Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Belirtiler daha günüme en az 10 gün kala kasiklarimda agri başladı 5 gün kala test yaptim negatif ti günüme 2 gün kala da göğüs hassasiyeti başladı sonra test yaptim 2. Silik çizgi ile ogrendim
Adetinize 10 gün kala adet öncesi kasık ağrısı mıydı?
Şişkinlik, kramp, gaz sıkışması gibi ağrılar var mıydı?

Belirtiler daha günüme en az 10 gün kala kasiklarimda agri başladı 5 gün kala test yaptim negatif ti günüme 2 gün kala da göğüs hassasiyeti başladı sonra test yaptim 2. Silik çizgi ile ogrendim
Aynılarını yaşıyorum. Bugün bat tarihi ama test yapmaya çekiniyorum. İnşallah bende bir gün anne olabilirim.

Amannn çekinme n'olacak sankiii bende sağlık ocağında vermiştim sonrası bu ayki de özel hastanede ... inşallah rabbim vermiştir yine bu saatte uyandım ya

Kızlar en azından adetim düzene girdi diyebilirim,çünkü 2 ay boyunca hergün 1 tane kuru incir yiyorum. İbrahim Saraçoğlu’nun incir kürü de var ama onu yapmaya müsaitliğim olmadığı için,en azından kendisini yiyeyim dedim. 2 aydır hergün 1 tane tüketince adet döngüm 45 ten 26 ya düştü. Pcos kistlerim var ona da soğan kürüne başlayacağım bu ay. Onu da uygulayanlar çok memnun ve İbrahim Saraçoğlu’nun kendisi de vurguluyor kistlere kesin çözüm diye. Rabbimin nasip ettiği bir tarih vardır elbet. Ben de elimden geleni yapacağım.

Kızlar erken gebelik testim negatif çıktı. Sanırım bu ay da olmadı. Yine de 2 gün sonra testi yineleyeceğim. O zaman adet günüm olmuş oluyor. Erken test yapıyorum. Sabırsızlık işte.
Merhaba. Ben de adete 4 gun var bugun erken gebelik teti yaptm negatif cikti

Üzüldüm İnanki.. kısmet değilmiş olsun rabbim biliyordur gününü. Canını sıkma ben demiştim test için hep erken oluyor. Benimki adet gününden üç gün sonra çıkmıştı. O yüzden her zaman günün geçince yap canım. Beklemedigin anda versin rabbim. Diğer ay bekleme yine yap yapacagini sabir... inşallah bir evlat nasib eylesin hepinize canım isteyen

Hanımlar bende ovulasyon testinde 22 Temmuz da pik gördüm. Gece tekrar yaptım t daha silik çıkmıştı çatlamaya başlamıştı sanırım. Yani yumurtlama gördüğüm günün akşamına çatlama oldu sanırım. 24 Temmuz tekrar yaptım yine yumurtlama gördüm 25 Temmuz da tamamen silinmişti artık. Bugünleri değerlendirdim. 29 Temmuz da yani tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar alt karnımda adet ağrısı gibi ağrım oldu bazen kramp şeklinde oldu ama aralıksız aksama kadar devam etti ve iki kere seffaf akıntıyla karışık pembe-kahve-cok açık kırmızı seklinde akıntım oldu. Devamı gelmedi. 6 saat arayla oldu bitti. Sizce ne olabilir bu yaşadığım? 5 Ağustos adet tarihim.

Adetinize 10 gün kala adet öncesi kasık ağrısı mıydı?
Şişkinlik, kramp, gaz sıkışması gibi ağrılar var mıydı?
Evet aynı regl öncesi gibi kasik agrrilarim vardi kramp da vardı ama şişkinlik ve gaz sıkışması
Aynılarını yaşıyorum. Bugün bat tarihi ama test yapmaya çekiniyorum. İnşallah bende bir gün anne olabilirim.
Inşallah Rabbim.nasip eder.. sonucunu yaz canım

Evet aynı regl öncesi gibi kasik agrrilarim vardi kramp da vardı ama şişkinlik ve gaz sıkışması

Inşallah Rabbim.nasip eder.. sonucunu yaz canım
İnşallah yazarım canisi bekliyorum hala ama unut yok . Stresten sanki hersey ne belirtiye inanıyorum ne de hamile kalacağıma . Aşırı ağlıyorum bu ay . Ben niye böyle oldum bilmiyorum . Yorulmuşum galiba

İnşallah yazarım canisi bekliyorum hala ama unut yok . Stresten sanki hersey ne belirtiye inanıyorum ne de hamile kalacağıma . Aşırı ağlıyorum bu ay . Ben niye böyle oldum bilmiyorum . Yorulmuşum galiba
Hicbirzaman umudunu kaybetme ama her ay heveslenme de etrafımdaki bazı tanıdıklarım her ay stres yapardı en son bıraktılar akışına ve o ay hamile kaldıklarını soylediler

Adet gunu erken gebelik testi mi yapmaliyim?
Bana kalırsa ve diğer herkesin düşüncesi adet en az 2-3 gün geçince test yapmak. Ama biz dayanamayıp adetten önce bile yapıyoruz. Adet günü bile testte çıkmayan gebelikler oluyor ama en azından adet gününüzden önce yapmayın demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…