Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Geçmiş olsun.Ben bu yan ağrısı kasık ağrısı nedeni ile doktora gideceğim birazdan bakalım ne diyecek. Benim bu ağrılar 1 aydır var.

Normalde 27-28-29 adet başlangıç günlerimdi. olmadım
boşa umut etmemeye çalışıyorum bugün olcam yarın olcam diye kendime totem yapıyorum

Okurken tebessümle okudum ne güzel şeyler inşaAllah ben de hamileyimdir. Ağrılarım devam ediyor ama gelen giden birşey yok. Adet günüme daha var. Yarın erken gebelik testi yapıcam bi de. Adetime 3 gün kala yani. Hamilenin duası kabul olurmuş,buradaki herkes için hayırlısını ve sağlıklısını isteyin bizim için

Bence erken test yapmayın adet bi gün gecikince yapın . Boş yere ümit ediyoruz. Takma akışına bırak. Ben inan hiç bu ay ümidim yoktu. Çünkü çok stres sıkıntı yaşadım. Ağir kaldırdım. Temizlik vs. Öğrendikten sonra dikkat ediyorum. Rabbim en hayırlısını versin hepimize. En yakın zaman da kucağına bir bebiş versin canım benim. Ben iki aydır korunmuyorduk eşimle. İkinci ayımda tuttu folik asit içmiştim B12 ile birlikte belki o işe yaradı

Neyse umutlanmayacağım umutlanmamalıyım
Benim iştah da açılmıştı ama her ay adet öncesi zaten süperdi iştahım üç kişilik rahat yerdim. Adetle hemen hemen aynı sıkıntılar yaşıyorsunuz . Hâlâ devam ediyor batmalar kasıklarda. Dediğim gibi Bir gün gecince test yapın. Başka şeylerle uğraşın kafaya takmayın yokmuş gibi yapın

Rabbim herkese bu mutluluğu heyecanı telaşı versin. Düğün nişan heyecanı neyki. Gerçekten farklı birşey içinde birşey oluşması. Belki bezelye tanesi kadar şuan ama o doğduğu anı düşünmek eşyalara bakmak harika duygu verici bir durum. İnşallah kim okuyor okumuyorsa bunu isteyen herkese bir sürü bebiş versin.. amin inşallah sağlıklı bir gebelik ve evladımız olur inşallah

Böyle içten yazınız için inşaAllah siz en iyisini bulursunuz umarım hayatınız boyunca Ben 5 aydır folik asit içiyorum. 5 aydır korunmayı bıraktık. Bir türlü olmadı ve adet düzeni için kuru incir tüketiyorum hergün 2 aydır. Onun işe yaradığını düşünüyorum hamile kalmasam bile en azından döngüm kısaldı. 45 günü görüyordum. Ovülasyon testine bayram tatili dönüşü başladım. Adetimin 14. Günü başladım ve hep silik çıktı. Eğer 13. Günümde pik olduysa da haberim yok. Evde olmadığımdan yapamamıştım. İnanın o kadarcık bi ihtimalden buralara geldim. Çünkü 13. Günü ilişkim oldu. İnşaAllah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Evet 5 ay çok Kısa bir süre. Niceleri var bu kulüpte,onlara haksızlık etmiş olmak istemiyorum ama eşimin mesleği gereği Çocuğumu yalnız büyütmek istemiyorum. Bir an önce olsa o da yanımda olsa isteği var aklımda. Böyle olmayacağını bilsem hiç korunmazdım evlendiğim süre boyunca (10 aydır evliyim) ama insan sanki en sağlıklısı en mükemmeli bizmişiz gibi düşünüyor. Sanki korunmayı bırakınca hemen olacak gibi sonra böyle aylarca uğraşıyor.

Ne güzel anlatmissiniz

Bende Ağustos 5 de bir yıl olacak iki aydır korunmuyorduk, herşey kısmet inşallah tutmuş olur birkaç gün daha sabır test için

Yaa nasil bir ağrı benimde 5 gün var hafif hafif ağrı oluyor arada geçiyor
Bildiğiniz regl sancısı. Hani sabah gözünüzü açarsınız karın ağrısıyla,lavobaya gidersiniz bi bakmışsınız adet oldunuz ama işte olmuyorum. Ağrı o ağrı ama gelen giden birşey yok. Ve kasık batmaları. Ara sıra.

İnşallah canım bende Çarşamba günü randevu aldım doktorumdan. İnşallah betA yükselmiştir kese oluşmuştur. İlk hamileligim hiçbir bilgim yok bugün hafif ishal gaz ve aşırı derece ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…