- 23 Şubat 2025
- 163
- 25
- 13
3. Ay ciddi anlamda. Diğer aylar ya beraber değildik ya da denk gelmedi. Takvim kullanma hatasına düştüm ve yumurtlamam takvime göre 3 gün geç oluyormuş. Ovulasyon testi kesinlikle kullanılmalı. Geç yumurtlamada gün aşırı ilişki spermleri etkili olmuyormuş bu ay buna dikkat ederek değerlendirdim hep. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.Kızlar sizler ne zamandır deniyorsunuz
Benimde 4gün kaldı bugunü bitmiş sayarsakBoyle cikti ilk.dakika da
Hayırlısı olsun kesin bişey söylemek mümkün değil ama Rabbim gönlünüze göre versinBenim de adet tarihi 27si görünüyor uygulamaya göre ve en son 13ünde yaptığım yumurtlama testi ciddi koyu çıktı. 14 sabahından beri birliktelik oluyor eşim askerden o gün döndü. Sizce ihtimal var mı boşa beklemek istemiyorum
Canım bence sen hamilesin cookkk içime doğuyor.Ins edecegimins haber sonuc cikarsa
Yani evet aslında bazen bu tarihlere falan takılıp her şeyin Allahın elinde olduğunu unutuyoruzHayırlısı olsun kesin bişey söylemek mümkün değil ama Rabbim gönlünüze göre versin
Kızlar bir testlerime bakar mısınızKızlar sizce çizgi var mı ?
Malesef ben de çizgi göremedim kaç gün var adeteKızlar bir testlerime bakar mısınız
Bende göremedim belki yüklerken görünmüyordurKızlar sizce çizgi var mı ?
10 gün var canımMalesef ben de çizgi göremedim kaç gün var adete
Canım bende gördüm sen bence hamilesin sonuç çıktı mı peki ?Ins ya oyledir emin olamıyorum çok sizde gördünüz mu cizgiyi
Çok erken benim de 9 görünüyor tutuyorum kendimi. Var bir belirti10 gün var canım
Ne Belirtilerin var canım ?Çok erken benim de 9 görünüyor tutuyorum kendimi. Var bir belirti
Var mıÇok erken benim de 9 görünüyor tutuyorum kendimi. Var bir belirti
Ay size soracaktım yanlış yazmışımNe Belirtilerin var canım ?
CanımVar mı
Canım
Göğüs hassasiyetim var
Ay size soracaktım yanlış yazmışımbenim arada göğsüm sızlar gibi acıyor bir de kasık ağrısı var hafif ama psikolojik olma ihtimali de var tabi
Büyük heyecanla bekliyorum 6 gün kala falan ilk testimi yapıyım diyorum ben de Allah hayırlısını versin hepimize. Benim ilk bebişim olacak çok heyecanlıyım Allah verirse.Canım
Göğüs hassasiyetim var
Göğüs uçlarımda acıma var
Kasık ağrım baya çok
İşte bu yaşadıklarımız adet öncesi belirtiler de olabiliyor hüsrana uğramaktan korkuyorumCanım
Göğüs hassasiyetim var
Göğüs uçlarımda acıma var
Kasık ağrım baya çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?