Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Kızlar sizler ne zamandır deniyorsunuz
3. Ay ciddi anlamda. Diğer aylar ya beraber değildik ya da denk gelmedi. Takvim kullanma hatasına düştüm ve yumurtlamam takvime göre 3 gün geç oluyormuş. Ovulasyon testi kesinlikle kullanılmalı. Geç yumurtlamada gün aşırı ilişki spermleri etkili olmuyormuş bu ay buna dikkat ederek değerlendirdim hep. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.

Boyle cikti ilk.dakika da
Benimde 4gün kaldı bugunü bitmiş sayarsak
Şubat ayında böyle 4gün oncesinden yapmışdım test böyle silik cıkdı sonra kimyasal gebelık gecırıdgımı öğrendim
Oyuzden korkuyorum yapmıyorum şuan test gecmesini beklıcem yada adete iki gün kala yaparım

Hayırlısı olsun kesin bişey söylemek mümkün değil ama Rabbim gönlünüze göre versin

Kızlar sizce çizgi var mı ?

Eklentiler

• IMG_4419.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4418.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4416.webp
    22 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4415.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 49
Ins duser canim ins icine dogru doğuyordur ben düşünmemeye çalısiyirum cok emin oldugum anlarda da cikmadi

Hayırlısı olsun kesin bişey söylemek mümkün değil ama Rabbim gönlünüze göre versin
Yani evet aslında bazen bu tarihlere falan takılıp her şeyin Allahın elinde olduğunu unutuyoruz hayırlısıyla versin

Eklentiler

• IMG_4419.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4418.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4416.webp
    22 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4415.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 42
Var mı
Canım
Göğüs hassasiyetim var

Ay size soracaktım yanlış yazmışım benim arada göğsüm sızlar gibi acıyor bir de kasık ağrısı var hafif ama psikolojik olma ihtimali de var tabi
Canım
Göğüs hassasiyetim var
Göğüs uçlarımda acıma var
Kasık ağrım baya çok

Canım
Göğüs hassasiyetim var
Göğüs uçlarımda acıma var
Kasık ağrım baya çok
Büyük heyecanla bekliyorum 6 gün kala falan ilk testimi yapıyım diyorum ben de Allah hayırlısını versin hepimize. Benim ilk bebişim olacak çok heyecanlıyım Allah verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…