Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Hicbirzaman umudunu kaybetme ama her ay heveslenme de etrafımdaki bazı tanıdıklarım her ay stres yapardı en son bıraktılar akışına ve o ay hamile kaldıklarını soylediler
Kız İnan ki bende bıraktım. Yani tamam istiyorum ama hiç sanki olmayacak gibi. Kaç aydır hiç böyle olmamıştım. Bu ay sorunlarda yaşadım demek ki etki mi etti ne 🥺 zaten adet de olmadım. Stresten kaynaklı bence. Ne diyim herseyin hayırlısı olsun bacım😐

kaç aydır deniyorsun? Bu yollar çok bunaltıyor uzun sürmüşse maalesef.
1 yılı bitirdik. Yani ilk zamanlar bu kadar bilgili değildim. Belki bilgili olsaydım bu kadar yorulmazdım. Şimdi öğrendim daha sabırlıyım ama biraz zor bir ay oldu benim için. Ne bilim valla dua edin bana ya . Çok ihtiyacım var bu sıralar kızlar 🙄

Hayırlı bi gelişme var mı?
Bugün bat tarihim birsey yok . Adet olmadım. Bata 2 gün kala ovulasyon yapmıştım ama hiç birsey çıkmadı. Ben geç yumurtladım onu biliyorum. Ayın 18inde pik olmuştu. Eğer olduysa ondan ovulasyonda görünmedi daha yeni diye . Gebelik testi yapmadım. 1 hafta geçince yapacağım eğer geçerse. Ama göğüslerim yanıyor resmen uçları yanıyor. Birde ağrı var. Hem göğüslerim de hemde kasiklarimda .

Bugün bat tarihim birsey yok . Adet olmadım. Bata 2 gün kala ovulasyon yapmıştım ama hiç birsey çıkmadı. Ben geç yumurtladım onu biliyorum. Ayın 18inde pik olmuştu. Eğer olduysa ondan ovulasyonda görünmedi daha yeni diye . Gebelik testi yapmadım. 1 hafta geçince yapacağım eğer geçerse. Ama göğüslerim yanıyor resmen uçları yanıyor. Birde ağrı var. Hem göğüslerim de hemde kasiklarimda .
Yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsan adet yarın günün.

1 yılı bitirdik. Yani ilk zamanlar bu kadar bilgili değildim. Belki bilgili olsaydım bu kadar yorulmazdım. Şimdi öğrendim daha sabırlıyım ama biraz zor bir ay oldu benim için. Ne bilim valla dua edin bana ya . Çok ihtiyacım var bu sıralar kızlar 🙄
İnsanda yılmalar oluyor, dualar müşterek 🤲

Kızları yok mu? Yada başka çocukları?
Sana nasıl davranıyor k validen kızı gibi mi?
Var kızı bakamam diyor. Eylülde bakıcı yardımcı tutulacak inşallah aizemhr hastası evlilik tadı alamadık. Allah'ım in gücüne gitmesin bu yüzden hamilelik çok istedim yüküm azalır diye . Evlerimiz ayrı ama yaylada hep bir aradayız çok bunaliyorum.

Var kızı bakamam diyor. Eylülde bakıcı yardımcı tutulacak inşallah aizemhr hastası evlilik tadı alamadık. Allah'ım in gücüne gitmesin bu yüzden hamilelik çok istedim yüküm azalır diye . Evlerimiz ayrı ama yaylada hep bir aradayız çok bunaliyorum.
Sana davranışı nasıl bari? Kötüyse o dahada sıkıntı.

Ne biçim kızı varmış, o değilde sen mi bakacak mışsın? Ayıp ya annesi o ona yakışır.

Kendi tecrübemden biliyorum,ovülasyon testleri adet gününde tek çizgi çıkıyor. Yani ikinci çizgi silik bile çıkmıyor. Bilginiz olsun. Ben de gebelik testini harcamaktansa son 2 aydır adet günümde yani adetim başlamadan önce ovülasyon testi yaparak hamile olmadığımı tecrübe ettim ve zaten ertesi gün de adet oldum.

Pco ile pcos farklı di mi?
İnanın bunu ben de merak ediyorum. Çünkü bende hormonal bozukluk yok. Adetimin 3. Günü hormon testi verdim. Doktor bunlar istediğimiz değerler dedi herşey çok güzel çıktı çok şükür ama ultrason doktoru pcos takibi yapılsın dedi. Küçük geçici kistlermiş. İlaç vermedi. Biraz kilo verirsen herşey düzelir dedi. Ama pco farklı şey mi bilmiyorum.

