Bence daha çok erken test yapmak için çok zor ama beklemek zorundayızDayanamadım test yaptım yine negatifçizgi falan yok
Regliye 10 gün var
Merhaba benımde son reglim 27 mart 1 Nisan'dan beri korumasız ilişki oldu. Yumurtlamak 13 nisan gösteriyor ama ovulasyon testiyle 8 9 nısan da pik oldu bende de batma oluyor şuanda sol kasıgım ağrıyor bulantıda var test yaptım çıkmadı son 9 gün bakalım inşallah güzel haber alırız. İki kimyasal bi düşük yaptım. 8 haftalık iken bebeğin kalbi durdu . Bende rahimde perde varmiş ameliyat oldum Ocak'ta iki ay bekledık mart'ta olmadı inşallah nisan uğurlu gelırArkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Canım özelde verdi isen? Hemen çıkıyor
Devlette bir gün sonra sanırım
Canim az once test yaptim 3 gun kaldi bugunu saymazssam hemen cikti cizgi daha kirmizilik yayilirken 19 45 te yaptim atiyorum cizgi var mi marka santa ladyCanım özelde verdi isen? Hemen çıkıyor
Devlette bir gün sonra sanırım
Çok erken ondan cıkmamısdır gonlunuzu ferah tutun Rabbım inş hayırlısyla nasıp etsınDayanamadım test yaptım yine negatifçizgi falan yok
Regliye 10 gün var
Çook silik var sankıBoyle cikti ilk.dakika da
Canım bence sen hamilesin yaaaa inşallah vardır kuzumCanim az once test yaptim 3 gun kaldi bugunu saymazssam hemen cikti cizgi daha kirmizilik yayilirken 19 45 te yaptim atiyorum cizgi var mi marka santa lady
Canım bence batma en önemli belirti, benim ilk hamileliğimde öyle anlamıştım,Merhaba benımde son reglim 27 mart 1 Nisan'dan beri korumasız ilişki oldu. Yumurtlamak 13 nisan gösteriyor ama ovulasyon testiyle 8 9 nısan da pik oldu bende de batma oluyor şuanda sol kasıgım ağrıyor bulantıda var test yaptım çıkmadı son 9 gün bakalım inşallah güzel haber alırız. İki kimyasal bi düşük yaptım. 8 haftalık iken bebeğin kalbi durdu . Bende rahimde perde varmiş ameliyat oldum Ocak'ta iki ay bekledık mart'ta olmadı inşallah nisan uğurlu gelır
Ins ya oyledir emin olamıyorum çok sizde gördünüz mu cizgiyiCanım bence sen hamilesin yaaaa inşallah vardır kuzum
Evet var çizgiIns ya oyledir emin olamıyorum çok sizde gördünüz mu cizgiyi
İns hamilesinizdirMerhaba benımde son reglim 27 mart 1 Nisan'dan beri korumasız ilişki oldu. Yumurtlamak 13 nisan gösteriyor ama ovulasyon testiyle 8 9 nısan da pik oldu bende de batma oluyor şuanda sol kasıgım ağrıyor bulantıda var test yaptım çıkmadı son 9 gün bakalım inşallah güzel haber alırız. İki kimyasal bi düşük yaptım. 8 haftalık iken bebeğin kalbi durdu . Bende rahimde perde varmiş ameliyat oldum Ocak'ta iki ay bekledık mart'ta olmadı inşallah nisan uğurlu gelır
Sat ne zaman acabaBenimde pik günüm 10 Nisan,çatlama 12 nisan
Regl tarihim 26 Nisan gösteriyor beklemedeyizzz
İnş inş Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAy canım ağzına yüreğine sağlık, insalkah bu ay güzel haberler alırız
Ya benim 28i gibi adet tarihi 9-10 gün var. Akıntı var göğüslerim arada ince ince sızlıyor yorgunluk var ve kasıklarımda hafif ağrı var psikolojik mi bilmiyorum ama bi farklıyım bacaklarımın içinde bi dolu dolu his var. 14 yumurtlamaydı galiba 14ünden beri her gün ilişki var bakalımKızlar belirtileriniz var mı hiç ?
Benim de adet tarihi 27si görünüyor uygulamaya göre ve en son 13ünde yaptığım yumurtlama testi ciddi koyu çıktı. 14 sabahından beri birliktelik oluyor eşim askerden o gün döndü. Sizce ihtimal var mı boşa beklemek istemiyorumBaya erken benim de bat 27si daha hiç test yapmadım haftaya cuma yapacağım
Ins edecegimins haber sonuc cikarsaEvet var çizgiAllahım ins guzel haberler alırsın bizide haberdar et olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?