- 20 Haziran 2022
- 163
- -193
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Geçmiş olsun.Ben bu yan ağrısı kasık ağrısı nedeni ile doktora gideceğim birazdan bakalım ne diyecek. Benim bu ağrılar 1 aydır var.Merhaba kızlar her ay olduğu gibi yine başlık açtım. Hep birlikte beni de anne adayı yapacağız inşaAllah :)))
Bugün adetimin 23. günü ve ben 21. Günden beri sabahları regl sancısıyla uyanıyorum. Gün içinde de kasık batmalarım devam ediyor. Bu sefer oldum galiba deyip lavobaya gidiyorum ve gelen giden birşey yok. Bel ağrım da cabası. Hatta bel ağrımı tarif edecek olursam hareketle ağrıyor daha çok. Tutulmuş gibi eğilip kalktıkça ağrıyor. Bazen de böbrek ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Ben de dayanamayıp 23. Günümde ucuz kaset testlerden yaptım negatif tabi sonuç. Her ay bu sefer adetim geçmeden test yapmayacağım diyorum yine aynı hataya düşüyorum ve üzülen yine ben oluyorum. Var mı böyle belirti yaşayan? Bu kadar irdelememin sebebi sancım başladığı günün devamında mutlaka regl olurdum. Böyle 3 gün sancı çektiğim hiç olmadı.
Aynı regl sancısı gibiydi günün yakın olsaydı regl olcam derdim o dereceKasık sancınız nasıldı benim resmen adet sancısı. Hiçbir fark yok.
Okurken tebessümle okudum ne güzel şeylerAmin inşallah canım . Adet günü başladı anlamadım o yüzden . Hiç umudum yoktu bu ay.. bel ağrısı sinir stres kasiklar ağrıyordu... Baktım bir iki üç gün geçiyor. Gebelik testi aldık silik çıktı yeniydi galiba o yüzden. İkinci testte öyle çıkınca beşinci günü kan testi verdim özel hastanede . Hemen oradan da sıra alıp ultrason la baktrdim. Çok güzel duygu ama daha kese gözükmedi inşallah sağlıklı bir bebiş olur. Rabb'im tüm isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın aminnnnn
Neyse umutlanmayacağımAynı regl sancısı gibiydi günün yakın olsaydı regl olcam derdim o derece
Bence erken test yapmayın adet bi gün gecikince yapın . Boş yere ümit ediyoruz. Takma akışına bırak. Ben inan hiç bu ay ümidim yoktu. Çünkü çok stres sıkıntı yaşadım. Ağir kaldırdım. Temizlik vs. Öğrendikten sonra dikkat ediyorum. Rabbim en hayırlısını versin hepimize. En yakın zaman da kucağına bir bebiş versin canım benim. Ben iki aydır korunmuyorduk eşimle. İkinci ayımda tuttu folik asit içmiştim B12 ile birlikte belki o işe yaradıOkurken tebessümle okudum ne güzel şeylerinşaAllah ben de hamileyimdir. Ağrılarım devam ediyor ama gelen giden birşey yok. Adet günüme daha var. Yarın erken gebelik testi yapıcam bi de. Adetime 3 gün kala yani. Hamilenin duası kabul olurmuş,buradaki herkes için hayırlısını ve sağlıklısını isteyin bizim için
Benim iştah da açılmıştı ama her ay adet öncesi zaten süperdi iştahım üç kişilik rahat yerdim.Neyse umutlanmayacağımumutlanmamalıyım
Böyle içten yazınız için inşaAllah siz en iyisini bulursunuz umarım hayatınız boyuncaRabbim herkese bu mutluluğu heyecanı telaşı versin. Düğün nişan heyecanı neyki. Gerçekten farklı birşey içinde birşey oluşması. Belki bezelye tanesi kadar şuan ama o doğduğu anı düşünmek eşyalara bakmak harika duygu verici bir durum. İnşallah kim okuyor okumuyorsa bunu isteyen herkese bir sürü bebiş versin.. amin inşallah sağlıklı bir gebelik ve evladımız olur inşallah
Ne güzel anlatmissinizRabbim herkese bu mutluluğu heyecanı telaşı versin. Düğün nişan heyecanı neyki. Gerçekten farklı birşey içinde birşey oluşması. Belki bezelye tanesi kadar şuan ama o doğduğu anı düşünmek eşyalara bakmak harika duygu verici bir durum. İnşallah kim okuyor okumuyorsa bunu isteyen herkese bir sürü bebiş versin.. amin inşallah sağlıklı bir gebelik ve evladımız olur inşallah
Ne zaman başladı ağrılarınızBenim de aynıydı. Pet koydum hiç gelmedi. Sonra çıkarttım sancı geçmedi. Ve hamileyim testler bir sürü... Daha sancı var
Bende Ağustos 5 de bir yıl olacak iki aydır korunmuyorduk,Böyle içten yazınız için inşaAllah siz en iyisini bulursunuz umarım hayatınız boyuncaBen 5 aydır folik asit içiyorum. 5 aydır korunmayı bıraktık. Bir türlü olmadı ve adet düzeni için kuru incir tüketiyorum hergün 2 aydır. Onun işe yaradığını düşünüyorum hamile kalmasam bile en azından döngüm kısaldı. 45 günü görüyordum. Ovülasyon testine bayram tatili dönüşü başladım. Adetimin 14. Günü başladım ve hep silik çıktı. Eğer 13. Günümde pik olduysa da haberim yok. Evde olmadığımdan yapamamıştım. İnanın o kadarcık bi ihtimalden buralara geldim. Çünkü 13. Günü ilişkim oldu. İnşaAllah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Evet 5 ay çok Kısa bir süre. Niceleri var bu kulüpte,onlara haksızlık etmiş olmak istemiyorum ama eşimin mesleği gereği Çocuğumu yalnız büyütmek istemiyorum. Bir an önce olsa o da yanımda olsa isteği var aklımda. Böyle olmayacağını bilsem hiç korunmazdım evlendiğim süre boyunca (10 aydır evliyim) ama insan sanki en sağlıklısı en mükemmeli bizmişiz gibi düşünüyor. Sanki korunmayı bırakınca hemen olacak gibi sonra böyle aylarca uğraşıyor.
Adetten bir hafta önce başladı. Ben yazın yaylada yaşıyoruz eşimin iş gereği .. annemler denizde oturuyor onlara gitmiştim bayramda ben sandım usuttum ondan ağrıyor erkenNe zaman başladı ağrılarınız
Benimde ara ara geliyor ama baska belirti yok bakalimAdetten bir hafta önce başladı. Ben yazın yaylada yaşıyoruz eşimin iş gereği .. annemler denizde oturuyor onlara gitmiştim bayramda ben sandım usuttum ondan ağrıyor erken
İnşallah adetiniz gecikir de kan testi ile başlarsınızBenimde ara ara geliyor ama baska belirti yok bakalim
İnşallah yaaaİnşallah adetiniz gecikir de kan testi ile başlarsınız
Bildiğiniz regl sancısı. Hani sabah gözünüzü açarsınız karın ağrısıyla,lavobaya gidersiniz bi bakmışsınız adet oldunuz ama işte olmuyorum. Ağrı o ağrı ama gelen giden birşey yok. Ve kasık batmaları. Ara sıra.Yaa nasil bir ağrı benimde 5 gün var hafif hafif ağrı oluyor arada geçiyor
İnşaAllahBende Ağustos 5 de bir yıl olacak iki aydır korunmuyorduk,herşey kısmet inşallah tutmuş olur birkaç gün daha sabır test için