Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Yani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteği🙏🏼
Ya çok yorucu yıpratıcı bu beklemeler arkadaşım.
Sen gene iyisin ben daha bir hafta kala başladım, bugün 5. günüm adete yine yaptim. O negatifi görmeden rahat edemiyorum, alışkanlık oldu, uyuz olmadam o tertemiz testte işlerim rast gitmiyor.
Adet olmak daha iyi negatifi görmekten.

Ya çok yorucu yıpratıcı bu beklemeler arkadaşım.
Sen gene iyisin ben daha bir hafta kala başladım, bugün 5. günüm adete yine yaptim. O negatifi görmeden rahat edemiyorum, alışkanlık oldu, uyuz olmadam o tertemiz testte işlerim rast gitmiyor.
Adet olmak daha iyi negatifi görmekten.
Soğan kürünü yapınca bakalım nasıl olacak umudum önce Allah sonra bitkisel şeyler.

Regl sancısı, rahimde alt kasıklarda kasılmalar sökülme hissi gibi mi, hani her an söküldü sökülecek gibi hissederiz ya, yoksa sıradan kasık ağrısı mıydı?
Kasıklarımdan aşağıya doğru vuran bir sancıydı sanki her an adet olacakmışım gibiydi ama günüme 10 gün kala falan başladığı icin hissettim zaten hamile oldugumu

Bura
Kasıklarımdan aşağıya doğru vuran bir sancıydı sanki her an adet olacakmışım gibiydi ama günüme 10 gün kala falan başladığı icin hissettim zaten hamile oldugumu
Burayi henüz okumadan az onceki mesajımda anlar farklılığı insan demişim:)
Her zamankinden değişik olunca şüphelenir insan doğal.

Geciktiği zamanlar kaset testte de çıkabilir. Erken gebelik testine inanmıyorum ben ama işte internetten almıştım ucuz olunca. O yüzden onu kullanıyorum. Bence kaset test ile erken gebelik testinin hassasiyetleri aynı. Sizin adetinizin geçip geçmemesi önemli. Adet döngünüz düzenli midir?
Evet duzenli 28 gun dongum

Eklentiler

• 150C5E77-52D7-4142-973F-684134167F52.jpeg
    150C5E77-52D7-4142-973F-684134167F52.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 109
Hayırlı olsun çok sevindim 🤲
Adetine 10 gün kala kasıklarım ağrıyor demiştin yumurtlama mıydı?

Yumurtlaman kaçındaydı?
Belirtiler neydi? Batma oluyormuş o oldu mu?
Evet 13 Temmuz yumurtlama günümdü ve 17side yumurtlama tarihindeki ikisinide değerlendirmiştik. Batma olmadı adet olacakmışım gibi ağrım vardı özellikle çok iş yapınca ev temizliği gibi bel ağrımda olmuştu. Yumurta kırmıştım o çok kokmuştu.

Evet 13 Temmuz yumurtlama günümdü ve 17side yumurtlama tarihindeki ikisinide değerlendirmiştik. Batma olmadı adet olacakmışım gibi ağrım vardı özellikle çok iş yapınca ev temizliği gibi bel ağrımda olmuştu. Yumurta kırmıştım o çok kokmuştu.
13 ünde yunurtlama oldu birde 17 sinde mi oldu 4 gun arayla? Pik geçince tekrar pik oluyor mu?

Akıntı, göğüs hassasiyeti olmadı di mi?

Benimde 5 gun var, test yaptım negatif.

Hani adet öncesi rahimde kasık altında kasılmalar olur ya, sökülecek birazdan hissederiz öyle, seninde oyle miydi adet olacak gibi ağrı derken?

13 ünde yunurtlama oldu birde 17 sinde mi oldu 4 gun arayla? Pik geçince tekrar pik oluyor mu?

Akıntı, göğüs hassasiyeti olmadı di mi?

Benimde 5 gun var, test yaptım negatif.

Hani adet öncesi rahimde kasık altında kasılmalar olur ya, sökülecek birazdan hissederiz öyle, seninde oyle miydi adet olacak gibi ağrı derken?
Adet öncesi normal testlerden bende yaptım negatif çıktı 2 gün gecikince erken gebelik testi aldım pozitif çıktı. 5 gün çok erken bence adet gecikmesini bekleyin ondan sonra test yapın❤️ Şöyle kayınvalidemlerdeydik 13-17 arası yumurtlama günümdü çok rahat edemediğimiz için sadece 13ü ve 17 sinde yapabildik 17si Yüksek hamile kalma yazıyordu. Yani bu iki günde müsait olabildik sadece. Göğüste hep adet döneminde hassasiyet olurdu şuan yok. Akıntıda normal beyaz bi akıntı geldi. Benim çok adet ağrım olmazdı zateb adet olacakmışsın gibi bi ağrı ama batma gibi değil sancı gibi

X