İnşAllah vardır kuzum şu mübarek günde güzel haberi verirsin inşallah bize
Iki cızgıde cok koyumu cıktı ovulasyonda yoksa gebelık testıyle mı yapınca ogrendın canımyok valla canım akşam eşim kahve istedi bende nescafe yaptım ,içerken midem bulandı biraz şüphelendim gittim hemen yaptım en fazla yarım saat sonra falandı:)
Sagol kuzum ınsallah Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın banada sanada amınnnnİnşAllah vardır kuzum şu mübarek günde güzel haberi verirsin inşallah bize
Amin kuzum inşallah inşallahSagol kuzum ınsallah Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın banada sanada amınnnn
ver canım varsa az da olsa çıkar,haber ver Allah gönlüne göre versinBen 6 ya da 7 şubatta adet olmalydım 7 de olcam desem bile bugun ayın 10 u 3 gün gecıkmıs oluyor her turlu normalde adetım cokk duzenlı gecen ayda denedık ama ovulasyon kullanmamıstım akışına bırakmıstık.Yanı gebe olma olasılıgım net degıldı ama kafama cok takmıstım ve ılke gecen ay 5 gun gecıktı adet olsum sımdı yumurtlamay felan hepsını degerlendırdıgımızden olma olasılıgıda var ama ya olmadıysa gecen ay kı gıbı stresten gecıktıyse dıyede dusunuyorum yanı arafta kaldım işte 12 gibi gıdıcem kan verıcem 2 de cıkar sonuc her sey bellı olur
napıyım kuzum 7 senedir uğraşıyorum.3 tüp bebek 3 düşükler derken tecrübe edindik:) al canım sen at bana yardımcı olurunm:)Ayy sen bilgilisin baya bende ovulasyon aldığımda bana da yardımcı olur musun?
İnşAllah buna gerek kalmaz ama :)
ovulasyon yaptım canım önce ,bayağı koyuydu t çizğisi, aklıma takıldı yarın öğlen iş yerin de idrar yapmıştım:)Iki cızgıde cok koyumu cıktı ovulasyonda yoksa gebelık testıyle mı yapınca ogrendın canım
Sağol canım uğraşlarının sonucu almışsın en güzel şekilde rabbim kucağına almayı da nasip etsinnapıyım kuzum 7 senedir uğraşıyorum.3 tüp bebek 3 düşükler derken tecrübe edindik:) al canım sen at bana yardımcı olurunm:)
Evet kan ver çıkarEn mantıklısı bugun test yapıcam eger cıkmazsa 4,5 gün sonra adette olmazsam tekrar yapıcam sonra ya gebeyımdır ya da adet olurum ne kadar zor ve streslı bır surec of ya
sağol kuzum Allahım isteyen herkese versin çok zor süreçler.herkesin yardımcısı olsunSağol canım uğraşlarının sonucu almışsın en güzel şekilde rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Öyle valla biz bu ay denemeye başladık ama korku heyecan herşey bir aradasağol kuzum Allahım isteyen herkese versin çok zor süreçler.herkesin yardımcısı olsun
maalesef canım bütün o duygular sevince dönsün inşallahÖyle valla biz bu ay denemeye başladık ama korku heyecan herşey bir arada
İnşAllah daha 3 gün var bekleyecezmaalesef canım bütün o duygular sevince dönsün inşallah
haber ver canım :)İnşAllah daha 3 gün var bekleyecez
Veririm kuzumhaber ver canım :)
Kuzum kan verdım 2 saate cıkarr beklemedeyım suanver canım varsa az da olsa çıkar,haber ver Allah gönlüne göre versin
Kan verdım canım 2 saate cıkıcak her sey bellı olcak en azından bakalım var mı yok mu.eger cıkmazsa önümüzdeki çarşambada aıle hekımı gel demıstı adet olmasam bu defa orda verırım tam 10 gun gecıkmış olcagım ıcın her turlu bellı olur.Ama varsa bugunde bır seyler cıkar dıye tahmın edıyorum cok heyecanlıyımmEvet kan ver çıkar
Bende oyleydım gecen ayda bu ayda bır de bu ay bılınclı sekılde ovulasyonla yumurtlama gununu degerlendırerek yaptık o yuzden heyecan kat sayısı artıyor ınsandaÖyle valla biz bu ay denemeye başladık ama korku heyecan herşey bir arada
Kesinlikle. Regl gecikmişti senin dimi?Bende oyleydım gecen ayda bu ayda bır de bu ay bılınclı sekılde ovulasyonla yumurtlama gununu degerlendırerek yaptık o yuzden heyecan kat sayısı artıyor ınsanda
hadi inşllah canımKuzum kan verdım 2 saate cıkarr beklemedeyım suan