Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

onbirmayis

Güzel günler çok yakın 🌤
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.202
2.933
Merhaba kızlar her ay olduğu gibi yine başlık açtım. Hep birlikte beni de anne adayı yapacağız inşaAllah :)))
Bugün adetimin 23. günü ve ben 21. Günden beri sabahları regl sancısıyla uyanıyorum. Gün içinde de kasık batmalarım devam ediyor. Bu sefer oldum galiba deyip lavobaya gidiyorum ve gelen giden birşey yok. Bel ağrım da cabası. Hatta bel ağrımı tarif edecek olursam hareketle ağrıyor daha çok. Tutulmuş gibi eğilip kalktıkça ağrıyor. Bazen de böbrek ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Ben de dayanamayıp 23. Günümde ucuz kaset testlerden yaptım negatif tabi sonuç. Her ay bu sefer adetim geçmeden test yapmayacağım diyorum yine aynı hataya düşüyorum ve üzülen yine ben oluyorum. Var mı böyle belirti yaşayan? Bu kadar irdelememin sebebi sancım başladığı günün devamında mutlaka regl olurdum. Böyle 3 gün sancı çektiğim hiç olmadı.

Kaç gün kala başladı bu sancılar benimde aynı olmuştu regl sancısı gibi kasık agrim oluyordu sürekli.

Kaç gün kala başladı bu sancılar benimde aynı olmuştu regl sancısı gibi kasık agrim oluyordu sürekli.
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde bu ay regl belirtilerim erken başladı. Akıntım her ay olandan fazla dün 3 gün kala test yaptım negatif çıktı. Belirtiler neydi

En güzeli kendimizi tutmak regl gününü beklemek ama benim bat 14 Ağustos olmasına rağmen benim bile test yapasım varanlıyorum sizi beklemek çok zor ama bence regl günü kanama görmeyince yapılan test daha heyecanlı

Aslında bende pco var ama hormonlarım pco demiyor çok güzel kan değerlerin dedi ama küçük geçici kistlerin var dedi doktor. Ama her ay adet olurum maksimum 45. Günde olurum ama olurum. . Düzene girmesi için kuru incir yedim iki aydır döngüm kısaldı ve ona güvenip 13. Günümdeki ilişkimden şüpheliyim. 14. Günde ovülasyon testine başladım ve silik çıktı o gün. Çatladığı günün o gün olduğunu düşünüyorum. Belki de kendimi kandırıyorum :) ama umut etmesi bile güzel. Nasıl beklicez

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde bu ay regl belirtilerim erken başladı. Akıntım her ay olandan fazla dün 3 gün kala test yaptım negatif çıktı. Belirtiler neydi
Belirtiler daha günüme en az 10 gün kala kasiklarimda agri başladı 5 gün kala test yaptim negatif ti günüme 2 gün kala da göğüs hassasiyeti başladı sonra test yaptim 2. Silik çizgi ile ogrendim

Belirtiler daha günüme en az 10 gün kala kasiklarimda agri başladı 5 gün kala test yaptim negatif ti günüme 2 gün kala da göğüs hassasiyeti başladı sonra test yaptim 2. Silik çizgi ile ogrendim
Ay benimde pek umudum yok ama gecikirsem yaparım bir test daha 3 gün erken sayılır mı bilmiyorum ama negatif görünce üzüldüm

Kaset test vardı evde,onu yaptım. O da negatif çıktı. Çıkmayacağını bile bile yaptım. Erken gebelik testi sipariş ettim. Bilerek internetten söyledim ki vakit geçsin diye. Sabırsızlanıp Eczaneden gidip alsam yine çıkmayacak 5-6 gün kala. Yine hayal kırıklığı. Kan vermeyi zaten düşünmüyorum artık hastane beni tanıdı 2 sefer hcg yaptırmışlığım var

Ben gün geçmeden yapmayı doğru bulmuyorum boşu boşuna stres.
Ağrılar bilemeyiz regl sebepli de olabilir hamilelik sebebiyle de olabilir. Ağrı belirleyici değildir.
Ben bir gün gecikme ile yapmıştım çok silik çıkmıştı. Gecikmenin ikinci günü akşam saatlerine regl olmayınca testi yeniledim ve kopkoyu çıktı.
Bekleyin diyorum☺

Şu an benimde 5 gün var bat a. Bir kaç gündür kasık ağrıları batma var bende de . Bugün çok az 1 kere lekelenme oldu

Şu an benimde 5 gün var bat a. Bir kaç gündür kasık ağrıları batma var bende de . Bugün çok az 1 kere lekelenme oldu
Bende de o yok işte yerleşme kanaması yaşamayan birçok hamile var ama onlardan biri olacağımı sanmam. Böyle şeyler beni bulmaz kesin hamile değilim ben ya

Bende de o yok işte yerleşme kanaması yaşamayan birçok hamile var ama onlardan biri olacağımı sanmam. Böyle şeyler beni bulmaz kesin hamile değilim ben ya
Bende kesin psikolojik diyorum. 10 aydır herşey belirti gibi geliyor hakkımızda hayırlısı inşallah

Benim de aynıydı. Pet koydum hiç gelmedi. Sonra çıkarttım sancı geçmedi. Ve hamileyim testler bir sürü... Daha sancı var
Yaaa ne güzel Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah kaç gün önce sancınız başladı be nasıldı tarif eder misiniz

Yaaa ne güzel Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah kaç gün önce sancınız başladı be nasıldı tarif eder misiniz
Amin inşallah canım . Adet günü başladı anlamadım o yüzden . Hiç umudum yoktu bu ay.. bel ağrısı sinir stres kasiklar ağrıyordu... Baktım bir iki üç gün geçiyor. Gebelik testi aldık silik çıktı yeniydi galiba o yüzden. İkinci testte öyle çıkınca beşinci günü kan testi verdim özel hastanede . Hemen oradan da sıra alıp ultrason la baktrdim. Çok güzel duygu ama daha kese gözükmedi inşallah sağlıklı bir bebiş olur. Rabb'im tüm isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…