- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 30
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Merhaba hayır olmadiMerhaba sizin yerleşme kanamanız oldu mu
Bende aynı sorunlayim 3.günüm gelen birsey yok .Bel ağrım 3 Gün yaşadım. 2 kez hafif bas dönmesi. Ve ayaklarimin alti ates basiyor .Merhaba kızlar her ay olduğu gibi yine başlık açtım. Hep birlikte beni de anne adayı yapacağız inşaAllah :)))
Bugün adetimin 23. günü ve ben 21. Günden beri sabahları regl sancısıyla uyanıyorum. Gün içinde de kasık batmalarım devam ediyor. Bu sefer oldum galiba deyip lavobaya gidiyorum ve gelen giden birşey yok. Bel ağrım da cabası. Hatta bel ağrımı tarif edecek olursam hareketle ağrıyor daha çok. Tutulmuş gibi eğilip kalktıkça ağrıyor. Bazen de böbrek ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Ben de dayanamayıp 23. Günümde ucuz kaset testlerden yaptım negatif tabi sonuç. Her ay bu sefer adetim geçmeden test yapmayacağım diyorum yine aynı hataya düşüyorum ve üzülen yine ben oluyorum. Var mı böyle belirti yaşayan? Bu kadar irdelememin sebebi sancım başladığı günün devamında mutlaka regl olurdum. Böyle 3 gün sancı çektiğim hiç olmadı.
Siz ne yPtiniz çıktımı sonucunuzEki Görüntüle 3109991 bisey gostermiyokii önceden verdiğim değer böle değil
Şuan itibari ile hastalandimmSiz ne yPtiniz çıktımı sonucunuz
Hiç üzülmeyin birdahaki aya inşallah . Dualarım tüm bebek isteyenlereŞuan itibari ile hastalandimm
Allah razı olsunn Aminnn allah büyük olucakHiç üzülmeyin birdahaki aya inşallah . Dualarım tüm bebek isteyenlere
İnşaAllah gönlünüzce hayırlısı ve sağlıklısı sizi bulsunBende aynı sorunlayim 3.günüm gelen birsey yok .Bel ağrım 3 Gün yaşadım. 2 kez hafif bas dönmesi. Ve ayaklarimin alti ates basiyor .
Yarın kan vericem devlette inşallah güzel haber alırım.
Bir iki damla pembe gelmişti adetten iki gün önce pet koydum devamı yoktu. Ben adet oldum sandimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yerleşme kanamanız olmuş muydu
Amin inşallah paylasicam tabikii. )))İnşaAllah gönlünüzce hayırlısı ve sağlıklısı sizi bulsunBize de haber verin
Cevabınız için teşekkür ederimBir iki damla pembe gelmişti adetten iki gün önce pet koydum devamı yoktu. Ben adet oldum sandim
Rica ederim..yerleşme kanaması genelde adete bir iki gün kala ya sonrası oluyor diye biliyorum hayırlısı olsun inşallahCevabınız için teşekkür ederimAdetime daha 9 gün var ama erken yumurtlama oldu bu ay adetimin hemen bitiminde. O nedenle olsaydı şimdiye kadar ben de yerleşme kanaması görürdüm diye düşünüyorum
Merhaba özür diliyorum ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı 9 gün var adetime, dün sancım vardı ruh halim tuhaftı akşam adet olucam sandım peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştımRica ederim..yerleşme kanaması genelde adete bir iki gün kala ya sonrası oluyor diye biliyorum hayırlısı olsun inşallah
Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye okudum. Sizin biraz pıhtılı gibi ama belli de olmaz. Adet gününüzü bekleyin eğer devamı gelmezse. Test yaparsınız.Merhaba özür diliyorum ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı 9 gün var adetime, dün sancım vardı ruh halim tuhaftı akşam adet olucam sandım peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştım
Aynen pıhtı yoktuYerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye okudum. Sizin biraz pıhtılı gibi ama belli de olmaz. Adet gününüzü bekleyin eğer devamı gelmezse. Test yaparsınız.
Kimyasal gebelik sonrası olabilir belki bilmem ki.Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi Egelim 4 gün gecikti testimde negatif çıktı sizce neden olabilir?