ve sağlıklısı sizi bulsun♥️ Bize de haber verin🌸

Bir iki damla pembe gelmişti adetten iki gün önce pet koydum devamı yoktu. Ben adet oldum sandim
Cevabınız için teşekkür ederim ☺️ Adetime daha 9 gün var ama erken yumurtlama oldu bu ay adetimin hemen bitiminde. O nedenle olsaydı şimdiye kadar ben de yerleşme kanaması görürdüm diye düşünüyorum

Cevabınız için teşekkür ederim ☺️ Adetime daha 9 gün var ama erken yumurtlama oldu bu ay adetimin hemen bitiminde. O nedenle olsaydı şimdiye kadar ben de yerleşme kanaması görürdüm diye düşünüyorum
Rica ederim..yerleşme kanaması genelde adete bir iki gün kala ya sonrası oluyor diye biliyorum hayırlısı olsun inşallah

Rica ederim..yerleşme kanaması genelde adete bir iki gün kala ya sonrası oluyor diye biliyorum hayırlısı olsun inşallah
Merhaba özür diliyorum ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı 9 gün var adetime, dün sancım vardı ruh halim tuhaftı akşam adet olucam sandım peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştım

Eklentiler

• IMG_20220811_213536.jpg
    IMG_20220811_213536.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 172
Merhaba özür diliyorum ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı 9 gün var adetime, dün sancım vardı ruh halim tuhaftı akşam adet olucam sandım peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştım
Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye okudum. Sizin biraz pıhtılı gibi ama belli de olmaz. Adet gününüzü bekleyin eğer devamı gelmezse. Test yaparsınız.

Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi Egelim 4 gün gecikti testimde negatif çıktı sizce neden olabilir?

X