Herşey belliydi derken belirtilerinizden mi anladınız?Hatta benimki iliskinin uzerinden 20 gun gecti 20. Gunde idrar testi yaptm 2 cizgi cikti belirgin sekilde ondan oncede yapsam cikardi cunku 6 subatta deprem falan oldu sonra unuttm o korkuyla ama hersey belliydi bende
Evet anladm ben hamile oldugumu iliskiden 5 6 gun icerisinde siddetli agrilarm olmustu baya boyle bicak batmasi gibi tm dedim busefer tuttuHerşey belliydi derken belirtilerinizden mi anladınız?
Hayırlsı olsun inşallah benimde tutmuştur 4 gün var başka belirtilerin nelerdi?Evet anladm ben hamile oldugumu iliskiden 5 6 gun icerisinde siddetli agrilarm olmustu baya boyle bicak batmasi gibi tm dedim busefer tuttu
Canım benım yumurtlama gununude sayarsam 19 gün gecmıs ustunden ve adetımden de 3 gun gecıkmem var kaset testte hıcbır sekılde pozıtıf cıkmadı ama kan testı vermedım ve adet olcak gıbı bı agrımda yok hamılelık belırtılerının de çoğu yok arafta kaldım ya adet olursam dıye dusunuyorum verip hüsrana uğramak istemiyorum kaset de cıkmayınca dün vermek ıstedım doktor kabul etmedı napcam bılmıyorum.Hatta benimki iliskinin uzerinden 20 gun gecti 20. Gunde idrar testi yaptm 2 cizgi cikti belirgin sekilde ondan oncede yapsam cikardi cunku 6 subatta deprem falan oldu sonra unuttm o korkuyla ama hersey belliydi bende
Yarın adet olmazsam yapıyım en ıyısı.Canım senın adet gecıkmesı surecınde kasette nasıl cıktı yapmışmıydın kaset test belırtılerın varmıydı gebelıkle ılgılı.yumurtlamdan 10 ğün sonra kanda cıkmadı benim,adet geçtikten 1 hafta sonra kanda 600 civarlarında çıkmıstı.hafytaya beklemene gerek yok canım iki gün falan kan verebilirsin
Sizde mı bu ay beklıyorsunuz ınsallah ıkımızde hamıleyızdırHayırlsı olsun inşallah benimde tutmuştur 4 gün var başka belirtilerin nelerdi?
Benım bugunkı ıdrarda cıkmadı 19. Gunum yumurtlamadan sonraHatta benimki iliskinin uzerinden 20 gun gecti 20. Gunde idrar testi yaptm 2 cizgi cikti belirgin sekilde ondan oncede yapsam cikardi cunku 6 subatta deprem falan oldu sonra unuttm o korkuyla ama hersey belliydi bende
Bak boyle anlatayim iliskiye girdikten 4 5 gunmu 6 gunmu ne sabahti baya sol tarafima bir agri girdi gecmedi hatta canim cok acidi bagirdigimi hatrliyorm snrasinda oyle birsey olmadi adet gunum geldi adet sancim vardi ama adet olmadm adet sancisi hep cektim suan 2 ayimdayim mesela ikinci adet gunum yaklqsti yine agrim oldu misalHayırlsı olsun inşallah benimde tutmuştur 4 gün var başka belirtilerin nelerdi?
Evet canım ya inşallah inşallahSizde mı bu ay beklıyorsunuz ınsallah ıkımızde hamıleyızdır
Anladım canım ayy inşallah bende hamile kalmışımdır yaBak boyle anlatayim iliskiye girdikten 4 5 gunmu 6 gunmu ne sabahti baya sol tarafima bir agri girdi gecmedi hatta canim cok acidi bagirdigimi hatrliyorm snrasinda oyle birsey olmadi adet gunum geldi adet sancim vardi ama adet olmadm adet sancisi hep cektim suan 2 ayimdayim mesela ikinci adet gunum yaklqsti yine agrim oldu misalneyse konumuza donelim cok duygusallastim kizdm bagrdim trip atiyordm esimde bir haller var dedi mesela ha bide benim meme uclarm beyaz kabuklanma olmustu acima yoktu ama kabuklanmisti ilkez oldu sasirdm hatta akintimda sut gibiydi parca parca beyazdi bunlari hatrliyorm suan canim benim
adetten bire kaç ğün önce yaptım canım nagatifti, geç döllenme olmuştu. bel ve kasık ağrım vardı.bir de yumurtlamadan beri geçmeyen gögüs ağrım vardıYarın adet olmazsam yapıyım en ıyısı.Canım senın adet gecıkmesı surecınde kasette nasıl cıktı yapmışmıydın kaset test belırtılerın varmıydı gebelıkle ılgılı.
Insallah sağ salim bebişini kucagına alırsın canım.ben napsam yarın adet olmazsam yapıyım dıyorum testıBak boyle anlatayim iliskiye girdikten 4 5 gunmu 6 gunmu ne sabahti baya sol tarafima bir agri girdi gecmedi hatta canim cok acidi bagirdigimi hatrliyorm snrasinda oyle birsey olmadi adet gunum geldi adet sancim vardi ama adet olmadm adet sancisi hep cektim suan 2 ayimdayim mesela ikinci adet gunum yaklqsti yine agrim oldu misalneyse konumuza donelim cok duygusallastim kizdm bagrdim trip atiyordm esimde bir haller var dedi mesela ha bide benim meme uclarm beyaz kabuklanma olmustu acima yoktu ama kabuklanmisti ilkez oldu sasirdm hatta akintimda sut gibiydi parca parca beyazdi bunlari hatrliyorm suan canim benim
Sıkma kendini ama nekadr dusunursen olmazmis yengem boyleydi ona takma diyorduk hatta alalh insallah tez zamanda sanada cift cizgiyi gormeyi nasip ederInsallah sağ salim bebişini kucagına alırsın canım.ben napsam yarın adet olmazsam yapıyım dıyorum testı
Canım bu soyledıgın bana umut oldu.Doktorda sımdı negatıf cıkar hamıle degılım zannedersın belkı sonra pozıtıf olur dedı en doğru sonuc adetın 10 gun gecıkmesı dedı bende çarsambaya kadar sabredemıycem eşimde bugun yapma dedı yarın 20 gun olcak döllenmeden bu yana yarın yapıcam sanırım adet olmazsamKizlar birde soyle bisey diyim ilk kizima hamileyken 3 4 gun geciken adetim de bile negatifti sonradan pozitife dondu yani umudunuzu kaybetmeyin olacagi varsa olur
Sıkma kendini ama nekadr dusunursen olmazmis yengem boyleydi ona takma diyorduk hatta alalh insallah tez zamanda sanada cift cizgiyi gormeyi nasip eder
Ben cok ıstıyorum ve ılk baslarda cok takıyordum ayın sonuna dogru saldım kendımı ama ıcım ıcımı yıyorSıkma kendini ama nekadr dusunursen olmazmis yengem boyleydi ona takma diyorduk hatta alalh insallah tez zamanda sanada cift cizgiyi gormeyi nasip eder