Sana davranışı nasıl bari? Kötüyse o dahada sıkıntı.

Ne biçim kızı varmış, o değilde sen mi bakacak mışsın? Ayıp ya annesi o ona yakışır.
Bana takıntısı var kayinvalidemin sürekli beni istiyor yanında. Eşimle de böyle şeyler yüzünden aramız bazen açılırdı görümcem istemiyor sen kolemisin derdi hep. Hâlâ diyor.. ben köle olarak almadim diyor ama yinede yapacak çaresi olmadığını için ben baktım

Bana takıntısı var kayinvalidemin sürekli beni istiyor yanında. Eşimle de böyle şeyler yüzünden aramız bazen açılırdı görümcem istemiyor sen kolemisin derdi hep. Hâlâ diyor.. ben köle olarak almadim diyor ama yinede yapacak çaresi olmadığını için ben baktım
Kızı neden bakmıyor ve bakmadığı gibi sana köle misin demesi? Anlamadım kendi bakmıyor, sanada mi bakna diyor? Tuhaf bı şey.

Eminim zordur sizin için. Rabbim kolaylık versin. Yine de sırtınızı dönmemişsiniz. Ama siz Allah rızası için yapın. Hatırdan,görevden,kölelikten ziyade Allah rızası için. Unutmayın ki birgün bizler de kayınvalide olacağız. Onlar bizim yaşımıza gelemicek ama biz onların yaşına geleceğiz nasipte varsa. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşaAllah hepimizi🙏🏼

Flo uygulamasına göre adetime 4 gün var iki gün önce testim silik çizgi çıktı bugün daha koyuydu, bahsettiğiniz regl belirtilerinin hepsi var bende de

Flo uygulamasına göre adetime 4 gün var iki gün önce testim silik çizgi çıktı bugün daha koyuydu, bahsettiğiniz regl belirtilerinin hepsi var bende de
O zaman hamilesiniz ne güzel 😍 ama netleştirmek için yarın kan testi verin ve uygulamaya takılmayın. O bizim yazdığımız döngüyü baz alarak tahmini gün veriyor ama her ay aynı günde adet olmuyoruz sonuçta. Kan sonucunuzu yazın şimdiden tebrikler 😍

O zaman hamilesiniz ne güzel 😍 ama netleştirmek için yarın kan testi verin ve uygulamaya takılmayın. O bizim yazdığımız döngüyü baz alarak tahmini gün veriyor ama her ay aynı günde adet olmuyoruz sonuçta. Kan sonucunuzu yazın şimdiden tebrikler 😍
Silik çizgi çıktığı gün kan testi de verdim değerim 39 çıktı perşembe günüydü sanırım, bir daha vermek istemiyorum çok kurcalatmak istemiyorum bundan 4 ay önce kürtaj oldum tekrar aynısının olmasından korkuyorum :KK43: biraz oluruna bıraktım varsa zaten çıkacak :)

Silik çizgi çıktığı gün kan testi de verdim değerim 39 çıktı perşembe günüydü sanırım, bir daha vermek istemiyorum çok kurcalatmak istemiyorum bundan 3 ay önce kürtaj oldum tekrar aynısının olmasından korkuyorum :KK43: biraz oluruna bıraktım varsa zaten çıkacak :)
İki günde bir bakarlar minimum. 39 için evet hamile diyebiliriz ama çok başında öğrenilmiş bir değer. Sabırla bekleyin derim🌸 iyi düşünün iyi olsun. O geçmişte oldu bitti gitti♥️

İki günde bir bakarlar minimum. 39 için evet hamile diyebiliriz ama çok başında öğrenilmiş bir değer. Sabırla bekleyin derim🌸 iyi düşünün iyi olsun. O geçmişte oldu bitti gitti♥️
Teşekkür ederim güzel enerjin için umarım vardır ve bu sefer sağlıkla gelişir. İsteyen herkes annelik duygusunu tadar inşallah 🥰

Kendi tecrübemden biliyorum,ovülasyon testleri adet gününde tek çizgi çıkıyor. Yani ikinci çizgi silik bile çıkmıyor. Bilginiz olsun. Ben de gebelik testini harcamaktansa son 2 aydır adet günümde yani adetim başlamadan önce ovülasyon testi yaparak hamile olmadığımı tecrübe ettim ve zaten ertesi gün de adet oldum.
Aynen boşuna test yapmıyim dedim . Bakalım bende adet bekliyorum. Hayırlısı ne ise o olsun 🤲

X