Kızlar 2,3 gün adet gecikmesiyle yaptığı kaseti testi negatif olan var mı ?

Kızlar selam bende sizle aynı durumdayım yaklaşık 9aydır deniyoruz tüm hormon testleri güzel yumurtalıklarda sorun yok eşimde de sorun yok ama kafama öyle bir takıyorum ki size anlatamam ne kadar takmak istemesemde oluyo yani elimde değil 😔 çok mutsuz oluyorum bu ayda adetim 2 gün gecikti hala gelmedi ama deli gibi adet ağrısı çekiyorum ha geldi ha gelecek. Zaten 2gün önce yaptım test (ultra erken) negatifti. Yani anlıcağınız yoruldum.sürekli ovulasyon testi almaktan , görev gibi ilişkiden herşeyden yoruldum keşke takamayabilsek.inşallah isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur
Rabbim en kısa zamanda tüm gerçekten isteyen anne baba olmayı hakedeceklere nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar selam bende sizle aynı durumdayım yaklaşık 9aydır deniyoruz tüm hormon testleri güzel yumurtalıklarda sorun yok eşimde de sorun yok ama kafama öyle bir takıyorum ki size anlatamam ne kadar takmak istemesemde oluyo yani elimde değil 😔 çok mutsuz oluyorum bu ayda adetim 2 gün gecikti hala gelmedi ama deli gibi adet ağrısı çekiyorum ha geldi ha gelecek. Zaten 2gün önce yaptım test (ultra erken) negatifti. Yani anlıcağınız yoruldum.sürekli ovulasyon testi almaktan , görev gibi ilişkiden herşeyden yoruldum keşke takamayabilsek.inşallah isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur
Ben doktora sormuştum kontrole gittim bir gün çocuk istiyoruz ama bir sıkıntı var mı öğreneyim diye bana dedi ki hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı ama kafaya takmaman lazım kafaya takınca bir hormon varmış olacağı varsa da stresten olmuyormuş bebek tutunamıyormuş olacaksa da o hormon yüzünden akışına bırak dedi folik asit vermişti kafaya takmıyordum zaten ama 4 gün gecikti ilk defa dedim hamile miyim acaba ama mevsimsel midir bilmiyorum bugün regli oldum işte

Ben doktora sormuştum kontrole gittim bir gün çocuk istiyoruz ama bir sıkıntı var mı öğreneyim diye bana dedi ki hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı ama kafaya takmaman lazım kafaya takınca bir hormon varmış olacağı varsa da stresten olmuyormuş bebek tutunamıyormuş olacaksa da o hormon yüzünden akışına bırak dedi folik asit vermişti kafaya takmıyordum zaten ama 4 gün gecikti ilk defa dedim hamile miyim acaba ama mevsimsel midir bilmiyorum bugün regli oldum işte
Anladım canım inşallah öbür ay hamile olursun benim de 2.gün gecikmem ama geçen ay 4gün gecikmişti benim de eli kulağında ya gece ya sabah olurum kesin adet. İnsanın canı çok sıkılıyo böyle olunca😞

Ben hala olmadım kan vermeye yine geç kalmışım araya haftasonu da girdi hala ara ara sadece sağ kasık ağrım var ama göğüslerim çok şişti ağrıyor

Kızlar bende bugün regl oldum valla bu ay neden böyle gecikti bende anlamadım 😔 bir sonra ki ay a kaldı artık

Tekrar merhaba kzlar , ben yeniden doktora gittim ve prolaktin değerimin yüksek olduğunu öğrendim dostinex isimli bir ilaç verdi bu değerini düşürür gebe kalırsın dedi bakalım inşallah şifa olur bana 🙏🙏🙏🙏🙏 #dostinex

Merhaba kızlar bende regl oldum sandım 15 Nisan da ama regl değilmiş bugün kasıklarıma kramp girip kanamam olunca acile gittim ve hamile olduğumu öğrendim 781 çıktı değerim şuan ağrım yok gibi hafif silinirken kan geliyor düşük iğnesi ilacı fitili verdi cuma tekrar kan vericem inşallah düşük olmaz dua edin nolur

Kızlar selam, adetim 3 gün gecikti. 25 günde bir olurum bugün 28.gün 7 aydır deniyoruz. Geçen ay soğan kürü yaptım. Amh değerim çok düşük 0.34 test yapmaya korkuyorum. Arada adet sancısı gibi sancım olup geçiyor hemen. Başka bişe olmuyor belirti falan ne yapayım sizce?

Bende artimet testi yaptım adetim 7 gün geçmişti çok ama çok az silik görünğyor ışığa tutunca bugünde adet gecikeli 11.günüm kan testi verdim. Doktor hamile olsaydın silik çizgi çıkmazdı dedi. Erken gebelik testi yapmştım onda da negatifti . İnternet araştırmalarıma göre pek belirtimde yok sadece karnım şişiyo gaz sancısı gibi sancım oluyor 3 aydır reglim düzensizleşti eşimde sürekli yanımda değil nasıl denk gelecek yumurtlama dönemleri Rabbim bilir artık . burada yazılanları okuyorum herkeste farklı belirtiler stres hormonu hiç bişeye iyi gelmiyor hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun . Rabbim evlat sahibi olma yolunda hayırlısını kolaylıklarla versin

Merhaba kızlar bende regl oldum sandım 15 Nisan da ama regl değilmiş bugün kasıklarıma kramp girip kanamam olunca acile gittim ve hamile olduğumu öğrendim 781 çıktı değerim şuan ağrım yok gibi hafif silinirken kan geliyor düşük iğnesi ilacı fitili verdi cuma tekrar kan vericem inşallah düşük olmaz dua edin nolur
Canım şimdi nasılsın bebiş nasıl

4 mayista adet oldum, enfeksiyon için mayis 25inde hastaneye gittim, 1hafta flagyl ilac ve fitil kullandım 2023 boyunca 26 gunde bir adet oldum ve genelde 26 28 en gec 31 mayista adet olmam gerekirdi ve hala adet olmadım böyle bir durum yasayan oldu mu 5 günlük bir gecikmem var gebelik testi yaptım bugün negatif 😥 antibiyotik bile kullansam bu kadar gecikmezdim midem tuhaf gurul gurul, meme hassasiyeti bi var gibi bi yok gibi, sık idrara çıkıyorum. Kasik ve bel ağrım var çıldıracagim.

X