Hadi inşallah inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKuzum kan verdım 2 saate cıkarr beklemedeyım suan
Evet kuzum 6 ya da 7 martta olmalıydım şubat 28 cektı ya 5 şubatta adet oldum 5 martta olmam lazımdı ama 28 cektıgı ıcın 6 ya da 7 martta olmalıydım bugun 10 mart 3 ya da 4 gün gecıkmıs oluyorKesinlikle. Regl gecikmişti senin dimi?
Insallah hayırlı haber gelır paylasıcam sızınleHadi inşallah inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Sonuc cıkınca yazıcam canımhadi inşllah canım
ÖZELDEMİ YAPTIRDIN CANIMSonuc cıkınca yazıcam canım
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahEvet kuzum 6 ya da 7 martta olmalıydım şubat 28 cektı ya 5 şubatta adet oldum 5 martta olmam lazımdı ama 28 cektıgı ıcın 6 ya da 7 martta olmalıydım bugun 10 mart 3 ya da 4 gün gecıkmıs oluyor
Silik çıktığı zaman kan testine gittim hemen 280 kusur çıktı. Kan testi yaptığında haber ver. Rabbim gönlüne göre versin.
Evet canımÖZELDEMİ YAPTIRDIN CANIM
Ayy canım hayırlı olsun valla pozıtıfMerhaba hanimlar bende az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti sizce pozitifmi
Ayyy inşallah çok mutlu olurum allah isteyen herkese nasip etsinAyy canım hayırlı olsun valla pozıtıf
ay cıkmadımı kız cıkması lazımdıEvet canım
hemenmı cıktı canımö pozitif gibi duruyorMerhaba hanimlar bende az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti sizce pozitifmi
Evet az önce yaptımhemenmı cıktı canımö pozitif gibi duruyor
var ozaman canım hayırlı olsun kan ver:)Evet az önce yaptım
Teşekkür ederim pazartesi veririmvar ozaman canım hayırlı olsun kan ver:)
Hayırlı olsun darısı bize olsun inşallahMerhaba hanimlar bende az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti sizce pozitifmi
Amin canım inşallah regl gecikti mi yoksa daha var mı?Teşekkür ederim inşallah kan testinde de çıkar Allah sizede nasip etsin