Rabbim en kısa zamanda tüm gerçekten isteyen anne baba olmayı hakedeceklere nasip etsin inşallahKızlar selam bende sizle aynı durumdayım yaklaşık 9aydır deniyoruz tüm hormon testleri güzel yumurtalıklarda sorun yok eşimde de sorun yok ama kafama öyle bir takıyorum ki size anlatamam ne kadar takmak istemesemde oluyo yani elimde değilçok mutsuz oluyorum bu ayda adetim 2 gün gecikti hala gelmedi ama deli gibi adet ağrısı çekiyorum ha geldi ha gelecek. Zaten 2gün önce yaptım test (ultra erken) negatifti. Yani anlıcağınız yoruldum.sürekli ovulasyon testi almaktan , görev gibi ilişkiden herşeyden yoruldum keşke takamayabilsek.inşallah isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur
Ben doktora sormuştum kontrole gittim bir gün çocuk istiyoruz ama bir sıkıntı var mı öğreneyim diye bana dedi ki hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı ama kafaya takmaman lazım kafaya takınca bir hormon varmış olacağı varsa da stresten olmuyormuş bebek tutunamıyormuş olacaksa da o hormon yüzünden akışına bırak dedi folik asit vermişti kafaya takmıyordum zaten ama 4 gün gecikti ilk defa dedim hamile miyim acaba ama mevsimsel midir bilmiyorum bugün regli oldum işteKızlar selam bende sizle aynı durumdayım yaklaşık 9aydır deniyoruz tüm hormon testleri güzel yumurtalıklarda sorun yok eşimde de sorun yok ama kafama öyle bir takıyorum ki size anlatamam ne kadar takmak istemesemde oluyo yani elimde değilçok mutsuz oluyorum bu ayda adetim 2 gün gecikti hala gelmedi ama deli gibi adet ağrısı çekiyorum ha geldi ha gelecek. Zaten 2gün önce yaptım test (ultra erken) negatifti. Yani anlıcağınız yoruldum.sürekli ovulasyon testi almaktan , görev gibi ilişkiden herşeyden yoruldum keşke takamayabilsek.inşallah isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur
Anladım canım inşallah öbür ay hamile olursun benim de 2.gün gecikmem ama geçen ay 4gün gecikmişti benim de eli kulağında ya gece ya sabah olurum kesin adet. İnsanın canı çok sıkılıyo böyle oluncaBen doktora sormuştum kontrole gittim bir gün çocuk istiyoruz ama bir sıkıntı var mı öğreneyim diye bana dedi ki hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı ama kafaya takmaman lazım kafaya takınca bir hormon varmış olacağı varsa da stresten olmuyormuş bebek tutunamıyormuş olacaksa da o hormon yüzünden akışına bırak dedi folik asit vermişti kafaya takmıyordum zaten ama 4 gün gecikti ilk defa dedim hamile miyim acaba ama mevsimsel midir bilmiyorum bugün regli oldum işte
Canım şimdi nasılsın bebiş nasılMerhaba kızlar bende regl oldum sandım 15 Nisan da ama regl değilmiş bugün kasıklarıma kramp girip kanamam olunca acile gittim ve hamile olduğumu öğrendim 781 çıktı değerim şuan ağrım yok gibi hafif silinirken kan geliyor düşük iğnesi ilacı fitili verdi cuma tekrar kan vericem inşallah düşük olmaz dua edin nolur